Gynekológ Modra

malekana

Presne tak, sama by som unho nebola uz velmi davno, keby nemal take skusenosti. Ale poviem ti - jeden gynekolog, ktoreho som mala, si skutocne myslel, ze robi dobre, to co robi a nakoniec som sa dozvedela, ze sa malo postupovat celkom inak pri vysetreniach a zakrokoch, ktore mi robil.

stastna125

nie, toho sa ja praveze vobec nebojim, ze by nebol skuseny alebo co. nemyslim si, ze by chodilo tolko zien k nemu, keby nebol odbornik vo svojom odbore.

malekana

Mne sa velmi paci u pana Pavlitu. On zakazdym presne povie, co a ako, co ide robit, vsetko vysvetli, mne to takto vyhovuje. Ma 28 rocnu prax, co sa podla mna aj odraza na jeho praci :) Uz som mala aj takeho, ktoreho som sa pytala na uplne banalnu vec, co sa antikoncepcie tyka a odpovedal mi takym stylom, ze si to mam nastudovat z pribaloveho letaku :D

zuzinecka88

Tak ja chodim k jednemu uz nespocetne vela rokov, este pred tehotenstvom som zacala k nemu chodit a je velmi dobry na mna od sameho zaciatku. Nechapem, preco by to malo byt inak.

nechalicka

kazdopadne si myslim, ze by sa ten postoj nemal menit z toho hladiska, ci je zena tehotna alebo nie je. doktor sa ma spravat ako profesional v oboch pripadoch.

matinaruz

no toto je veľmi dôležitá podľa mňa. lebo tá zdravotná starostlivosť je úplne iná ako keď žena tehotná nie je. a niekedy sa môže stať, že sa ten lekár správa napríklad počas tehotenstva k žene citlivejšie ako keď tehotná nie je.

vricka86

bola som unho ako tehotna a mozem povedat, ze bolo u mna velmi dobre postarane :) ale tak nielen pocas tehotenstva, celkovo mi je unho fajn. tiez som sa stretla s tym, ze nie kazdy gynekolog ma aj tehotne pacientky.