Ahojte. Co znamena ak chlap v praci sa na zenu usmieva a dviha obocie. Pri komunikacii sa stale dost usmieva a nadvihuje obocie nic viac. Totiz mam priatela tak neviem ci ide z jeho strany len o flirt alebo sa mu pacim. Ak mate skusenosti poprosim odpovede. Vdaka.
kolega sa na mna usmieva a dviha obocie
Stručne: kolegovi sa páčiš a na tom nie je nič zlé, že sa mu páčiš. Veď keď si pekná, tak si pekná a basta. Takže on nerobí nič zlé, keď po tebe čumí. Chyba by sa mohla stať len na tvojej strane, keby si mu zatajila, že máš vážnu známosť. Že máš priateľa, to mu treba čím skôr povedať, aby si nerobil falošné nádeje a pokiaľ hladá vážny vzťah aj on, nech nehľadá u teba, ale inde.
Že ti pomohol, keď si mala úraz, to je normálne. Aj ty by si pomohla. Je tak?
Cundru z teba nerobím, to niekto moje príspevky zle pochopil. Veci si treba riešiť rozumnou diskusiou.
To bude ono. Je to obočiar-úsmevník :)
Keď tu vidím na tomto fóre niektoré témy podobnej tejto, tak sa len pousmejem a čakám, kto a kedy založí ešte väčšiu ho*adinu.
Jeden je spokojný/á že ho ten a ten klatí a ten je zas nespokojný/á že to zas nedostáva, akože ľudia zobuďte sa čo tu píšete za kecy.
Mám pre zakladateľku riešenie: Facebook alebo Youtube, začni vlog-ovať a zdôver sa so svojím problém/om/ami. Určité dostaneš riešenie tvojho záhadného dvíhania obočia tvojho kolegu/obočiara.
furt som názoru že svet sa zbláznil
Nick Kdeze
mas dobry zmysel pre humor ;-D
chudak chlap.isto je to takto; mlada stale cumi a on sa co mu je to trapne vzdy len usmeje a nadvihne obocie..divi sa niecomu, mozno je to jemu neprijemne ze sa stale ona pozera nanho..inak by jej bolo jedno kedze je vo vztahu kto a ako sa na nu pozera
ty si myslíš že človek bežne počas rozprávania nedvíha obočie?! kukni sa do zrkadla....a nenamýšlaj si....
Uz len cakam v podobnych temach kedy budem citat.....
"Prepacte, mam priatela a velmi ho milujem. Klati ma kolega a prave mu ho fajcim. Myslite, ze to nieco znamena ? Co tym sleduje ? Zalezi mu na mne, alebo o co mu ide ?. Svojho priatela velmi milujem a s kolegom nic nechcem mat. Ale preco nic nepovie, o co mu ide a len sa usmieva ?"
Ty musis byt ale strasne obmedzena.sorry ale robite spolu! usmeje sa dvihne obocie a ty si p¡c.v¡ny namyslas.vsak co ta ma pohladom vrazdit,usmeje sa, a co je na tom? ty by si ho zrejme chcela.vy tu riesite fajku pod stolom(kazdy chce to co nema,ticho zavidite asi)
ty si zalubena az po usi vypocuj si toto pre ulahodenie srdiecka :-)
www.youtube.com