Gynekológ Modra

zabkiara

aj co sa vysetreni tyka, tak vsetko ok?mam na mysli pre tehotne. neviem, niektori nechcu vobec tehotne zeny brat.

simciacik

Tak ono to zase az tak jedno nie je :D S gynekologmi tam az taku skusenost nemam, vlastne iba s jednym, chodim k Panovi Pavlitovi a inde uz nepojdem. Vyhovuje vo vsetkom

zuzanhitka

no ja napriklad si pamatam, kedysi som chodila k jednemu, ktory bol uplne zakazdym ku mne velmi neprijemny a arogantny :D uplne stacilo, ked som si zabudla pred vysetrenim pozriet datum zaciatku poslednej menstruacie a uz bol ohen na streche :D dobre ze z koze nevyletel. ale tak brala som to uz viacmenej s rezervou.

zabkiara

akoze uz ste sa s takym niecim stretli, ze bol na vas (akykolvek) doktor zly? a to si moze nieco taketo realne dovolit?

dubsicka

ale ja tomu proste nerozumiem :) clovek by jednoducho nemal robit to, co ho realne nebavi. ja chapem, ze kazdemu to takto v zivote nevyjde, ale toto je taky typ profesie, pre ktoru sa nerozhodnes zo dna na den :) no nejde mi to do hlavy proste.

luubinka

to je pravda, uz to robia asi az prilis dlho, inak to nevidim :D ale toto iste mas aj s instruktormi v autoskole napriklad. ked nieco robis 20-30 rokov, tak skor ci neskor to proste pride :D