Ahojte. Mám taký vzťahový problém a už som na tom ozaj psychicky zle. V skratke...s priateľom sme spolu 2 roky a vzťah nám ničia nekonečné hádky, niekedy pre maličkosti, ale najmä pre jednu vec, ktorú môj priateľ akosi nevie rozdýchať, týka sa jedného chlapa z mojej minulosti, detaily nechcem rozoberať. Ja s mojou minulosťou už nič nespravím a v podstate na tomto zlyháva náš vzťah. Bohužiaľ raz som povedala aj niečo čo som nemala, ale nevrátim to späť. On na základe toho už aj navrhol rozchod, ale ja ho stále milujem a aj keď viem, že možno stretnem iného, s ktorým sa nebudem toľko hádať a budem v úplnej pohode, desí ma jedna predstava...predstava jeho budúcej. Že bude spávať s inou, starať sa o inú a pri tej predstave mi zviera žalúdok. On je extrovert, má dar reči, nemal by problém zbaliť hocijakú babu a ja som naopak introvert, nenadväzujem vzťahy tak ľahko...Čo mám robiť, ako prežiť rozchod ktorý sa blíži?
Ako sa rozist - poraďte
Jeden z vas je za to aby som isla za nim,jeden je za to aby som sla za nou...Jej by som dala jedine anonymny tip a ak by som sla za nim tak neviem ci by to len neprihorsilo celu situaciu. Zvazim...
Aj ked je mozne ze sa za dva roky zmenil, tak ju v minulosti podvadzal a to by sa vo vztahu nemalo tolerovat.
Ja len viem ze mojho priatela milujem a nici ma predstava ze ho stratim. To je ozaj chlap schopny zahodit vztah kvoli takejto veci??
Neviem111 - moze byt aj tak. Je osobne by som povedal znamemu cloveku ze je podvadzany, ak by som si tym bol isty. Ale vysvetlovat mu, ze pred rokmi jeho partner s nikym spal, to by mi uz bolo trapne.
Ale neberiem ti tvoj nazor.
Kazdopadne partnerom na rozhovor je predovsetkym On. On to vlastne cele sposobil.
ok, mohol sa, ale ja by som to na jej mieste aj ak chcela vediet a aj tak by som s nim byt nechcela. preto si myslim, ze ma pravo na tuto informaciu. nech s nou uz ona nalozi, ako uzna za vhodne. ked sa s nou prispievatelka nechce stretnut a riesit to, moze jej poslat anonymny tip, ze priatel mal tendencie robit toto a toto a nech si ho strazi - ona uz mozno sama pride potom na to, ze jej aj teraz neverny. (poznala som viacero takychto parov, a muzi nedospeli, akurat sa to naucili lepsie skryvat)
neviem1111 - ja s tebou úplne súhlasím, že pre podvádzaného je to služba, ale keby sa to dialo teraz. Stalo sa to pred 2 a pol rokom...on už odvtedy mohol vyspieť, už mu môže na tom vzťahu viac záležať ako vtedy, odvtedy sa už mohlo veľa vecí zmeniť.
neviem1111 - ja s tebou úplne súhlasím, že pre podvádzaného je to služba, ale keby sa to dialo teraz. Stalo sa to pred 2 a pol rokom...on už odvtedy mohol vyspieť, už mu môže na tom vzťahu viac záležať ako vtedy, odvtedy sa už mohlo veľa vecí zmeniť.
inak neviem ci som jedina co vidi, aky je tu posunuty cas od reality, ale posuva sa to kazdy den na viac a viac a nenormalne ma to vytaca. admini zas spia?
jasne, ved to je pochopitelne. len sa zamysli, aky sebecky skutok ta do tohto celeho vlastne dostal. vedela si, ze ma priatelku, ale bola si zranena, zmatena, myslela si na seba atd. mozno prave ten nesebecky skutok by ti pomohol sa z celej tejto situacie vymotat. proste urobit to, co vies ze je spravne, bez ohladu na to, ci to tvoj vztah zachrani alebo nie.
no ked sa tvoj partner tak chorobne fixuje na minulost a tak strasne mu zalezi na tom, kto si co mysli, je ale podla mna aj tak velka pravdepodobnost, ze to casom neustojite (teda ak ho to neprejde).
No ja si myslim ze to s nim nepohne...Skusim ziskat cislo a porozmyslam nad tym..Neviem111111 ja viem ze by to mala jeho frajerka vediet a ak sa tym aspon trochu "ocistim" a urobim dobry skutok tak by to bolo fajn,ale pravdaze rozmyslam aj nad tym ako zachranit moj vztah...
Inak vdaka vam vsetkym za nazory a rady,vazim si ze v podstate cudzi ludia ktorym moze byt moj problem šumafuk si najdu par minut aby cosi napisali.
podla mna to s nim nepohne, akurat sa dobre pobavi. a fascinuje ma, ako ste uplne zabudli na to podvadzane dievca. vsak co, hlavne ze ty si zachranit zadok, to uz ze by si mohla urobit aj nejaky dobry skutok je asi menej dolezite.
Prízvukuj mu, že keby to nebolo vážne, tak sa mu neozývaš. Keď s ním nepohne to, že sa kvôli nemu rozídete, tak potom je to už ozaj bieda.