Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
neviem111111 - ale ja som netvrdil, ze som si vybral zle. Ked zenuska ignorovala lekara a sama si ordinovala HAK /ja som bol proti/, tak sa jej narusila hormonalna rovnovaha a z nej aj pocity.
U teba, ak si najdes partnera podla svojich poziadaviek /so stupajucim vekom je to este tazsie/, sa moze stat nieco podobne. To nikdy nevies vo vtahu, ako sa to zmeni, kym to nevyskusas. Ine je chodit spolu, ine je, ked spolu byvate a ine zase, ked byvate a mate dieta, ci deti. To su zatazkavacie skusky pre vztah a nehovoriac este o komplikaciach, ak zacnete prezivat v zivote nejake vazne chvile - vaznu nemoc, smrt v rodine, pracovne a financne problemy, atd. Aj keby si niekoho nasla podla preferencii, neni to zaruka stastneho konca.
mne osobne je dost jedno, ci tu budu moje geny aj za 100 rokov alebo nie. nevidim v tom zmysel. osobne ma skor zaujima, ci tu za 100 rokov bude pitna voda. kazdy asi riesime ine veci.
a radsej cakat na partnera podla svojich preferencii o 10 rokov dlhsie, nez sa uspokojit a potom nebyt uplne stastny /co mam pocit mas aj ty vo vztahu/. ale teda geny si rozsiril, takze si si asi naplnit zmysel svojho zivota. ale pre niekoho ma mozno vacsi zmysel v zivote nerozsirit geny a pockat par rokov na partnera, s ktorym stastny bude. alebo kludne aj byt sam a byt stastny, ako byt s niekym, kto nevyhovuje nejakym jeho zakladnym poziadavkam. kazdy ma pravo zvolit si.
neviem111111 - so stupajucimi poziadavkami na partnera/partnerku - klesa moznost vyberu a od urciteho mnozstva je to uz NULA pocet ludi zapadajucich do vyberu.
OK, preferencie, ktore mas su tvoje. Darwinova teoria prirodzeneho vyberu len hovori, ze vyvojova vetva, akokolvek uspesna, neschopna splodit a vychovat potomstvo... vymrie. Cize pachas prirodzenu sebevrazdu :) OK, tvoja volba.
normalny, nie kazdy chce deti a ja osobne si myslim, ze clovek po sebe moze na svete zanechat kopec uzitocnejsich veci ako deti. ale kazdopadne ako pointu svojho zivota nevidim to, aby som tu po sebe nieco zanechala. neviem sa vobec vcitit do toho ked to niekto hovori, pre mna osobne je to uplne nezmyselny pojem, nechapem to.
a nemam pocit, ze napr. semtex mal az taketo detailne konkretne poziadavky. pripada mi prirodzene, ze kazdy si hlada partnera v cca svojej socialnej vrstve a s podobnymi zaujmamy a cloveka, kt. ho fyzicky pritahuje. to neznamena, ze to pre kazdeho na svete musi byt najvacsia sexbomba, ale ide predsa o tu vzajomnu pritazlivost.
neviem111111 - je zaujimave, ako vo vyspelych krajinach klesa porodnost. Prispieva k tomu prave bohatstvo ludi, ktori si nechcu znizovat zivotny standard. Nemaju deti, pripadne ziadne. Takto v priebehu desatroci zapracuje darwinova metoda prirodzeneho vyberu a vymru. Zatial ich prevalcuju jednoduchi ludia, ktori stacia - ze sa mnozia. Cokolvek, co dosiahnes za zivota konci tvojou smrtou. Jedine, ako mozes "prezit", je cez svoje deti a deti ich deti.
Radsej zlavim zo svojich narokov, ako sa bohaty budit v hodinu smrti a rozmyslat, co po mne ostane a naco mi to teraz je, co mam.
Sexi mladu zenu, co chce sex 10x denne, s dobrymi krivkami, milu na mna i deti, dobru matku, ktora ich vie vychovavat a ma oci iba pre svojho chlapa, co vedie domacnost a vie hospodarit, ekonomicky mysliet, byt skromna, navari, upecie, nakupi, uprace, drevo narube, dobre zarobi, muza podpori, s detmi sa uci, popri tom by mohla vediet tancovat, spievat, vysivat, bola poslusna a neodvravala. Mala prirodzenu krasu a milotu, nebola zbytocne pretucnela, neprejedala sa, nebola papulnata, stala pri muzovi v dobrom aj zlom, bola verna, vedela sa o rodinu aj financne postarat. Taku, co by rozumela konickom muza a podporovala by ich. Mohla by vediet aj murovat, mohla by byt napr. dobra a uspesna zubarka s vlastnou praxou, aby zuby opravila, vedela si pomoct s opravami auta i domacnosti, nebola hystericka, mala dobru rodinu - ktora by vedela pomoct a s ktorou by muz dobre vychadzal. Vedela by vychadzat s muzovou rodinou, atd, atd, atd, atd, atd.... Tak taka sa este nenarodila a ani nenarodi :-D
normalny, ok, znizit svoje naroky, ak to pre cloveka ma cenu. pre mna by napr. tiez nemalo. bud to bude take, ake to chcem, alebo to nechcem vobec. nepotrebujem, nie som na nikoho odkazana, som dost introvert a samej mi je najlepsie. chapem, co tym semtex myslel. proste mat cloveka, ktory ma podobny zivot ako on, riesi podobne problemy, zaujimaju ho podobne veci - taky clovek sa vie do tvojich situacii lepsie vzit, lepsie ta pochopit, podporit, poradit ti, stat pri tebe, a lepsie sa vam funguje ako paru/ako nejakej jednotke, ked ste taki podobni. zo zamestnania/kruhov/znamych vyplyvaju predsa aj zaluby, zaujmy, ale rovnako aj situacie, ktore clovek v zivote riesi.
musel som znizit. Taka planeta neexistovala, kde by bola taka zena. Postupne clovek zistuje, ze trval na hlupostiach. Ale par poziadaviek /niektore zasadne/, som sa nevzdal.
normalny, znizil si tie poziadavky na zena? : D
Pred cca 10-15timi rokmi, tiez som mal bublinu plnu poziadaviek na buducu partnerku. Na zoznamkach som si zaskrtol vyhladavnie podla X kriterii a nic nenaslo. Ked som uz vypol asi piate kriterium a nic nenaslo, potom mi doslo, ze statistika pravedpodobnosti najst cloveka so zhodou sa blizi asi tak vyhre v loterii s milionmi zrebov, kde moze vyhrat iba jeden. Nakoniec som musel prehodnotit moje poziadavky, len na tie najzakladnejsie. Ale aj tam sa ukazalo, ze nic nie je take, ako sa zda... :)