Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muž nechce prispievať na domácnosť

Príspevok v téme: muž nechce prispievať na domácnosť
Hajka

Ahojte, potom ako tu napíšem, čo ma trápi si iste poviete aká som hlúpa, že som si takto skomplikovala život. Áno, cítim sa tak, bezhlavo som sa vrhla do vzťahu, ktorý ani neviem či má perspektívu. Po pár mesiacoch randenia som zostala tehotná, tešila som sa sa a aj on. Avšak nepoznali sme sa,m problem vidím teraz. Mám všetko, čo potrebujem, byt, auto, som spokojná s mojou prácou. Mohla som si dovoiť každý rok dovolenku, slušne si žiť, na všetko som si dokázala sama zarobiť. Mám dcérku, s ktoru sme si veľmi dobre a spokojne žili. Teraz som tehotná s novým partnerom, prišiel bývať k nám, dostal tu všetko čo potrebuje, môže používať moje auto(svoje nemá, a ani po ňom netúži). Najhoršie je, že na domácnosť prisieva len polovicou poplatkov spojených s bývaním a párkrát mesačne kúpi potraviny. Benzín, lekáreň, drogéria, potraviny v 70%miere, poistky, všetko je na mne. Je síce pravda, že mám o cca 20% vyšší príjem, ale aj tak... Minule ked som potrebovala kúpiť niečo pre naše dieťa, ktoré spolu čakáme, tak sa rozčúlil a začal vypočítavať, kde som moj prídjem dala, ked tvrdím, aby tých pár vecí cca za 100€ kúpil on. To je nonsense, on si svoje peniaze šetrí, alebo mina ja neviem kde a mne vyčíta a prepočítava na čo mi má vystačiť môj príjem. Má takú predstavu, že mi dá peniaze vtedy ked ja už nebudem mať svoje. Ale ja vždy mám a budem mať svoj príjem, nikdy nejdem do tla na nulu a to pre neho znamená, že mám všetko platiť ja sama? Neuvedomuje si že mám už jedno dieťa a že si môžem odkladať aj pre jeho štúdia atd... Prečo sa takto muž správa podľa Vás? Hladal si blbú čo ho bude živiť? Ked mu niečo vyčítam, povie, že on šetr pre nás, ale ja som u neho nikdy nevidela nič ušetrené, nikdy netúžil nic si kúpiť, nepotrebuje oblečenie, nechce svoje auto, stale tvrdí, že na nič nemáme peniaze.

Jaja15

takže predsa len gamblér....v podstate je jedno z akého dôvodu sa tak chová...poslednou možnosťou okrem rozchodu by mohlo byť jeho liečenie, ale predpokladám že problém si nepripúšťa...skús sa s ním ešte raz bez emócii porozprávať, ako vidíš celý váš vzťah ty a že takto žiť nechceš....povedz mu všetko, že sa cítiš byť využívaná, bojíš sa že gembluje, obávaš sa budúcnosti...ak to nebude chcieť riešiť (či už hľadať kompromis alebo si nepripustí problém, bude zapierať či po tebe len kričať - tak to ukonči....láska je pekná, ale musíš myslieť aj na deti...nech si nájde prenájom(keďže tam má prácu), priatelia ostať môžete, dokonca aj milenci....s takýmto chovaním to nie je partner ktorému môžeš dôverovať a oprieť sa o neho....drž sa

Hajka

nie akciové trhy v banke, ale na internete svajčiarska burza, nemecká. robí to aj nadalej, len neviem v akej miere plus k tomu tipuje zápasy na tipsporte na internete. Tam prehral za posledný rok 10 tis.

Jaja15

Robila som v banke, fungovanie akciových trhov poznám....viem že sa tam dá ľahko zarobiť ale aj rovnako ľahko prísť o peniaze....akciové trhy sú o tom čím je vyšší výnos tým je vyššie riziko....je to otázka šťastia a je lákavé prísť ľahko k peniazom.....nemyslím si preto že ide o gambléra, jednoducho videl len príležitosť ľahko zarobiť a možno sa z toho naozaj poučil.....nič to však nemení na situácii že väčšinu výdavkov financuješ ty - hlavne keď tvrdíš že je vzdelaný a úspešný, teda predpokladám že so slušným platom.....možno je naozaj len taký "šetrný"...mala som podobne šetrného kolegu, ktorý si prepočítaval koľko ho za 2 roky vyšli plienky na dieťa, ak za ním prišiel synček a mala som na stole džús, tak mi volal či mu ho môže dať...normálny človek zoberie džúsik zo stola, dá synovi a kúpi nový, on mi však volal len preto aby nemusel kúpiť nový.....nejde o to, čo ti tu väčšina ľudí radila, ide o to, či chceš takto aj naďalej žiť, prípadne či sa to zdá zmeniť aj iným spôsobom....a to už musíš vedieť a urobiť len ty sama...prajem ti veľa šťastia a zdravé bábätko

kabel

LMarika, ja mám peňazí tak akurát, nepotrebujem jackpoty ani nič podobného charakteru, to ma necháva chladnou.. A predstava žien pri mojich nohách mi je skôr smiešna, keďže som žena. A naozaj ti zo srdca prajem zlepšenie zdravotného stavu, hoci tomu neveríš.

Messje

Celebrita fb
Medzi vami dvoma je ale velky rozdiel...ty si podla vsetkeho naivny dobracisko,kym priatel hajky ju len využíva a vyhraza sa jej na to vsetko co ona dokazala.Ty by si v jeho pripade bola vdacna za takeho partnera ako je hajka,kym on si ju nevazi.Len ju zneuziva.Presne ako ti zli ludia,ktori ublizili tebe.
Nie je to smoliar.Je to kliest ktory sa sam dostal do problemov a tak cicia krv na inom tele.

Hajka

som vdačná za každý príspevok a radu, viem, že sa s ním musím rozísť, viem že to takto nechcem. je mi ľúto detí, jeho tiež, pretože on je vlastne obeť jeho rodičov a ich chorej výchovy, ja by som nenechávala dieťa 10 hod denne pri hrách ako ich nechala ona, u otca videli celý život podávanie športky.

Hajka

nemohla som vedieť čo robí, on nehrá automaty, on investuje po svetových fin. burzách, je vzdelaný, v práci úspešný, naletela som , verila som, on nepôsobí ako gambler, vie to všetko dobre maskovať

Messje

Dalsia z malo tem,kde si dievca ludom padla do oka podla toho co pises.Nikto ta nesudi ale kazdy sa ti snazi pomoct,poradit.V inych temach by ta ukamenovali.
To si vaz Hajka
Len teraz sa opytam...
Co chces teraz podniknut podla toho co si vsetko prečítala?
Ostala som v soku z toho co si pisala dalej ako pise bagration.
Este by som ho nevyhadzovala ale dala mu striktne poslednu sancu.Prispievat ako som ti poradila na zaciatku.
Aj ked....porodis a zle to dopadne.Oberie ta o vsetko.On vedel do coho ide. Zena zabezpecena so vsetkym ...a aby si nemala odvahu ty mu kazat,tak sa ide v tvojom byte tebe vyhrážat.U mna by letel.Tiez som sa raz popalila a mam syna ale druhy krat by som uz ziadnemu chlapovi nedovolila aby ma vyuzival.Si rozumna zena,nedaj sa stiahnut aby si ty raz nemusela splacat jeho dlhy popri vychove maleho dieťaťa.

kacka boj

Kazda mama si bude vzdy obhajovat svoje dieta a neobjektivne hodnotit jeho ciny aj osobnost , proste je to tak dane od prirody , ze samica vzdy chrani svoje mlada , chybu bude vzdy neobjektivnym pohladom matky hladat v tebe
Vies cudujem sa ze sa nad tym pozastavujes , je to naivne hladat podporu v jeho matke
Lutujem ta , co tebe nastane ked sa to male narodi a pridu starosti az potom prides na to co si vyviedla ....
Je velky rozdiel mat jedno dieta a mat dve a este vo vztahu s takym magorom
Vies je mi velmi luto tvojej dcerky , lebo si jej svojou nezodpovednostou tiez skomplikovala zivot
A to vsetko este len pocase vyplava na povrch
Mpzno sa ti moje slova nebudu pacit , no zial je to pravda , casom na to prides sama