Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Presne tak, len teraz som zistila, ze som tehotna a uz ma prepadaju take myslienky, ci aj u doktora dostanem proste vsetko, co potrebujem, nakolko ta zdravotna starostlivost dost pokulhava v dnesnej dobe, istotne to kazdy z vas vnima. Akoze doteraz som bola s mojim dr uplne v pohode, ale tehotna som doteraz nebola. Som prvorodicka, tak netusim ake to bude, ci mi bude vyhovovat aj po tejto stranke.
no v tehotenstve je este dolezitejsie najst si profesionala by som povedala. nie, ze by inokedy nebolo, ale to je take vsetko haklive vtedy proste.
tak to sa skutocne ceni:) k takemu doktorovi chodit, to je ozaj radost. ono ked vidis, ze fakt nie si prenho len dalsie cislo v poradi, tak je to normalne az nieco vynimocne by som povedala. a v tehotenstve si k nemu nechodila nahodou?
netvrdila som, ze je specialny, ja len, ze s takym pristupom som sa skutocne este nestretla:) mily, ludsky, vidno, ze sa nezaujima len preto, pretoze "musi". to sa podla mna nevidi casto, aspon ja taku skusenosti s lekarmi vseobecne jednoducho nemam, neviem ako ty.
dubsicka a je unho nieco specialne, ked si ho tak chvalis? co preco ho takto vnimas?:) lebo akoze ja mam fajn gynekologa, vobec sa nestazujem, ale tak zase uplne perfektny tiez nie je.
no akoze nepoznam to tam nejak extra, len tak zbezne, ale to nie je ziadny problem:) muz by ma semtam vedel zaviezt, zase tak casto na vysetrenia tohto typu nechodim:) a ty k nemu uz ako dlho chodis?
no vsak ja takisto som sla k nemu na zaklade referencii od inych. nevedela som, ze kam ist, ku komu. ordinuje priamo v Modre, co mne osobne vyhovovalo. najdes ho na Vajanskeho ulici. neviem teda, ci Modru nejak lepsie poznas, odkial si?
a on kde presne ordinuje, prosim ta? uz som pocula dobre ohlasy nanho viackrat.
no ja sa priznam, mala som to uplne rovnako. ale odkedy chodim k panu Pavlitovi, tak to vidim uplne inak. nestresujem sa, som uplne v pohode pred aj pocas kazdeho vysetrenia. ono asi vela spravi aj to, ako sa k tebe ten gynekolog sprava a aky ma pristup.
tak to si teda predstavit neviem:) myslim, ze toto ziadna z nas zazivat nechce. navstevy u lekara je podla mna taka dost hakliva tema, kazda toto berieme uplne inak. mam kamaratku, ktora chyta normalne panicke zachvaty pred kazdym gynekologickym vysetrenim.