Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa rozist - poraďte

Príspevok v téme: Ako sa rozist - poraďte
Allia28

Ahojte. Mám taký vzťahový problém a už som na tom ozaj psychicky zle. V skratke...s priateľom sme spolu 2 roky a vzťah nám ničia nekonečné hádky, niekedy pre maličkosti, ale najmä pre jednu vec, ktorú môj priateľ akosi nevie rozdýchať, týka sa jedného chlapa z mojej minulosti, detaily nechcem rozoberať. Ja s mojou minulosťou už nič nespravím a v podstate na tomto zlyháva náš vzťah. Bohužiaľ raz som povedala aj niečo čo som nemala, ale nevrátim to späť. On na základe toho už aj navrhol rozchod, ale ja ho stále milujem a aj keď viem, že možno stretnem iného, s ktorým sa nebudem toľko hádať a budem v úplnej pohode, desí ma jedna predstava...predstava jeho budúcej. Že bude spávať s inou, starať sa o inú a pri tej predstave mi zviera žalúdok. On je extrovert, má dar reči, nemal by problém zbaliť hocijakú babu a ja som naopak introvert, nenadväzujem vzťahy tak ľahko...Čo mám robiť, ako prežiť rozchod ktorý sa blíži?

lLily

to nie je laska, ale zavislost...odist co najdalej a odputas sa - ked by si ho milovala, tak laska vytrva aj po odchode. Ved skus a uvidis.

neviem111111

filip tt, ano, ja viem, ale aj tak postradam logiku v tom, ze on tomu typkovi vlastne zavidi, ze on ma s frajerkou klud, ked on sa s frajerkou stale hada. on mal urcite tiez nejake sex. partnerky predtym, preto mi to pripada pokrytecke.

Filip TT

neviem1111 - to sú veci, ktoré sa nedajú dobre ovládať vôľou. Je tu pár tém, ktoré založili muži, ktorých trápilo to, čo trápi Allinho priateľa, a veľmi CHCELI aby ich to netrápilo, lebo im záležalo na vzťahu a nevedeli si s tým pomôcť.

neviem111111

ale preco ho trapi, ako to ma doma on? a vy sa hadate len kvoli nemu, on si za to moze ze nemate doma klud, lebo riesi nieco, co sa stalo davno pred vasim vztahom a pred rokmi. takto sa neda zit, naco to stale rozobera, minulost uz nezmeni. to co by ho malo zaujimat ho nezaujima, ale blbosti ako sa maju tvoji byvali sexualni partneri ho trapia.... nechapem.

Allia28

V podstate si to trafila.Vadi mu,ze on ktory je verny sa ma horsie ako ten co podvadzal-ten je za hrdinu a ma doma pokoj,nie ako my co sa vkuse hadame.
Este som to nijak neporiesila,ale napisala som list co by som tej jeho frajerke dala,anonymne. Nechcem sa unahlit,ale daco spravit chcem a mala by som...
Inak ale nieco pravdy na tom co neviem111111 pises bude-ze keby ma miloval tak by nieco taketo v sebe spracoval a sustredil sa na NAS vztah...nie na to co bolo

neviem111111

a z akeho dovodu mu to vlastne vadi? preco ze si spala so zadanym? preto ze pozna niekoho s kym si spala? alebo preto ze vsetci vecia o tom, ze si s tym typkom spala? alebo len tak z nudy sa hadze o zem lebo nebol tvoj prvy? lebo ak su mu reci ostatnych a ich nazor na neho prednejsie ako vztah s milovanou osobou, tak ja by som s takym clovekom na tvojom mieste ani byt nechcela.

Allia28

Jemu to vadilo od zaciatku,ale skusili sme to a vraj to so mnou myslel ozaj vazne.Par krat vsak uz povedal ze sme to nemali ani zacinat-prave kvoli tejto veci.

neviem111111

mne hlavne nie je uplne jasne, preco si s tebou vobec zacinal, ked mu to tak strasne vadilo. clovek by cakal skor to, ze cim viac ta spozna tym menej bude riesit reci ostatnych, no ste spolu dva roky a dava ti ultimata kvoli tomu. podla mna ten vztah je uz zahodeny davno.