Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
A ako to prosim ta u nich funguje, da sa aj online objednat na vysetrenie ci nie? Podla mna by to uz takto malo fungovat vsade, len opak je pravdou. Niektori maju este totalne zastarale metody.
v Modre ho nenajdes, som priamo odtial, nedochadzam :D to by sa mi asi nechcelo velmi, kedze nemam vodicak :D
no tak to si ozaj vyhrala. a on je priamo v Modre, ci dochadzas?
no ja uz som zo dva roky asi nejako u pana Pavlitu a ani raz sa mi tu nestalo, ze by bol s nim v tomto nejaky problem. nic nezamlci, dozvies sa zakazdym potrebne veci. kazdy podla mna ale taky ochotny nie je, ono to vidis na tom lekarovi hned od prveho momentu ako s tebou bude jednat po cely cas.
jasne, ved viac sa dozvies, mozes byt rozhodne vo vacsom klude ako ked ti nie je povedane a vysvetlene nic a zostavas tak v nevedomosti. ja osobne z toho byvam dost nervozna a nemam rada, ked sa musim navyse vypytovat.
mne teda osobne viacej vyhovuje, keď mi ten doktor má čo povedať ako keď ma len vyšetrí a je ticho. to vážne nemám rada.
Tak to je obdivuhodne, to je super :) To by si mali aj mnohe mlade brat priklad. Ak je doktor nejak extra zhovorcivy, o to lepsie pre tie babky, lebo tie sa tak dost lubia vykeciavat, to poznam :D
Podla mna normalna, bezna vec :) Treba sa od toho odosobnit a nebrat to tak vazne. Je to lekar ako kazdy iny, je potrebne, aby ta prezrel. A je nutne chodit proste stale. Aj moja 80 rocna babicka este stale chodi na prehliadky a to je skvele :) Tak to ma byt.
Neviem, asi som jediná, ale ja teda vôbec nebývam nervózna, keď mám ísť na vyšetrenie ku gynekológovi. Ani predtým a ani počas neho. Som asi jedna z mála, ale takto to mám ozaj odjakživa. Odkedy chodievam na prehliadky.
No tak v prvom rade potrebuješ hlavne počuť, že si v poriadku a ak je niečo zle, tak ti to istotne povie, musí. To by bolo zanedbanie starostlivosti alebo teda niečo v tom zmysle, neviem presne ako sa tomu hovorí. Ja zase uvítam aj nejaký ten pokec k tomu, mne viac vyhovuje, keď doktor rozpráva ako keď je ticho. Vtedy som ešte viac nervózna z celej situácie :D