Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
tak lekari sa snazia podla mna v tomto napredovat. v kazdej dobrej ambulancii najdes proste vsetko potrebne, bez toho uz sa ani ziadny gynekolog nezaobide.
Tak stare praktiky v dnesnej dobe pouzivat, to celkovo nevesti nic dobre, takze :D Za mna toto nie. Treba rozhodne kracat s dobou. A to plati vo vsetkom.
tak podla mna sa vsade najde niekto, kto je lepsi alebo horsi. mala som doktora raz, ku ktoremu som chodila spolu s maminou, ona ma vlastne k nemu priviedla, to bol moj uplne prvy gynekolog. strasne ho vychvalovala, pomaly do nebies, aky je fantasticky a pritom take praktiky zastarale pouzival, ze dovidenia :D cize fakt je to tak, ze niekomu vyhovuje to, co inym zas nemusi.
asi zalezi, na koho clovek natrafi, niektori na toto ozaj nemaju stastie :D
No ja osobne by som mala tiez obavy na jej mieste. Neviem, podla mna mame strasne malo kvalifikovanych a fakt ze dobrych profesionalov gynekologov.
Tak ja chápem, že v tehotenstve má žena veľakrát neopodstatnené obavy, ale myslím si, že takéhoto niečoho sa skutočne báť nemusíš. Podľa mňa je zase u nás o tehuľky veľmi dobre postarané.
Presne tak, len teraz som zistila, ze som tehotna a uz ma prepadaju take myslienky, ci aj u doktora dostanem proste vsetko, co potrebujem, nakolko ta zdravotna starostlivost dost pokulhava v dnesnej dobe, istotne to kazdy z vas vnima. Akoze doteraz som bola s mojim dr uplne v pohode, ale tehotna som doteraz nebola. Som prvorodicka, tak netusim ake to bude, ci mi bude vyhovovat aj po tejto stranke.
no v tehotenstve je este dolezitejsie najst si profesionala by som povedala. nie, ze by inokedy nebolo, ale to je take vsetko haklive vtedy proste.
tak to sa skutocne ceni:) k takemu doktorovi chodit, to je ozaj radost. ono ked vidis, ze fakt nie si prenho len dalsie cislo v poradi, tak je to normalne az nieco vynimocne by som povedala. a v tehotenstve si k nemu nechodila nahodou?
netvrdila som, ze je specialny, ja len, ze s takym pristupom som sa skutocne este nestretla:) mily, ludsky, vidno, ze sa nezaujima len preto, pretoze "musi". to sa podla mna nevidi casto, aspon ja taku skusenosti s lekarmi vseobecne jednoducho nemam, neviem ako ty.