Mne sa Slovensko paci ako aj slovaci))
Priroda pamiatky kultura ai su ok. A ak si ju niekto ohavi spati, sme to len my domaci. Je mi to luto, kolko je vsade smeti odpadkov divokych skladok ai. Trebalo by s tym nieco robit. Od zakonov az nadol. Poznam dost nadsencov, kt.vzdy poriadaju aktivacne prace pre krajsie okolie prirodu. Ale vacsinou su to ti isti. Uz od deti treba zacat vychovavat k cistote okolia a jeho udrziavaniu, skraslovaniu. A tie zakony? Keby to bolo ako inde, ze pokutuju aj pluvanec ci ohorok papierik, ludia by sa naucili a vycvicili. Ale zas treba ludom aj umoznit, aby mali kde odhadzovat vsetok ten odpad a smeti. Lebo ak nie je dostatok odpadovych kosov kontajnerov ai, tak sa netreba divit bordelu vsade okolo nas. A potom. Clovek ked sa chce zbavit vacsich veci, tak ma problem. Bud je to pridaleko, pridrahe, same obstrukcie. Potom vznikaju rozne divoke skladky, kde sa v riekach najde vselico, od vrakov aut, sporakov, tv, nabytku ai. Vsetko je to iba o ludoch.
A hlavne slovaci malo dotahuju veci) Plno reci doma, ci pri pive, ale inak skutek utek) Ludia sa boja. A ja pritom nemam problem si ist za svojim aj keby sla hned proti vlade prezidentovi papezovi ai)) Potom sa nedivme, ze tu mame tupcov akych mame co nam akoze vladnu, vsetko sa tu rozkradlo ci rozkrada a kto z nich sedi?) Za cele tie roky rokuce NIKTO. Vidte frasku Majsky)) Inde by im uz zhabali majetky (ziadne take ze ulievanie majetkov na vymyslene firmy v danovych rajox, prepisy na rodinnych prislusnikov ai), isli by sediet pekne cele rodiny (skoda ze nie je trest smrti aspon kym by sa ludia vycvicili znormalizovali a dostali by to do krvi :D ). Ale asi sme taka natura)) Uz aj sama viem, ze jedna gulka stoji menej nervov penazi ai nez sudne tahanice, prietahy, derave zakony, znamosti politicke tricka rodinkarstvo ai) ale inak akoze OK)
A ludia sa tu najdu este stale ok a fajn. Je tu vsak privela zavisti, ludia co vybocuju z davu su dost vyclenovani, a ludia sa viac staraju o druhych nez o seba) Ze u seba nevidia ci skor nechcu vidiet bordel ale u suseda najdu aj mini smietku)) ale tak treba mat ludi tam vzadu, aano tam)) a kazdy ma potom inak pokoj a klud)
A malo sa usmievame) malo sa radujeme zo zivota) to mi tak najvacsmi chyba z tych juzanskych statov ci zabudnutych ostrovov, tie ich natury povahy lahkost radost.......
Ale inak pohoda) Mam to tu rada. A inde to nie je ruzove. Vsade sa nieco najde a je