Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
to ticho je este v pohode, ale tak ja mam vselijake zazitky "z kresla" :D a nie vsetky boli zakazdym najprijemnejsie. myslim, ze kazda jedna ma nejaku takuto skusenost s gynekologom :D
tomu verim :) to je uplne o inom v takom pripade. vsetko je lepsie ako trapne ticho, ked sedis hore :D
Haha presne :D Nie je nad to. Ja mám s tým mojím perfektný vzťah :D Zakaždým spolu vtipkujeme, a to ti môžem povedať, že ten stres z toho vyšetrenia zo mňa hneď opadne.
akože ono sa to prežiť dá, ale tak povedzme si narovinu, asi je to o dosť príjemnejšie, keď je k tebe niekto milý a privíta ťa s úsmevom napríklad aj v tej ambulancii :D potom celé to vyšetrenie prebieha podľa mňa v úplne inom duchu.
hej? ty to mas takto? :D tak to veru nie sme na rovnakej vlne :D ja si musim totizto sadnut so vsetkymi, s kym tam pridem do kontaktu :D nie je to jedno podla mna.
tak to mas velke stastie podla mna :) ale tak mne napriklad staci, ked je doktor v pohode, sestricka nech je hocijaka :-D
Tak s tymto ma podla mna problem velmi vela zien :) Ze proste aj ked je doktor mozno v pohode, tak sestricka je na zblaznenie :D Malokedy sa stane, ze obaja su ukazkovi, ale ja to nastastie chvalabohu mam :D
Tak tak, mila a ochotna sestricka, to je proste zaklad u kazdeho doktora, nie len gynekologa :) Vsade by to malo byt tak, ze sa s nimi da v pohode vyjst.
tak tomuto sa ja snazim vyvarovat. vsak na co tam potom maju tie telefony, no nie? hlavne aby boli sestricky v pohode, pretoze ony tieto veci maju na starosti.
to teda neviem, ale tak podla mna vacsina doktorov s tymto ani nic nema, to ide hlavne o sestricky, tie dvihaju telefony. mne sa stalo uz parkrat, ze som sa nedovolala, ale musela som osobne prist.