Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?
Vysmech
stastnavzahranici. Ja mam tiez vybornu skusenost so zahranicnymi muzmi. A vela mojich znamych a kamosiek su stastne vydate a spokojne vonku v cudzine. Aj teraz som cele leto bola viac vonku ako doma a so slovakmi sa to neda porovnat - aj ked ja na SK muzov nemozem povedat nic zle, lebo mam s nimi tiez len OK skusenosti
ahoj Barborka ten tvoj objekt je bohuzial typicky slovenskych chlap uz len to ako s na tvojui adresu vyjadril svedci o jeho ,,inteligencii,, Ja som si nasla priatela v zahranici mala som nieco po 30tke a v zivote by som ho nemenila za slovenskeho chlapa ktory vie len kritizovat zenu ktorym ju nepochvali neobdaruje ju malou pozornostou len tak ktory je mily iba k mladym a peknym zenam. Lebo aj ten tvoj mudrlant nebude mlady vecne a na adresu zeny by sa nikdy nemal tak sprosto vyjadrit. Som normalne stastna ze v zahranici sa nato uplne inak pozeraju lebo tieto slovenske nazory ze zena po 30tke je starena ktora sa v tomto veku zmeni asi na nepekenu jezibabu mi uz idu nanervy. Slovak aj ked ma 50 najradsej by mal pri sebe 20 rocnu studentku bez ohladu nato ako on vyzera .
A ešte Barbori ma napadlo, na výpoveď nepomýšľaj, ako sa hovorí každé čudo trvá tri dni ;-)
Výpoveď nedávaj ak nemáš inú prácu, sú iné dôvody pre ktoré ľudia pomýšľajú na výpoveď
prepracovanosť, zle platená práca, nespokojnosť v práci, nájdenie si lepšiej práce, choroba, atď. Ale ten tvoj dôvod je blbosť a maličkosť na ktorú si o rok nikto nespomenie.
Barborka
daj tu svoju fotku nech zistíme prečo ťa nemá rád. Možno nejde o to že si stará lebo 37 ročná žena nieje stará najmä v dnešnej dobe keď staršie ženy vyzerajú mladšie ako tie 18-20 ročné buchty.
možno nejde o vek ale niesi pre neho sympatická, príťažlivá, proste niesi jeho typ.
netráp sa Barborečka a na pokukovanie si nájdi iný objekt. Henten ti zato nestojí keď ťa tak ohovára pred inými. Ja tiež poznám mužov osobne mojích kamarátov ktorí majú mladšie partnerky. A to nemyslím hollywoodské hviezdy kde je to dosť časté :-DDDDD
tak neviem, preco si z toho tak vykolajena. Ano, mohla si pocut, ze "mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania".. ale to co znamena? To si si velmi zovseobecnila. To plati pre urcite percento muzov, podla mna pomerne male. Tak si narazila na jedneho, ktory do tej malej skupinky nepatri. To kvoli tomu chces zmenit pracu? Neblazni.. neviem ako vyzeras, ale podla vsetkeho si asi veris, ked sa snazis lovit o dost mladsich muzov (ano, uz aj 7 rokov sa tak da nazvat). Ale to neznamena, ze konci zivot. Je to len jeden neuspech. Este si mozes najst ineho- mladsieho.
Kolega sa jasne vyjadril, pozývať ho nemá zmysel. Čo sa týka veku ženy, ak sa muž chce len pobaviť, zahrá to na vzťah, tak vtedy na veku nezáleží. Ak si chce zakladať rodinu, tak na veku ženy silno záleží a priznajme si, 36 rokov je dosť neskoro a pre neho riziko.
adr1a dakujem, uznavam, teraz sa aj divne spravam. Ten chlap mi uplne poplietol hlavu.
0vecka, myslim ze ho uz nebudem nikam pozyvat, je jedno kde to povedal, jasne sa vyjadril co si o mne mysli a ak by chcel pozval by ma sam.
nechapem ako mozes brat vazne nieco co dvaja chlapi povedali na hajzly.... pozvy ho niekam ak odmietne tak vies na com si ak nie tak z toho mozno nieco bude...
Pocuj, ty sa fakt spravas nezrelo ako daka 15tka) Vsak neviem111111 a Jax maju pravdu a ty hned pises o navazani sa ai
Iba triezvo pragmaticky realne zhodnotili fakty udaje, ktore si sem sama dala. Bud nad vecou, pohoda klud pianko. Kym nejde o zivot ide o H) Usmej sa nad tym co bolo a pekne so vztycenou hlavou pod dalej
Ahoj Barbora. Nie si stara) Neviem ako vyzeras, ale mne tipuju aj o 10r menej a radsej ani nenapisem u mna vekove rozdiely)) Vzdy som tuzila mat starsieho a vzdy boli len mladsi. No rozumiem si s nimi perfektne, im je so mnou bajecne rozumieme si, takze vek uz ani neriesim
Vekovy rozdiel tu u teba totiz nehra rolu. Ale vzajomne sympatie, suhra, pritazlivost, porozumenie ai. Cize ide o to, ze je tam nieco - ale len z tvojej strany. A na lasku je jeden malo. Zalubila si sa iba ty.
Vies, ja som robila uz vo vela pracach, ale nikdy som si z tade nikoho nehladala aj ked zaujem z 2strany bol. Zazila som vela prac, kde sa parikovali, boli manzelstva ai no a po rozchode si vies predstavit, ako to tam vyzeralo ako medzi ex a zaroven sa v praci o seba museli podkynat. Cize nie je dobre spajat lasku vztahy s miestom, kde mas zivobytie zarobok karieru ai. Ale tak su aj vynimky. Ale su pracoviska firmy, kde toto vyslovne zakazuju a nezelaju si.
Takze aka vypoved) Uvedom sa, znormalizuj a spravaj sa primerane na svoj vek. Neocumuj kolegu, spravaj sa profesionalne, makaj, drz si odstup a ziadne zazeranie snivanie. Ak sa nevies ovladat, tak si prisposob miesto tak, aby ta nic a nikto nerozptylovalo a makaj. Tak najlahsie zabudnes co bolo) A bud nad vecou. Spravaj sa chladno, profesionalny pozdrav usmev a dovi dopo)