Ahojte. Co znamena ak chlap v praci sa na zenu usmieva a dviha obocie. Pri komunikacii sa stale dost usmieva a nadvihuje obocie nic viac. Totiz mam priatela tak neviem ci ide z jeho strany len o flirt alebo sa mu pacim. Ak mate skusenosti poprosim odpovede. Vdaka.
kolega sa na mna usmieva a dviha obocie
Murl že obočiara :DDD
Tak a ty milá kucharečko, ono totu riešiš myslím že preto že sa ti ten kolega obočiar páči a ty chceš od nás vedieť čo tým obočím a zízaním na teba vlastne sleduje. To že máš priateľa ťa asi až tak netrápi lebo keby si ho milovala na obočiara by si nemyslela. Takže si v tej svojej kuchárskej hlávke zváž či ti ten vzťah ktorý máš teraz stojí vôbec zato. Ak nie potom vyštartuj po obočiarovi. Fajku pod stolom mi zrovna robiť nemusíš ako tu ktosi napísal to nie, len sa postupne zpoznávajte a daj vedieť tak ku koncu roka napr. pred vianocami ako to u vás dvoch prebieha, či už pečiete spoločné vianočné koláčiky. No proste daj vedieť máte pred sebou dva mesiace tak snáď sa to nejakým smerom poberie a ozrejmí medzi vami čo to vlastne je.
Auf wiedersehen in dezember ;D
Haha...vies ako vie take obocie -Obociara zamotat hlavu , ze aj nad frajerom sa zacnu mraky zatahovat
A este ked Obociar vytiahnel z rukava dalsie tromfy , alebo rovno z gati - to uz bude pre frajera konecna :-)
že obočiara .. LOL!!!
Cely problem zakladatelky tejto temy je ze dotycny kolega sa jej paci inac by jej bolo ukradnute ci ktosi dviha na nu obocie - to je tak tupe a smiesne , nieco take riesit , inak by jej to bolo jedno
Len teraz sa nevie rozhodnut ci priatela alebo obociara ! ! !
V praci sa na cloveka tolko ludi usmeje , ze by sme potom museli riesit same picoviny , ze preco a co hladat za tym
niekto 2
Ja ale viem ako to ona myslela...
Neusmievaj sa na mna lebo ja mam priatela.To by som ani ja neurobila. Preto som jej poradila naznacit to tak,ze mu to neoznami ako upozornenie na dvihanie obocia alebo usmevy.To znie ako... moj proatel ti nakope zadok ak v tom budes pokracovat.Kolegovia v praci zvyknu o sebe vediet aspon cosi.A tak by som isla tou cestou...ponáhľam sa,priatel čaká.
Messje: lenze ona nechce naznacit kolegovi, ze ma priatela - tu je ten zdravotny problem, ktory jej musime pomoct vyriesit. ja som jej poradil navstevu psychologa / psychiatra, tak som zvedavy za par mesiacov co napise. nam ostava uz len drzat palce a dufat, ze sme opat pomohli choremu cloveku, ktory to potreboval a vyhladal nasu pomoc na fore :-)
inak suhlasim so zakladatelkou a dalsimi. mnohi ludia nemaju pre psychicke poruchy pochopenie. jej tu budu nadavat do k...vy ale napriklad vozickarovi by nikdy nenadavali, lebo fyzicke poruchy su spolocnostou tolerovane, psychicke takmer vobec.
napr ja si tipnem, ze autorka ani nevyhlada pomoc psychologa, lebo sa bude snazit podcenovat svoju poruchu a zaroven sa bude hanbit, ze ma vyhladat "cvokara". pritom keby mala problem s chodzou, tak k ortopedovi pojde bez hanby a este to bude aj kludne rozoberat v rodine.
dufam, ze sa toto vnimanie v spolocnosti niekedy zmeni, ja napr mam pocit ze sa mi zhorsuje pamat a preventivne som navstivil psychologa, psychiatra a neurologa a nevidim na tom nic zle. mozno mi nic nezistia, mozno nieco najdu a mozem na tom pracovat uz v zarodku. podobne by mala postupovat aj zakladatelka temy, aspon preventivne navstivit psychiatra / psychologa, urcite by tuto poruchu vedeli lepsie identifikovat a popracovat na nej ako my len tak cez forum.
neueszz
Je uplne jedno ci je kolega zenaty alebo ma vztah.Tebe nech je to jedno zvlast.Ty vztah nas a preto kolegu proste len ignoruj.Proste sa mu mozno len pacis a bic viac.Neoblapkava ta,nedotyka sa ta,nedava ti navrhy...To ako sa on chova je mozno len prejav sympatie. Nic za tym nehladat a uz vobec o tom nemusis hovorit priatelovi.Ved kolega vlastne nic zle nerobi.Mne to skor pride ze tebe je to prijemne ze sa takto chova.Je to normalne.Ty co urob...pri nejakej prilezitosti spomen..."musim utekat lebo ma priatel čaká ".
Na tom nic nie je ked budu o tebe vediet ze mas niekoho.
A kolega? Ked zdvihne obocie povedz... Mas nieco s obocim a usmej sa.Ked sa opyta preco,len povedz...Neviem,stale ti nejak poskakuje.
Hotovo.Asi si este v kolektive kde pracuju chlapi nerobila.Zvykaj si ale vzdy to uhraj tak,aby s teba nemali pocit ze ti je to príjemné.
Si mu len sympaticka,nic viac.
Ked sa usmeje na teba urob vzdy otraveny xich, prevrat oci a ignoruj. Nedavaj mu prilezitosti k ocnemu kontaktu. Ked vies ze sa usmieva a dviha obocie musis sa divat aj ty nanho a tym padom si chlap moze vselico namyslat. Mne sa to stalo u nas v praci-on ocumoval a nakoniec vznikli famy o tom ze po nom idem. V praci stretnes rozne individua divne aj hlupych ludi a reci. Vsak aj na tomto fore to vidis. Ludska blbost a domyslavost je nekonecna.
Pockaj draha ked namiesto obocia zacne pri tebe nadvihovat vtaka - to bude supa mela na stole a fajka pod stolom - tak sa budes zalizovat aky super kolega s obocim
Ja ti odporucam vsimat si ci sa k tebe sprava tak ako to popisal Slaves. Ak nie tak ruky prec od neho lebo sa strapnis. A zase neodaudzujte ju tu ze si zacina s kolegom ste ako ludia co teraz odsudzuju banasovu ktora si zacala s o 11rokov mladsim.
Zavist je svina co?