Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
no ja napriklad si pamatam, kedysi som chodila k jednemu, ktory bol uplne zakazdym ku mne velmi neprijemny a arogantny :D uplne stacilo, ked som si zabudla pred vysetrenim pozriet datum zaciatku poslednej menstruacie a uz bol ohen na streche :D dobre ze z koze nevyletel. ale tak brala som to uz viacmenej s rezervou.
akoze uz ste sa s takym niecim stretli, ze bol na vas (akykolvek) doktor zly? a to si moze nieco taketo realne dovolit?
to je v poriadku, to sa stane kazdemu, ale profesional si to zarucene nevybija na svojich pacientoch.
Tak podla mna to zase nie je nic nezvycajne, aj teba z casu na cas vie nieco v praci nahnevat :) Normalna vec.
ale ja tomu proste nerozumiem :) clovek by jednoducho nemal robit to, co ho realne nebavi. ja chapem, ze kazdemu to takto v zivote nevyjde, ale toto je taky typ profesie, pre ktoru sa nerozhodnes zo dna na den :) no nejde mi to do hlavy proste.
to je pravda, uz to robia asi az prilis dlho, inak to nevidim :D ale toto iste mas aj s instruktormi v autoskole napriklad. ked nieco robis 20-30 rokov, tak skor ci neskor to proste pride :D
no tak vek vobec nie je smerodajny :D a ti starsi zase niekedy nemaju az taku trpezlivost, s tymto mam skusenosti zase ja.
tak z pezinku je to relativne kusocek, cize to sa da :) niektori by k mlademu nesli, lebo si mozu mysliet, ze nema tolko skusenosti ako starsi lekar, ale toto sa mne uz viackrat vyvratilo.
on je relativne mlady, aj sestra k nemu chodi :) ta byva v Pezinku.
to je fakt, toto ja stale hovorim, je proste vek, ktory by sa nemal prekrocit :D niektori si mozno myslia, ze cim starsi doktor, tym viac skusenosti, ale to vobec nezavazi, nie je to proste pravidlo. a pavlita je na tom ako vekovo?