Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysmech

Príspevok v téme: Vysmech
Barbora.

Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?

Barbora.

mracno dik, tiez si to myslim a adr1a nie, netajim vek, nemam preco. Ak ma niekto nechce tak ma nechce ci mam 36 alebo 25. Ale to uz je jedno.

ajja

vies to mas tak, pre muzov je kazda stara od 25 vyssie. vobec si ho uz nevsimaj ako keby tam ani nebol a hlavu hore.

mracno

Barborka blahozelam k novemu zamestnaniu
Som toho nazoru ze slov. narod by mal konecne odhodit z hlav tie rokmi pestovane predsudky o dolezitosti veku vo vztahu. Vek je len cislo a je dolezite to ako si ti dvaja spolu rozumeju, ako spolu vychadzaju, ako sa citia nie vek a nazor okolia. Vacsinou je to tak ze ak clovek nekona srdcom ale da na nazory okolia je pocase nestastny lebo nekonal ako citil ale ako citia ini.

0vecka

bagration mas pravdu az na to ze chlap ma cas do 50tky ... je Pravda ze chlap ma viac casu ale zo stupajucim vekom aj u chlapa rastu pravdepodobnosti na rozne defekty dietata a samozrejme aj plodnost klesa. 50 u chlapa je +- ako 40tka u zeny....

inak si z toho nic nerob do mna sa tiez navazali v inej teme ze rodit po 40tke je ok a tak... zevraj v taliansku je to nromalne a ked som nasiel stastitiku ze tak rodi 6% talianok ze to teda rozhodne normalne neni tak ze som trapny a ze statistikam sa neda verit ze kazda zena je ina a podobne....

michael067

No mne ide skôr o to že dosť veľa žien keď sú mladé fyzický pekné a atraktívne to využívajú tvária sa nedostupne a o chlapov ktorý majú o ne seriózny záujem nejavia záujem zas tie ženy.
Viac informácií v týchto videáchwww.youtube.com
Popisuje to tam síce úplne bez okolkov a na plné ústa, ale je to jednoducho tak.

adr1a.

Ahoj bagration) Vsak si napisal pravdu, ako to je. Ataky si teda nevsimaj) Vo vsetkom aj tak existuju vynimky, ktore potvrdzuju pravidla.....

bagration

adr1a.
ani ja by som nemal najmensi problem byt vo vztahu so starsou zenou. Napisal som ale, ako sa veci maju- muzi zvacsa hladaju mladsie partnerky a zenu starsich, vyzretejsich muzov. Aj zvyknu zeny o sebe vraviet, ze su skor vyspele ako muzi, preto to tak je. Preto ma prekvapili niektore utoky :D Pritom som napisal len pravdu. Mladsi kolega nechcel Barboru, ale preto sa svet neruca. To by kazdy clovek po mensom neuspechu mohol zanevriet a predsa sa to nedeje.

adr1a.

Barbora cao. Takze to napokon ok dopadlo) mas lepsi joob a hento uz neries. A ty aj prezradzas svoj skutocny vek?) Ja uz nie)) iba niekomu, s kym to skutocne myslim vazne. Mne tiez tipuju o dost menej jak tebe a ja vek uz fakt neriesim. Skor ci si s partnerom sedime, sme na 1vlnovej dlzke, rozumieme si a je nam spolu bajecne) Nedepkuj z hentoho, zabudni a pod dalej zivotom. Ja som bola teraz aj s jednou sexy kockou na dovolenke a to pred tyzdnom tam oslavila 22r narodky. Jej praveze tipovali vekovo viaac ale myslim, ze na nej bolo vidiet uz aj iste "vyzitie")) akoze sorry, v 21r mat uz vyse 20sexualnych partnerov? :D to ja pri nej bola ako novicka))) a pritom mam vek aky mam. Jej vsak tipovali viac rokov nez skutocne ma a ja ked som si ubrala dooost rokov tak mi v poho verili a este ze jak super vyzeram))) Sestra ma o 8r mladsieho manzela maju zdrave krasne dieta, super vztah. Agatha Christie mala druheho manzela o 14r mladsieho a prezili spolu 41r))

Fantasyi

Ako vravis, bagration. Tiez mam radsej starsich, vyzretejsich muzov, lebo ti sa k zene spravaju ako gentlemani a nenadavaju na zeny, nehladaju milion vyhovoriek, vedia, co chcu. Mladsi muzi su vhodni na sex, viac vydrzia. Ale na vazny vztah nie su vhodni. Cudzinci su obvykle inak vychovavani v spravani k zenam, zalezi od kultury.
Uz to tu niekde pisal Filip, ze normalna zena sa zamiluje do toho, ako sa k nej muz sprava. Je k nej dobry? Mily? Ma oci iba pre nu? Zeny si toto spravanie dost vsimaju. Maloktora odchadza kvoli peniazom, ako si muzi casto myslia, lebo si odmietaju priznat, ze sa k nej nespravali najlepsie. Mozno sa bali odhalit svoje city.