Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?
Vysmech
Má pravdu předsedo. Teda kolego...
Vynimky su vsade ale naco stracat cas. Len by ma zaujimalo preco sa tak zubami nechtami drzis mladsich?
kolego, no pokial mu tikaju, tak je este dobre...horsie bude, az mu zacnu vykat
Muži a ženy sú rôzni, rovnako muži sa líšia, ale drvivá väčšina mužov túži po partnerke, s ktorou vydržia veľmi dlho, ktorá im bude rozumieť a bude im s ňou dobre, túžia po deťoch ... sú aj výnimky, ale tých je málo. Muži okolo 30 si už chcú zakladať rodinu, spoznať niekoho naozaj dokonale trvá čas, určite neplánujú po pol roku chodenia hovoriť o svadbe, po svadbe sa hneď snažiť o bábo. Ak má muž 36+ tak mu tikajú hodiny a vtedy je viac ochotný jednotlivé fázy skrátiť na minimum.
kolego - Ano, z casti mas pravdu, ale - par rokov spoznavania, vyletov a dovolenky... ??? Nie kazdy chlap po tomto zrovna tuzi. Podla mna ak chcu dvaja ludia spolu byt, tak spolu su, bez nejakych nadiktovanych pravidiel.
Pozri sa, má 29, v pohode si môže nájsť dievča 24-26, pár rokov sa spoznávať, výlety, dovolenky a potom rodina a deti, všetko bez stresu. Pri 36 je to o už inom, tam ak sa budete ponáhľať, tak stihnete jedno. Ty si hľadaj staršieho, alebo rovesníka, budete na tom podobne. Pri mladších len zbytočne strácaš roky. Môžeš vyzerať perfektne, ale na založenie rodiny si pre 29 ročného stará. Takto rozmýšľa mladý muž.
U mna je to tak, ze ak ma niekto zaujem, je to len do tej doby kym neprezradim vek. Sice povedia ze im to neprekaza, vsak vyzeram mladsie a na svoj vek dobre atd atd., len take reci. Ale vidim oko sa stiahnu a zaujem sa strati. Asi este tolko k tomu. A dakujem za rady.
Peter, tak to moj pripad isto nie je) Aj kamky co mam tak maju "bielych"
to nie je sice tvoj pripad ale nemala by si to prehanat a tak najavo davat chlapom zaujem-okato... potom sa necuduj ze si z teba robia srandu..je to trapne...
ty si ako moja znama ale tá ma 46 a najstarsi ktoreho "riesia" bol jej posledny a mal 27,...inak rieši 22-25 ročných... pretiahnu ju par razy a dovi dopo a ona čaka ked s nou ani na verejnost nejdu, ani na kavu, caka ze sa s nou budu po meste za rucicky vodit...
co sa moze pacit na madych? jedine to ze stara sa boji zostarnut a chce byt mlada...inak si to neviem vysvetit... akoze stane sa ze zrazu sa zalubia do seba ludia...ako moj stryko ma o 20r. starsiu zenu, su spolu uz vyse 20 rokov...ale nie že niekto zamerne vyhladava "deti"
Áno a najlepšie sú tí tmavšej pleti však?
A potom v telke vyplakávate že vám unášajú deti a vás bijú.... ach jaj...