Ahojte. Mám taký vzťahový problém a už som na tom ozaj psychicky zle. V skratke...s priateľom sme spolu 2 roky a vzťah nám ničia nekonečné hádky, niekedy pre maličkosti, ale najmä pre jednu vec, ktorú môj priateľ akosi nevie rozdýchať, týka sa jedného chlapa z mojej minulosti, detaily nechcem rozoberať. Ja s mojou minulosťou už nič nespravím a v podstate na tomto zlyháva náš vzťah. Bohužiaľ raz som povedala aj niečo čo som nemala, ale nevrátim to späť. On na základe toho už aj navrhol rozchod, ale ja ho stále milujem a aj keď viem, že možno stretnem iného, s ktorým sa nebudem toľko hádať a budem v úplnej pohode, desí ma jedna predstava...predstava jeho budúcej. Že bude spávať s inou, starať sa o inú a pri tej predstave mi zviera žalúdok. On je extrovert, má dar reči, nemal by problém zbaliť hocijakú babu a ja som naopak introvert, nenadväzujem vzťahy tak ľahko...Čo mám robiť, ako prežiť rozchod ktorý sa blíži?
Ako sa rozist - poraďte
helga, no napriek snahe si evidentne vobec nepochopila :D lebo ona nema vztah so zadanym muzom. pred svojim aktualnym vztahom sa vyspala so zadanym muzom, to jej aktualnemu vadi.
Choď na súd a rozid sa
Tak, toto "vlakno" som precitala celea bolo to tazke.
Nemozem si to teda odpustit, hoci velmi nerada.. Radsej ludi povzbudzujem a prajem im.
Allia 28, si velmi hlupa. Prepacte, ostatni.
-Mas vztah so zadanym muzom.
-Jeho partnerku nazyvas frajerkou.
-Tvoj zadany partner /u teba frajer/ ziarli, lebo si uz neni panna a mala si pred nim intimny vztah /s predoslym frajerom/,
-On /frajer / ta posiela za jeho frajerkou, cize dievcatom, ktore nic netusi/, aby si jej povedala ... neviem co, asi, ze ma parohy, teda, ze spavas s jej ":frajerom":.
-Obdivujem ludi, ktori si dali namahu pisat takejto Alii 28.
-Obdivujem seba, ze som to docitala, snazila sa pochopit.
Slovo''frajerka'"je hnusne. Ty si frajerka, Allia 28. Tej dievcine zelam, nech si rychlo otvori oci a zbavi sa frajera, lebo vy dvaja frajeri :))patrite k sebe a ona s i n a j d e p r i a t e l a.
podla mna si dostala dost rad k tomu, ako sa rozist (a hlavne preco)... kedze si sa rozhodla, ze ostanes v tom, v com si bola aj doteraz, tak to skus brat bez nariekania.
Dobre uz bolo - tak aspon vidim,ze v tom nie som sama...
Mam pocit,ze je to stale horsie a horsie...Pravdu povediac,stale som nic neurobila-nekontaktovala som ani toho paka, ani jeho frajerku. Myslim si totiz,ze by to nic nevyriesilo. Podla mna by o mne zacal sirit este vacsie nezmysly, pritvrdil by a moj priatel by tomu proste veril.
Dalsi nazor z mojho blizkeho okolia je, aby som urcite neriesila cudzie vztahy, ze vsetko raz vyjde na povrch. A ze je to jeho problem, ked sa nevie s tymto vyrovnat.
Posledne dni je to tak,ze obcas je vsetko fajn, tutuli mutuli a potom mu nieco zase sadne na nos, zacne sa v tom zase vrtat a hadka ako svet,nepredstavitelna
pokiaľ problémy máte už teraz tak predstav si čo bude za pár rokov
no riešiť problémy ich nikto poriadne neuči ale ani oni sami nemajú veľkú snahu. ale ludia celkovo sa vo vzťahoch dosť motaju. ja som však mal na mysli skôr to že v tomto konkrétnom prípade jej asi má problém aj veriť ale on sa správa ako keby mu išlo viac o jeho ego. totiž ak by mal problém hlavne s dôverou riešil by to najmä s partnerkou ale keďže rieši skôr záležitosti týkajúce sa toho ako on pred druhými vyzerá a ešte ju tlačí aby to nejak napravila tak si myslím že je v tom jeho ego. teda mne to tak podla jej rečí pripadá. a ak by to teda bola pravda tak sa potom nevyhnutne natíska otázka ako veľmi mu záleží na nej.
neviem11111 - to som písal všeobecne, v tomto konkrétnom prípade je to tak ako si napísala. Rozumiem ťa, že by si dobrý vzťah a byť milovaným dopriala každému, ale právo na to neexistuje. Právo na niečo existuje len tam, kde je niekto povinný to právo vykonať. Mať so mnou vzťah a partnersky ma milovať nemá povinnosť nikto. Ak mi to niekto dá, tak je to jeho dobrovoľný dar.
Lásky je hodný aj človek, ktorý robí chyby. Chyby robia všetci.
tak pozeram ze toto..je tema ktora sedi aj namna...rozisiel som sa s partnerkou..tiez sme sa hadali...a sme moc rozdielny...citim sa celkom dobre...ale vzdy pri myslienke ..ze bude s inym a da mu vsetko co dala mne..a ze snim bude robit co somnou...to ma strasne nici...nespravim nic ...ale strasne je to premna tazke na srdci..
filip, vies, len podla mna jemu vobec nevadi to, ze spala s niekym inym. pride mi to tak, ze mu vadi to, ze ten typek ze za strasneho cava pred ostatnymi chalanmi a on za tutmaka, ktory si zacal s lahkou babou (predpokladam ze takato je jej reputacia, kedze ten debil o nej siril reci). a tomu vadi. nevie to prekusnut, ze je za debila. preto ju tlaci do pomsty, aby mu spravila doma peklo. nie preto, ze chuda dievca, musis jej povedat pravdu. ma to v hlave paradne pomiesane. recami o tom, ze si mala zachovat cistotu do manzelstva jej uz teraz nepomozeme. tym rozhodne nezastavam promiskuitne spravanie, ale bavime sa tu o jednom pred jej aktualnym, nie o 200vke. myslim, ze aj clovek, kt. si nezachova "cistotu" do manzelstva ma pravo na normalny vztah a lasku.