Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekológ Modra

vricka86

tak tomuto sa ja snazim vyvarovat. vsak na co tam potom maju tie telefony, no nie? hlavne aby boli sestricky v pohode, pretoze ony tieto veci maju na starosti.

luubinka

to teda neviem, ale tak podla mna vacsina doktorov s tymto ani nic nema, to ide hlavne o sestricky, tie dvihaju telefony. mne sa stalo uz parkrat, ze som sa nedovolala, ale musela som osobne prist.

kajana

Ja k nemu chodim uz zopar rokov a doteraz sa mi nestalo, ze by bol daky problem ci uz s objednanim sa na urcity termin alebo ze by mi telefon nezdvihli ci nieco podobne. Proste vsetko ako ma byt. Pre mna je toto velmi dolezite. Lebo ked nieco potrebujes surne a nevies sa vybavit, tak naco ti je taky lekar.

simciacik

Aj kamaratka si ho dost chvali. Ak by som si mohla vybrat, ze teraz proste mozem zmenit gyn., tak by som sla k nemu. Alebo teda nie je to tak, ze len v urcitom obdobi pocas roka sa vies preradit k inemu?

zuzinecka88

Ja chodim k panovi Pavlitovi uz nejaky cas. Mne uplne vyhovuje. Problem v com? Ze ti nerobili nejake vysetrenia?

zuzinecka88

no u mna je podstatne pri gynekologovi napriklad to, ze robi vsetky komplexne vysetrenia na jednom mieste. sono prsnikov a rozne odbery na zistenie nejakeho gynekologickeho problemu, to jednoducho musi byt.

darienka

nemyslim si, ze toto vobec moze niekto realne aj spravit. no mna by normalne asi aj svedomie zralo, keby som lekar a toto urobim svojmu pacientovi.

ramicha

No lebo akoze existuju aj taki, ktori len hadaju, co ti je alebo ti predpisu prve, co im napadne, len aby ta odbili a zbavili sa ta co mozno najrychlejsie.