Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

Leuska123

ona napisala "Pre mna je mierou toho co je dobre alebo zle to, ako sa citi ten dotycny, ktoreho sa to tyka, ta obet".. takze pochybujem, ze ta znasilnena je happy...

0vecka

Leuska123 nicky ba pisala ze je to ok lamanie ruk v moslimskom svete lebo take maju pravidla tak ja som poukazal na to ze tam maju aj take pravidla ktore my moc neuznavame..kebyze si bola niekde v mohamedovych casoch tak by sa na teba pozerali ako na idiota ak by si sa snazila vysvetlit ze ta zena za to nemoze ze ju niekto znasilnil... moralne standardy boli ftedy niekde inde a teda je moralka ohybna vec...

Leuska123

ovecka, ja vobec nechapem to znasilnenie, co to ma s tym spolocne, ako to suvisi.. zase vedenie diskusie do nezmyslov a krajnosti.. len nie priamo k teme..

0vecka

Nicky ba ano takze ono je to dobre ked potrestaju zenu za to ze sa nechala znasilnit? je to tiez len trest a ona si bola toho vedoma tak jej treba ..

0vecka

mascha clovek nebol stvoreny ale sa evolucnej vyvynul na tu su dokazy o tom nemusime diskutovat teda ak to ma bt diskusia dvoch alebo viacerych pricetnych ludi

0vecka

exwhyz neviem ako ty ale ja som sa z opice nevyvynul a este som nepocul o nejakom pricetneom biologovi ktori by toto povedal

exwhyz

Máš pravdu Lombardo:-) Každý si na to musí spraviť názor sám. Treba si o tom niečo prečítať. Na strane druhej si myslím, že sme vznikli z vody z jednobunkových organizmov a neskôr sme sa vyvinuli z opice, čo je aj objektívne potvrdené. Potom sa na nás nemohli mimozemšťania (bohovia) pozerať, tak zasiahli, aby sme sa tu všetci nevyvraždili:-) To je moja konšpiračná teória:-)

Peterkos

Som kresťansky založený a nikdy som nad tým takto neuvažoval-hlavne nad tými dôkazmi,Kedysi dávno povedal sv. Filip Néri-Buďte dobrí ak môžete.Snažím sa tohoto držať.

Gima

Ani ja som neverila, ked som bola malá, no ked som chodila na cintorín, tak mi všetko jednoducho došlo. Telo je iba schránka, v ktorej prebýva duša človeka. Ked duch odíde do neba, telo je uchované v hrobe.
V biblii píšu, že slovo je boh. Tak boh prebýva aj v človeku, schopnosť hovoriť má každý. Takže stačí v sebe rozvýjáť pozitívne myslenie.
Nebo mi je uplne jasne pochopitelné, ale to s tým peklom bude asi tak, že peklo je tu na zemi. Ale je to myslené obrazne. Peklo je počuvať niekoho,
komu vôbec nerozumieš.