Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

Leuska123

dobre, nevidim si daleko od nosa.. ty zase nevies citat, nerozpravam tu o fundamentalistoch a psychopatoch a neprekrucam tu veci... myslim, ze aj ten muslimsky fundamentalista by vo svojej komunite nemal zavidiet, ohovarat, kradnut atd... toto som myslela, ale zostalo to nepochopene a samozrejme zase prekrutene do nezmyselnych prazdnych umelo vytvorenych debat...

0vecka

Leuska123 skus si uvedomit ze to co ty povazujes za bezneho cloveka je bezny clovek zapadnej civilizacie... a je len nahoda ze prave nas moralny standard sa rozmnozil... si zober ake standardy vladnu v takej fundamentalnej moslimsskej komunite.. predstav si ako by to vyzeralo ak by adolf vyhral vojnu a to ju prehral len fakt preto lebo mal smolu...

ty si nevidis daleko od nosa ak povazujes svoj moralny standard za tak objektivny ze sa nim riadi aj najvyssia aj ked fiktivna bytost...

Leuska123

a ten psychopad vie, ze kona zle...ukryva sa alebo sa potom oddrbka sam... takze ja som tym nemyslela, ze ho to svedomie hryzie, ale vo vnutri vie, ze nekona spravne...

Leuska123

ja tu hovorim o BEZNOM cloveku, to som aj spominala... nie o extremoch a psychopatoch... nezachadzajme do krajnosti... takto sa da prekrutit kazda tema, to ma nebavi.. to je take nasilu filozofovanie o nicom, nie k teme..

0vecka

lombardo1981 potom uz iba premnoz psaychopatov aby boli vo vetsine a ako moralny standard sa bude povazovat odsekavanie koncatin blizneho svojho... biblia posluzi ako utvrdenie v tychto zvykoch a je vymalovane

lombardo1981

Na jednej strane chápem, že psychopatické hobby sú pre toho psychopata úplne bežnou záležitosťou...

0vecka

Leuska123 a taky psychopath co zavrie do pivnice a par dni ho tam muci a potom zabije nemusi citt vycitky.. podla tvojej definicie je to potom ok...

Leuska123

mne sa tu nechce filozofovat a chytat sa za slovicka, nemam na to ani cas ani naladu... byt "normalne" dobry, dobrosrdecny, nezavidiet, nerobit konflikty..proste situacie v "beznom" zivote... teraz sa nejdem bavit o nejkach extremoch a vynimocnych situaciach, co ako vnima jedinec na zaklade osobnych skusenosti v konflikte so spolocnostou...

exwhyz

Podľa mňa je zbytočné o tom niekoho presviedčať a podobne. Každý by si mal na to názor spraviť sám.
Treba to občas vyskúšať a nielen teoretizovať. Postačí modlitba s vierou. To je celá veda. To, že sa o tom toľko hovorí, je preto, lebo ľudia si to chcú uľahčiť rôznym obchádzaním a zjednodušovaním, napr. čarami a podobne.
Keby ste mali vieru ako horčičné zrnko..., tak by sa občas aj niečo reálne stalo:-)