Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysmech

Príspevok v téme: Vysmech
Barbora.

Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?

Jax

Podpisujem sa pod predchadzajuci prispevok. Psychicky vek mas kolko, 15?
Ps: napr. Ja som bol vzdy na starsie a so starsimi, sluboval som si od nich vyzretost a inteligenciu. Kiez by som mal pravdu...

neviem111111

poradila by som ti, aby si sa nespravala ako na ZS. si od neho starsia? si. tak sa neurazaj ked konstatuju fakty. a este ti poradim jednu vzacnu vec - dont shit where you eat.