Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?
Vysmech
DOBRÝ deň pani A PÁNI VAŠU POZORNOSŤ: najväčšia časť tých, ktorí hovoria, veritelia sú všetky podvodníkov hľadám pôžičku je to už 6 mesiacov, dostal som sa netýka iba ľudí. Ale keď som Dostal e-mail od svedectvo o úver medzi obzvlášť vážne po celom svete, som oslovil nádherné Lady, menom Sandra DURAND, francúzskej štátnej príslušnosti, ktorá pomáha ľuďom tým, že ich úvery a ktorá mi dala úver 30000 € som sa musí splatiť v priebehu 2 rokov s veľmi nízky záujem z jeho strany buď 2% na mojom trvania úveru a potom 48 Hodín potom, čo som dostal peniaze, bez protokol o moje kontá v práci .Ak Potrebujete osobné úver, môžete kontaktu s ním a ste utiahnite spokojní. Tu je jeho e-mailovú adresu:
(sandradurandcredit2@gmail.com)
Tu je jeho Adresa
E-mail: sandradurandcredit2@gmail.com
Barbora.
ten mladsi muz, co sa ti pacil, ako si mu o tom dala vediet ?
Iba tie pohlady, ci si skusila s nim aj normalnu komunikaciu na danu temu ?
Ak si totiz vypocula kamaratsky rozhovor chlapov na toalete, tak ak niekto do neho zabrdal, tak kludne mohol hodit poznamku o tej "starej", co ho otravuje. A nemusel to tak vobec mysliet, len sa nechcel zhodit pred chlapmi. Mozno v sukromi by ti povedal nieco uplne ine, kde by nemusel hrat pred chlapmi formu.
Ale to je asi zenska prirodzenost, miesto priamej komunikacie skusat rozne okluky.
mesacny princ pipky su silne osobnosti ale len dovtedy kym maju silny zdroj penazi a hojnosti inak je to odpad.
Odľud, nie netvrdím že tie pracovité inteligentné a s charakterom už neexistujú, áno aj ja občas také stretnem a sú mi sympatické mám ich rád. Ale oveľa viac sa stretávam s tými dole spomenutými lacnými pipkami ktoré sú zvyknuté žiť v zlatej klietke. Proste len čo si hubu otvorí na pár minút viem že má v hlave nasraté a je skôr do výkladu. A ako som už písal nájdu sa aj tie čo majú už dávno po 30tke ale prevažne je ich okolo veku 20 až 30. Sú rozmaznané a chcú hneď všetko alebo nič. Majú slabú výdrž a trpezlivosť. Rýchlo ich všetko prestane baviť, rýchlo sa vzdávajú už pri prvých problémoch, sú lenivé tak mi nehovor či skôr nepíš že ty sa s takými fiflenkami nestretávaš. Aj ja mám u seba zamestnané tie ktoré vedia makať, radi pracujú lebo v tom vidia nejaký ten zmysel života, nechcú byť závislé na svojich priateľoch, manželoch či rodičoch. Nešpekulujú, nelenia, nesimulujú choroby. A tie si viem ceniť.
A to že ich stretávam, lebo podnikám a chcem ponuknúť prácu aj mladým ale ako vidím skôr mladý muži sú ochotní pracovať ako ženy. Majú väčšiu výdrž, nie všetci ale prevažne. Zatiaľ čo ženy majú problém vydržať pol roka v práci keď ich zamestnám.
podnikatel tak ako je potom možné že ja stretávam aj tie ktoré sú pracovité a nie je ich tak málo. myslím že to vidíš dosť čierne alebo tá pozícia ktorú ponúkaš láka určité typy ktoré sedia tvojmu opisu takže ich tým pádom viac stretávaš, ale to potom skresluje tvoj dojem z mladých žien. ano aj ja vídam vela fifleniek s dlhými nechtami ktoré sa boja pracovať a chcú všetko hned a myslia si že ked si spravia výšku aj to s odretými ušami že im svet leží pri nohách. a tiež ich nie je málo, ale až tak hrozne ako ty to nevidím. ja mám aj takú aj onakú skúsenosť.
ale je pravda a pozorujem to aj ja že vela vela mladých žien si myslí že im všeličo prejde proste len preto lebo sú mladé a pekné. že sa stačí usmiať a zažmurkať očami. ale pozorujem to teraz niečo po tridsiatke a pozoroval som to ako mladý adolescent aj dvadsiatnik takže to tu bolo vždy. len v dnešnej dobe internetu odkial pipenky čerpajú povrchné informácie a hlúpučké životné vzory je to možno vypuklejšie. viaceré sú potom chúdence také dopletené že už nevedia ako sa viac štylizovať a najviac na to doplácajú tie jednoduchšie, pomalšie v myslení.
ale stretávam aj velice fajn baby, autentické, pracovité, inteligentné, a niektoré sú dokonca aj charakterné :-) a občas stretnem aj cudné (nie čudné, ale cudné), to sa tak moc nevidí.
Ja viem že také sa nájdu aj medzi 30 či 40 ročnými ženami aj ja také poznám či mal som na pohovore. Ale väčšinou chodia tie mladé pipky a podľa toho môžem zhodnotiť ako to je. Robiť to nechce ale fintiť to hej. Najradšej mám tie ktoré vedia robiť aj byť pekné ale tých je ako šafránu. Lenže nieje robiť ako robiť ale robiť dôkladne a poctivo. Lenže ako si ich matky vychovali také sú aj dcéry lebo aká matka taká dcéra.
podnikateľ 012
tak ak si myslis, ze 35 a viac rocne su ine, tak ty asi zijes v inom state. Samozrejme ty a pan pred tebou ste to velmi zovseobecnili, akoby skoro vsetky dnesne zeny pod 30 by boli neschopne a menejcenne slapky, pritom to vobec nie je pravda. Take zeny (o akych pisete tak negativne) su v rovnakom pomere ci uz medzi zenami okolo 20 rokov, ale aj medzi 35 a viac rocnymi.
podnikateľ 012, vsak kde je problem?) Riesis to tak, ze zamestnavas +35r zeny ci muzov. A je to))
Martin máš pravdu dnešné baby to je ako samá kur*a a zlatokopka.
Do práce je to lenivé, robiť nie, nech platia rodičia či frajer-manžel,
len by sa to parádilo, nechtiskách na rukách ako bosorky nalakované dlhé svetia ako reflesné vesty v noci, papule naružované tak isto, štekle na nohách až sa to láme či tenisky najkrikľavejších farieb s trblietkami, samá pi*a to dnes kam sa pozrieš či má 18 či 30. Jediné čo vedia je pracovať papuľami (nemyslim orál ale kecy).
Len by to ako píšeš solárka, fitká a kozmetičky i kaderníčky navštevovali to je jediná činnosť ktorá im stojí za tu námahu niečo robiť. A potom sa divia že ich nikde nechcú zamestnať či že ich vyhodia z práce keď to lenivé ako cigánky. Som podnikateľ a na pohovoroch je to vidieť alebo keď nejakú zamestnám tak si myslí že stačí keď sa vyparádi a bude ku mne milá. Lenže až pri práci sa ukáže čoho je schopná a či vie makať. Ale nie oni by len postávali a klebetili. To radšej zamestnám 35 a viac ročnú než tie fifleny. Začo jej mám platiť že sa vie vyparádiť a nasadiť si krikľavé náušnice či nalakovať nechty? Pch... môžem ja radšej chlapa zamestnať.