Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

Mesačný princ

Leuska123 - hej, len tá definícia dobra a zla mi nejde do hlavy. Čo je považované spoločnosťou za dobré je dobré? A čo je spoločnosťou považované za zlé je zlé? Alebo je to skôr individuálny prístup a posudzovanie jednotlivca a jeho návodov či minulosti?

Kýčera

Prečo čakať na tú bezzubú s kosou v ruke, keď to môžeme mať už tu na zemi?
A nielen nebo, peklo, dokonca aj RAJ : www.youtube.com

Leuska123

Mesacny princ, ved to uz vlastne svedomie ti napovie, ci robis nieco dobre alebo zle.. neviem, ci chces nejaku super definiciu.. ochota pomahat druhym, viest slusny zivot, snazit sa mat dobre vztahy atd.. na nikoho si este nepovedal, ze je dobrym clovekom? Tak normalne dobry, zase nie nejaky trpitel..

anjelik *

Že si ja vravím, že ma už nič neprekvapí..:o))) Ale to vieš, že je aj nebo aj peklo..záleží na tom, čomu veríš, to presne tesne pred smrťou aj uvidíš...chce to len trochu predstavivosti a tuposti...a niekto ti už len zamáva...buď v bielom abo v čiernom. ;o)) V aké nebo/peklo veríš, tam aj poputuješ..:oP

Leuska123

Ja si myslim, ze je dolezite byt dobrym clovekom, ci si veriaci alebo nie alebo hociakeho nabozenstva, nezohrava taku rolu..

lombardo1981

Ak majú ísť do neba len praví veriaci a zvyšok do pekla, je to podľa teba spravodlivý systém? Boh sa predsa považuje za spravodlivého a dobrotivého.

Viete aký je rozdiel medzi veriacim a neveriacim. Žiaden. Obaja veria.