Gynekológ Modra

alexaja

tak tiez som chodila istu dobu dalej, ale nejak velmi mi to nevadilo, neobtazovalo ma to. rada soferujem, takze sa to dalo prezit :-)

ramicha

Tak to by sa mi teda nechcelo, to je jasne:) Myslim, ze kazdy je rad, ked ma vsetko po ruke a nemusi prilis cestovat.

zizuska

to uz je samozrejmost v dnesnej dobe. ono co sa gynekologie tyka, tak pekne krasne vidiet pokroky, kedysi taketo veci bud neboli alebo clovek musel zajst kvoli tomu az neviem kam:)

ramicha

No ved to, ze uz bez niektorych technologii sa realne ani ordinovat proste neda:) Take sono napriklad, to je nevyhnutnost. A teraz uz vlastne vidis v kazdej druhej ambulancii uz aj 3D, 4D a veci podobne:)

alexaja

tak lekari sa snazia podla mna v tomto napredovat. v kazdej dobrej ambulancii najdes proste vsetko potrebne, bez toho uz sa ani ziadny gynekolog nezaobide.

ramicha

Tak stare praktiky v dnesnej dobe pouzivat, to celkovo nevesti nic dobre, takze :D Za mna toto nie. Treba rozhodne kracat s dobou. A to plati vo vsetkom.

nechalicka

tak podla mna sa vsade najde niekto, kto je lepsi alebo horsi. mala som doktora raz, ku ktoremu som chodila spolu s maminou, ona ma vlastne k nemu priviedla, to bol moj uplne prvy gynekolog. strasne ho vychvalovala, pomaly do nebies, aky je fantasticky a pritom take praktiky zastarale pouzival, ze dovidenia :D cize fakt je to tak, ze niekomu vyhovuje to, co inym zas nemusi.

ramicha

No ja osobne by som mala tiez obavy na jej mieste. Neviem, podla mna mame strasne malo kvalifikovanych a fakt ze dobrych profesionalov gynekologov.

darrianna

Tak ja chápem, že v tehotenstve má žena veľakrát neopodstatnené obavy, ale myslím si, že takéhoto niečoho sa skutočne báť nemusíš. Podľa mňa je zase u nás o tehuľky veľmi dobre postarané.