Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

Moireal

Kycera, vdaka, nemusela si. :) Vsak ja ta Raduza fajnova. Ja ju mam velmi rada. Urcite je viac songov na temu neba a pekla, napriklad Black Sabbath Heaven and Hell. :)

exwhyz

Ak narážaš na mňa, tak ducharina pre mňa nie je isto žiadne hobby, ani nič podobné. Ja mám iné hobby. Niekedy som sa tomu venoval, ale už to neriešim. Na rozdiel od niekoho iného som si prečítal dosť kníh a viem si na to urobiť objektívny názor, to je všetko.
Dôkazom je napr. Desať B. prikázaní, ktoré človeku aspoň zhruba hovoria o tom, čo sa nesmie robiť a Nezabiješ je jedno z tých prikázaní.
Len na margo, keď sa tak pozerám na vás, tak vy si isto o týchto veciach neviete vytvoriť objektívny názor (nemyslím ľudí tu na fóre). Od toho ste na míle vzdialený, ale ďalej to rozpitvávať nebudem, lebo to nie je mojou úlohou.
Ak som podľa teba chu. alebo psychopat, tak v poriadku, to ti neberiem, ale svet nie je len čiernobiely a čo vidíš na druhom, čakaj na sebe.

mascha

boh stvoril všetkých ľudí, majú svedomie,každý bude súdený podľa lásky, neveriaci alebo veriaci, kresťania o to prísnejšie....
a o existencii neba a pekla vás musia presvedčiť činy ľudí ako bol Hitler, Stalin... a ich proťajšky Gándi, Matka Tereza...
a keď je Boh milosrdný, že odpustí každému hriešnikovi, ktorý oľutuje,bude za svoje činy rovnako posudzovaný Hitler a obyčajný človek? ktorý má ísť do pekla? očistca? a nakoľko?
existujú kresťanské knihy,ktoré sa zaoberajú touto tematikou, sú to skúsenosti ľudí, ktorí mali kontakt s dušami zomrelých, očistec a peklo dokonca videli, takže máte možnosť rozšíriť si poznatky....

Kýčera

Moireal, tak prepáč. Posielam len a len pre Teba Nebo, peklo, ráj :
Raduza : www.youtube.com
A pridávam aj Tublatanku : www.youtube.com
Viac piesni s týmto názvom nepoznám. : )

Nicky ba

Normalny clovek vie rozlisit, co je dobre alebo zle. Psychopat sa nerata, lebo ma chory mozog, nieco tam mu funguje inak a teda, nie je normalny clovek. Moze byt, ze napr. u moslimskych fundamentalistov su prilis prisne a krute tresty (odsekavanie koncatin za kradez a pod.), ale stale su chapane ako tresty. Normalny clovek (a asi aj ten normalny moslim - nie psychopat) ma radost, ked niekomu urobi radost a nerobi mu dobre pozerat sa na trpiaceho cloveka. Vie, ze napr. ked niekoho okradne, nie je to spravne. Ano, pomoze sebe, ale keby neskor videl toho okradnuteho cloveka, aky je z toho zniceny, ze mu povedzme zobral zivobytie, je z neho bezdak kvoli podvodu atd., tak by mu to nebolo prijemne. Alebo ked niekoho zabije v afekte, kazdy clovek to lutuje potom (okrem psychopatov). Nie je to len o tom strachu z trestu, ale aj by ho hryzlo svedomie, nieco v nom. Pre mna je mierou toho co je dobre alebo zle to, ako sa citi ten dotycny, ktoreho sa to tyka, ta obet. Milosrdna loz je v pohode v tomto ponimani ale nejake okradnutie alebo take nie.

Leuska123

tak nech je anarchia, kazdy nech si robi co chce, ako horsie ako zvery, je to vsetko jedno podla toho co pises...

0vecka

ono problem tohto celeho konceptu je ten ze ti co ho hlasaju niesu schopny ani definovat ze o co ide... nevedia efinovat peklo nebo ani kriteria podla ktorych sa bude rozhodovat...

v podstate uverit nejakemu takemuto konceptu je asi ako uverit ze existuje nejaka super inteligentna bytost ktora muci alebo robi dobre ludom na zaklade niecoho co by sa dalo prirovnat k reality show nory mojsejovej...

0vecka

Leuska123 lenze ten tvoj normalny clovek nieje ani miliontina populacie ktora kedy zila a bude zit...
ako si na to prisla ze ten tvoj moralny standard za ten jediny spravny?