Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysmech

Príspevok v téme: Vysmech
Barbora.

Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?

martin995

ja by som bral ovela radsej partnerku aj starsiu alebo tak staru ako ja ale urcite by som nechcel mladsiu po mojich skusenostiach. Dnesne mlade baby nevedia nic robit jedine co vedia je naparadit sa ist do fitka do solarka na nechty utracat na nakupoch stovky eur . Domace prace a varenie nula bodov ani upratat si nevedia. Do roboty sa im tak isto nechce vsetko si nechaju platit. Proste si myslia ze vyzor je vsetko a dalej sa uz nemusia o nic snazit

*realistka*

neboj sa Barborka ved mu spadne hrebienok ked pride 30tka kedy ma uz pomaly kazdy druhy muz pivne brucho a zacnu sa mu objavovat kuty a padat mu vlasy... potom mu bude uz aj ,,stara,, dobra ked pride o svoju atraktivitu... kazdemu sa jeho sproste reci vratia... ludom dnes strasne chyba pokora.. chceli by len to naj bez pohladu na seba...

jhggfd

Jasne ze si pre neho stara ty hladaj chlapa po 40 a dobre zaloveneho .....
Korytnacka mlade maso by si rada do huby

celebrita FB

tak, tak, najlepšie na ten Pokec ani vôbec neísť. Ale keby náhodou niekedy... no tak potom už zaručene iba hore bez :D

katka244

muzi nech sa v prvom rade pozru na seba kolko maju rokov a ake baby sa nehambia oslovit.Som mlada baba a na nete ma oslovi kadejaky 40tnik s dvomi detmi a este ked mu poviem oc si myslim o tom tak sa normalne zduje..tato spolocnost vsetko toleruje muzom a najmensiu chybu vycita zenam...

majusatko444

preco sa vzdy v suvislosti s vekom spominaju iba zeny? Ked v nasej spolocnosti pride rad na zeny tak vzdy na nich nieco najde napriklad prisara nato a nato primlada,prilis tucna prilis taka ci onaka.. Ked si 50rocny muz najde 18tku spolocnost nepovie ani slovo lebo uz sme si vsetci ,,zvykli,, . Uz mi to lezie fakt krkom ze pravidla stale platia iba pre zeny. Nikdy nebude vecne pekny a mlady

odľud

ja si nemyslím že z jedného prípadu musíš robiť pravidlo Barbora. nájdu sa mladší ktorým nerobí problém staršia pokial si s ňou rozumejú. a ked si pekná tak o to viac šancí máš. ja mám také tiché tušenie že problém je v inom. čím hlavne ťa zaujal ten chalaň a ako dobre ho vlastne poznáš a prečo si si robila nádeje ?

De

adr1a pise:
" Takze aka vypoved) Uvedom sa, znormalizuj a spravaj sa primerane na svoj vek. Neocumuj kolegu, spravaj sa profesionalne, makaj, drz si odstup a ziadne zazeranie snivanie. Ak sa nevies ovladat, tak si prisposob miesto tak, aby ta nic a nikto nerozptylovalo a makaj. Tak najlahsie zabudnes co bolo) A bud nad vecou. Spravaj sa chladno, profesionalny pozdrav usmev a dovi dopo) "

Hehe, vzdy ma pobavi ked clovek, ktory zije v spokojnom naplnenom partnerskom vztahu, radi inemu cloveku ktory sa citi mizerne a naplneny vztah nema, ze ake je to easy sa z toho dostat a byt OK. thumbs down.

ajja

vies tak sa to hovorize na veku nezalezi ale vidis aka je realita chlapi su vizualne typy neoplati sa mat mladsieho uz by som do toho nesla podla vlastnych skusenosti