Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
no u mna je podstatne pri gynekologovi napriklad to, ze robi vsetky komplexne vysetrenia na jednom mieste. sono prsnikov a rozne odbery na zistenie nejakeho gynekologickeho problemu, to jednoducho musi byt.
nemyslim si, ze toto vobec moze niekto realne aj spravit. no mna by normalne asi aj svedomie zralo, keby som lekar a toto urobim svojmu pacientovi.
No lebo akoze existuju aj taki, ktori len hadaju, co ti je alebo ti predpisu prve, co im napadne, len aby ta odbili a zbavili sa ta co mozno najrychlejsie.
spravny doktor hlavne vie, co ma ako riesit a co predpisat :-)
tak ono to proste po nejakom case zvykne prist :D ale celkom to nechapem, lebo ved si zober, ze dennodenne pracujes s ludmi a tu sa tak nejak vyzaduje, aby si vedel s nimi komunikovat slusne a ochotne a zaroven mal snahu mu pomoct za kazdych okolnosti.
no moznoze niektori uz robia svoju pracu az prilis dlho a troska ich to aj poznacilo za ten cas :) v takom pripade je asi najvyssi cas zavesit profesiu na klinec, ze :) ja mam mileho gynekologa, chodim k nemu rada. pochybujem, ze sa to niekedy zmeni, to proste vidis na cloveku, aky je :)
vedia, ale nechapem, preco toto vobec niekto riesi. vsak to je automatika podla mna :-) ked si chcem udrzat pacientov, tak sa predsa aj nejako spravam, no nie? co to je za pristup potom?
No tu je fakt dokaz, ze kazdy doktor je iny. Ale ked sa chce, tak aj mili vedia byt.
netusim, ci sa snazil byt vtipny alebo co, ale to je skor do placu ako do smiechu, fakt :) otrasny pristup, len co je pravda.
No ja kym som nezmenila gynekologa, tak sa mi nepodarilo veru otehotniet. Ten moj byvaly gyn. bol strasny chumaj s prepacenim. Tak on nam tvrdil, ze asi nevieme s manzelom ako na to, co je podla mna totalne nevhodne spravanie, neprofesionalne.