Paci sa mi dlhsiu dobu mladsi kolega. Ma 29. Uz sa to nesnazim skryvat a pravidelne mu venujem dlhe zamilovane pohlady... Lenze raz, ked som bola na wc, kde sa dalo z muzskych zachodov pocut rozhovor toho kolegu a dalsieho jeho kamarata ako mu vravi ze: zase sa na teba pozerala. Ta stara... On: boze nech mi uz da pokoj! ...dalsie som nepocula, ale velmi hlasno sa smiali a ja som sa citila trapne, bala som sa vratit. Vzala som si volno, teraz uz uvazujem nad vypovedou. Mam 36 rokov a ON ma nazval "starou". Je koniec, je to navzdy stratene! Myslite si, ze zena 36 je uz stara? Pacia sa mi mladsi muzi, no teraz sa citim naozaj stara, az je mi do placu. Vsade citam ako sa mladsi muzi vztahu so starsou zenou nebrania, no v skutocnosti je to zrejme inak. Co by ste mi poradili ohladne tohto celeho?
Vysmech
ze "slovenske nazory" mi ukaz kde v zahranici je to tak, ze zeny maju takmer vzdy len o dost mladsich muzov. Nikde to tak nie je. Je uplne normalne, ze aj zeny si vacsinou hladaju starsich, vyzretych muzov.
podľa mňa to nie je o veku ale o tom ako človek vyzerá a ako sa stará o seba. Koľko žien je takých že majú mladších partnerov. Len musíš násjť aj ty mladého ktorý chce staršiu
Zita...
..a Ty vieš ako sa bude cítiť???
Keď bude milovaná a šťastná s pokojným rodinným zázemím,
bude sa cítiť primerane tomu, t.j. spokojne a šťastne...
Ešte som v živote nepočula, že za nešťastím a nespokojnosťou dieťaťa sa skrýva vek ich rodičov...
....klop, klop..
........., aj Ti napadlo, ako sa bude cítiť pätnásťročná dcérka, keď bude mať 57-ročnú mamu?
ja s tych slovenskych nazorov fakt nemozem mna nechal chalan pre 35 rocnu s ktorou mal hned babo a to som mladsia . vobec neplati ta vec ze ludia budu chodit po vyletikoch budu sa spoznavat a potom decko. Boze ludia uz sa spamatajte co tu pisete ze posledne sance na rodinu znama rodila v 42 ma krasne zdrave dievcatko mala 2 dospele decka muza alkoholika rozvedena uz si tiez myslela vdaka slovenskym nazorom ze ostane do smrti sama ale nasla si noveho priatela a je stastna aj s malou dcerkou.
ILily uz som ju dala. No nie kvoly nemu samozrejme. Mala som na ruke lepsie platenu pracu a toto ma posunulo, takze aj zle je nieco dobre...
Barbora a co ta vypoved, to myslis vazne? sak kolegovia su to posledne, o co by sa mal clovek v praci zaujimat
bagration - pozri, ak má muž 36+ tak má poväčšine poslednú šancu nájsť si slobodnú ženu 30+ s ktorou si založí rodinu. Potom je to čoraz ťažšie, veková hranica sa zvyšuje a priznajme si, ani ženy moc netúžia po výrazne starších. Mužom vekom tiež klesá kvalita a počet spermií, erekcia, ochota starať sa o malé bábatko, ...
Jax - myslím že to bude médiami, kde sa často píše, ktorá celebrita má mladšieho a takisto vekom, postupne sa znižuje výber čo sa týka kvality a kvantity.
Ja sa zubami nechtami nedrzim nikoho!! Som samostatna! Nemam problem najst si mladsieho ci starsieho ... O to v tejto teme vobec nejde. Pisem tu co sa mi stalo s konkretnym muzom. Kde pisem ze som mu davala nejake navrhy??
kolego
nenechal si sa trochu uniest? :D
na zeny sa vravi, ze im "tikaju hodiny", muz moze splodit dieta hoci aj v patdesiatke, alebo aj vo vyssom veku, ale zeny nemozu rodit hocikedy.
V kazdom pripade ak muz nechce hned dieta, ale raz urcite ano, tak si nebude vo veku pod 30 hladat partnerku vo veku 36 rokov, aspon vacsinou urcite nie. Aj ked osobne mam jedneho kamarata, (teraz ma 30) ktory sa pred par rokmi ozenil s jednou slobodnou mamickou, ktora ma priblizne o 7-8 rokov viac. A su stastni, maju spolocne dieta. Ale nepoznam vela takych.