Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

lombardo1981

To, že reagujem iba na teba, ešte neznamená, že s "dôkazmi", ktoré poskytol napríklad peterkos2. Pripomína mi to malé dieťa, ktoré sa cíti byť dotknuté.
A nie je. Pretože Tichý oceán sa dá preskúmať.

Jediné, čo som ohľadom veriacich spomenula bolo:
"Viete, aký je rozdiel medzi veriacim a neveriacim? Žiaden. Obaja veria. A viete prečo tomu tak je? Pretože Biblia nie je dôkaz a ani absencia dôkazov nie je dôkaz."
A jediný, kto sa toho chytil, si ty. :)

0vecka

lombardo1981 je jedno ci si alebo niesi... ale stale trva moj argument ze existencia boha je tak isto pravdepodobna ako existencia almiru.. v ktoru velmi silno pochybujem a dovody paralelne s dovodami veriacich tu zosmiesnujes, ibaze tie dovody veriacich su akosi pre teba uz vazne..

takze ano mozeme povedat ze nevieme ci boh existuje ale vieme ze almir neexistuje ak pouzijeme dvojty meter

michael067

Tieto nové výklady sa začali používať až od roku 1800+ alebo tak nejako.
Večné odlúčenie (od Boha) VS večné trápenie myslím si že to je dosť veľký rozdiel a dosť solídny dôkaz toho čo majú niektorý ľudia za úmysly a ako chcú bibliu zmeniť.

0vecka

lombardo1981 rovnako ako bola biblia doslova pravdiva a teraz sa uz ked sa dozalo ze sa niektore veci stat nemohli uz iba metaforou.... co sa biblie tyka tak ti to nevadi ale ak si nieco take dovolim ja tak uz vyskakujes pricom to robim prave preto aby som na priklade ukazal o com je krestanstvo...

0vecka

Michael stale je tam to slovo vecne... navyse je zvlastne ze vsemohuca bytost ale nevie si vybavit pisomnu komunikaciu a necha ludi cel zivot v zlom vyklade..

lombardo1981

Ja ťa nevolám ofca, ale ovca. A volám ťa tak vždy. Dávam ti tak niečo najavo. Ale nič. Opäť si si niečo nevšimol. Nič nového pod slnkom. :D
Zrazu na nej živú aj obyvatelia? Že si sa o nich nezmienil už predtým. :D
Už si si konečne všimol tú svoju manipuláciu?

0vecka

lombardo1981 ak by som mal dost financnych prostriedkov a nemal problem ih pouzit tak ano....

a inak ako ty vies ake dovody maju obyvatelia almiru ze schovavaju cely continent??...

inak este ma nazyvas ze ofca... cize urazas cize fakt stracas nervy :)

Neveriaca

Ja som mala dobreho kamarata ale neskor mi stale hpvoril o krestanstve doslova mi zakazoval aby som raz niekedy spala s niekym v nemanzelstve a ak tak urobim uz so mnou kamarat nebude. Snazil sa ma stale a stale menit a preorientovat ma na krestanstvo. No nieco strasne este ze som to kamaratsvo ukoncila lebo by mi preplo.

Podla mna ked clovek umrie nic sa nestane. Peklo je aj tu na zemi, nikto si nezije ako v bavlnke kazdeho nieco trapi "preziva peklo"..

lombardo1981

A inak, ovca, myslíš,m že ak by si udal nejaké súradnice a tam nič nie je. A dokonca aj širokom okolí, že by ťa potom brali vážne? Alebo dokonca po niekoľkých pokusoch? Ak áno, si naivnejší ako sa zdáš. :D