Ako sa rozist - poraďte

Príspevok v téme: Ako sa rozist - poraďte
Allia28

Ahojte. Mám taký vzťahový problém a už som na tom ozaj psychicky zle. V skratke...s priateľom sme spolu 2 roky a vzťah nám ničia nekonečné hádky, niekedy pre maličkosti, ale najmä pre jednu vec, ktorú môj priateľ akosi nevie rozdýchať, týka sa jedného chlapa z mojej minulosti, detaily nechcem rozoberať. Ja s mojou minulosťou už nič nespravím a v podstate na tomto zlyháva náš vzťah. Bohužiaľ raz som povedala aj niečo čo som nemala, ale nevrátim to späť. On na základe toho už aj navrhol rozchod, ale ja ho stále milujem a aj keď viem, že možno stretnem iného, s ktorým sa nebudem toľko hádať a budem v úplnej pohode, desí ma jedna predstava...predstava jeho budúcej. Že bude spávať s inou, starať sa o inú a pri tej predstave mi zviera žalúdok. On je extrovert, má dar reči, nemal by problém zbaliť hocijakú babu a ja som naopak introvert, nenadväzujem vzťahy tak ľahko...Čo mám robiť, ako prežiť rozchod ktorý sa blíži?

Allia28

Mozno to za skusku stoji,ak zistim cislo. Len ak je ozaj taky chuj bez chrbtovej kosti ako som zistila,tak neviem ci este aj z tohto by neurobil šou...

Filip TT

Áno tak. Akurát, že keď od niekoho niečo chcem, nie je dobre začínať agresívne.
Takto nejak:

Rozpadáva sa mi vzťah, Milan ma chce nechať. Kvôli tvojim rečiam. Ocenila by som, keby si sa s ním porozprával a všetko mu vysvetlil. Som z toho na prášky.

Ak sa nebude k ničomu mať, potom môžeš zvýšiť hlas.

Allia28

Filip a co mu poviem? "Pocuvaj urobil si zo mna totalnu stetku,narozpraval si o mne sprostosti a zo seba si spravil hrdinu,ako si myslis ze sa teraz moj priatel citi?"

Filip TT

Nebýva to tak medzi chlapmi. Tvoj priateľ pohybuje v divnej spoločnosti, keď tam oceňujú toho druhého.

Keby tam bolo prostredie, ktoré odsudzuje neveru aj u mužov, bol by hrdinom tvoj priateľ.

Tie hádky u vás nemusia byť. Ten čas si radšej zahryzni do jazyka.

Skús to u toho predchádzajúceho, vážne. Myslím, že tým nemáš čo stratiť, ale môžeš získať.

Allia28

Ale oni dvaja sa obcas stretavaju a moj priatel neznesie,ze on-co podvadzal svoju frajerku, ma doma pokoj a je za velkeho hrdinu (tak to medzi chlapmi ktori podvadzaju byva) a moj priatel je za chudaka, co ma tu jeho byvalu bokovku, je verny a ma doma same hadky. Preto chce aj jemu zabezpecit "peklo", len tak sa vraj bude citit rovnocenny s nim.
Bagration ano to je nazov temy, najma kvoli tomu ze vidim ze to k rozchodu speje,ale ja za zachranu vztahu bojujem do konca...

bagration

podla mna uz tato tema dosla do takej fazy, ze pomaly sa bude rozoberat forma pomsty (a to by uz nebolo moc v poriadku). Nazov temy bol (a je)- "Ako sa rozist - poraďte". Co takto najst odpoved na otazku z nazvu temy- tym zabijes dve muchy jednou ranou a najdes si niekoho, pri ktorom uz budes psychicky v pohode?

Filip TT

Potrebuješ, aby sa jej priznal? Ty potrebuješ, aby sa stretol s tvojim priateľom a nejak to urovnali. Aby tvoj priateľ už netúžil, aby mal tento doma peklo.

Filip TT

Podľa mňa je po všetkých stránkach lepšie kontaktovať jeho. Viac sa dá vybaviť u neho a menej negatívnych vedľajších efektov.

Allia28

Ešte mi napadlo že by som jej napísala anonymne, viem kde býva...Ja neviem čoho by bol schopný skrátka, 2 roky som ho nevidela a vtedy som ho poznala asi 4-5 mesiacov...