Gynekológ Modra

45sara45

hej? ty to mas takto? :D tak to veru nie sme na rovnakej vlne :D ja si musim totizto sadnut so vsetkymi, s kym tam pridem do kontaktu :D nie je to jedno podla mna.

majusaa

tak to mas velke stastie podla mna :) ale tak mne napriklad staci, ked je doktor v pohode, sestricka nech je hocijaka :-D

kajana

Tak s tymto ma podla mna problem velmi vela zien :) Ze proste aj ked je doktor mozno v pohode, tak sestricka je na zblaznenie :D Malokedy sa stane, ze obaja su ukazkovi, ale ja to nastastie chvalabohu mam :D

zuzinecka88

Tak tak, mila a ochotna sestricka, to je proste zaklad u kazdeho doktora, nie len gynekologa :) Vsade by to malo byt tak, ze sa s nimi da v pohode vyjst.

vricka86

tak tomuto sa ja snazim vyvarovat. vsak na co tam potom maju tie telefony, no nie? hlavne aby boli sestricky v pohode, pretoze ony tieto veci maju na starosti.

luubinka

to teda neviem, ale tak podla mna vacsina doktorov s tymto ani nic nema, to ide hlavne o sestricky, tie dvihaju telefony. mne sa stalo uz parkrat, ze som sa nedovolala, ale musela som osobne prist.

kajana

Ja k nemu chodim uz zopar rokov a doteraz sa mi nestalo, ze by bol daky problem ci uz s objednanim sa na urcity termin alebo ze by mi telefon nezdvihli ci nieco podobne. Proste vsetko ako ma byt. Pre mna je toto velmi dolezite. Lebo ked nieco potrebujes surne a nevies sa vybavit, tak naco ti je taky lekar.

simciacik

Aj kamaratka si ho dost chvali. Ak by som si mohla vybrat, ze teraz proste mozem zmenit gyn., tak by som sla k nemu. Alebo teda nie je to tak, ze len v urcitom obdobi pocas roka sa vies preradit k inemu?

zuzinecka88

Ja chodim k panovi Pavlitovi uz nejaky cas. Mne uplne vyhovuje. Problem v com? Ze ti nerobili nejake vysetrenia?