Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
6:41
Why women prefer assholes
www.youtube.com
:D :D :D :D :D :D
michael067 - ber ale do úvahy, že v us je kopa zadĺžených studentov a studentiek, nie ako tu na sk :D si ale predstav ze by aj u nas bola takáto stuácia so zadlzenostou hned po studiu..
A ja
Pozornosť ,dôveru ,úprimnosť ,čestnosť ,vernosť ,podporu ,krásny spoločný zivot(samozrejme to uz ide s tym ze hypotéka atd. kedze nekradnem) :) a samozrejme krasne milovanie :P
A muži? Čo vedia ponúknuť muži?
V Spojených štátoch Amerických "ponukaju" ženy toto: www.youtube.com
Svet sa zbláznil
Sabina no takto mňa tí ludia v podstate nezaujímajú, je to ich vec. oni len predstavujú určitý typ uvažovania na ktorý cez nich poukazujem a istým spôsobom je zaujímavé sledovať tie reakcie a argumenty :-)
to ma hned napadlo že to vyzerá len ako uhol pohladu. ja si však myslím že ked niekto partnera chce ale nikto mu nevyhovie tak je chyba logicky v ňom a nie je to len vec uhla pohladu. a za objektívnu chybu považujem to o čom som písal.
určite mi nešlo o to aby si ktokolvek z nich začal s niekým kto je úplne mimo ich zorného uhla ale jednoducho je srandovné aký rigidný spôsob uvažovania ludia vo všeobecnosti zvyknú mať, aké minimum sebareflexie majú a najmä v takýchto záležitostiach. že v iných oblastiach môžu byť šikovní a v týchto sú takí nemotorní. chápem že si každý chce vybrať dobre ked už sa rozhodne si vyberať, ale niekedy treba prehodnotiť postup. lenže ludia ťažko menia názor. to poznáme na sebe všetci. ja si však myslím, že človek ktorý dokáže meniť svoj názor, nemusí ani kompletne, stačí ho skorigovať, upraviť, sa učí byť otvoreným a rozširuje si obzory ako o druhých tak aj o sebe, predovšetkým o sebe.
tak predvač by ti nevadil ? :-) niekedy je to fajn ked ludia niekam aspoň patria. ja celý život počúvam ako si ma ludia nevedia zaradiť hehe. nepíšem poslať. poslať ma už poslali všelikde :-D
semtex, pod na kavu :D neboj, nebudem vyzvedat co mas, lebo ma to absolutne nezaujima ;)
michael067 - hehe reportárky, novinárky co sa specializuju na nejake politicke, ekonomicke probemy ma napadli medzi prvými s kt by si ten semtex mohol pokecat a este k tomu vacsinou musia vyzerat celkom dobre ... uz si sa s nejakou /slovenskou/ pokúsal o nieco michael? :D
ludia nehadajte sa tu a neurazajte sa... kazdy spoznate lasku len budte trpezlivy... chodte radsej von alebo si zacvicit namiesto toho hadania sa a urazok :)
Tu su ďalšie dve 36:10
www.youtube.com
To sú všetko ženy s pre mňa úžasnými hodnotami, s ktorými by som si mal čo povedať.