Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)

Príspevok v téme: Veríte na Nebo/ Peklo (dôkazy)
jas444

Veríte na Nebo/ Peklo ? Pôjdu do neba len kresťania, ktorí nezhrešili a všetci ostatní vrátane vyznávačov iných náboženstiev ako je napr islam, hinduizmus, ateisti pôjdu do pekla:

Na Youtube je veľa videí o ľuďoch, ktorí zažili zážitok blízky smrti a opisujú, že videli nebo/peklo, že sa vznášali nad nemocničnou postelou...
Dokonca aj niektorí americkí vedci a lekári v to veria.Alebo je celé náboženstvo len podvod, ktorí ma držať ľudí v strachu ?

LINKY k dkoumentom:

www.youtube.com

-----Toto video len pre silné povahy !!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com

lombardo1981

Sviatok sv. Mikuláša bol pôvodne "zriadený" na počesť Mikuláša z Myry. Reálna osoba, ktorej existencia je dokázaná. To, že sa z toho stal komerčný sviatok je druhá vec.

0vecka

lombardo1981 akoze nechapem ako som ta mal kde chytit za slovicko?? ja som zacal s mikulasom a ty mi drbnes ineho mikulasa tak ti drbnem na to priklad teda moznost ako by to vyzeralo kebyze argumentujem ako ty a ty mi to zacnes vycitat... ????

lombardo1981

"lombardo1981 toto je ubohe :-D akoze ma teraz hytat za slovicka... pomenuj Rovno svojho psa boh a povedz ze sak boh existuje :-D :-D"

Takže vysvetlivky.
Nakoľko neverím, že boh existuje, tak aj keby som svojho psa nazvala boh, tak by to pre mňa neznamenalo, že existenciu boha, ktorého popieram. Iba to, že má dosť podivné meno. A áno, v tom prípade by "boh" existoval.

A teraz kto chytil niekoho za slovíčko?
Takže čo sme sa napokon dozvedeli o tvojom manipulatívnom argumentovaní:
"a medzi tym ze by som povedal ze existuje continent almir... lezi v tichom ocane a nevies dokazat ze neexistuje... pri kazdom prieskume si vymyslim vlastnost kontinentu ktora zabrani odhaleniu a ta daaa"
"ako vies ze dokazat existenicu ostrova ktory zmizne ked sa objavi lod na blizku atd"
"a inak ako ty vies ake dovody maju obyvatelia almiru ze schovavaju cely continent??..."

0vecka

lombardo1981 toto je ubohe :-D akoze ma teraz hytat za slovicka... pomenuj Rovno svojho psa boh a povedz ze sak boh existuje :-D :-D

lombardo1981

Nielen, že ťa dar argumentáciu opomenul, ale i dar logického myslenia.
Mikuláš z Myry ti niečo hovorí? Nemyslím.
A áno, stále je v tom rozdiel. Viď riadok vyššie.

0vecka

inak mas pravdu ze ked sa striktne drzime skepticizmu tak nevieme povedat ci mikulas existuje alebo nie... akurat ze skeptiizmus nieje Pismo svete ale nastroj na skumanie pravdy... v pripade mikulasa (boha, almiru) ho nepotrebujeme takisto ako nepotrebujeme mikroskop aby sme videli mesiac...a v mikroskope by sme ho aj dost tazko zaostrili preto je racionalnejsie ho jednoducho preskocit a pozriet volnym okom...

0vecka

lombardo1981 aj vesmir sa da preskumat... rozdiel tam skratka nieje ...

ty si ako male decko co nechce priznat ze sa myli... to ej ako keby si napisala ze aky je rozdiel medzi tym co veri a neveri na mikulasa... a ty by si povedala ze ziadny... nevieme dokazat ze mikulas neexistuje a teda jeden veri toto a jeden hento a ani jendo neni racionalnejsie... to je to co ty hovoris.. pritom normalne vieme ze na mikulasa veri male decko alebo polodebil...