Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

odľud

aj ja sa snažím porozumieť vzťahom a láske.
teraz sa nevyjadrím k tým vzájomným rozdielom. teraz sa vyjadrím k tomu v čom by sa možno mali obaja partneri zhodovať a čo je možno základom lásky. ked to tak po sebe čítam uvažujem, možno by tá vzájomná zhoda mala spočívať najmä v tom, že jeden aj druhý majú radosť z dávania. zrejme o tom je láska. keby chcel niekto namietnuť že na čo by mi bude radosť druhej osoby z toho že mi dáva ked mi dáva niečo o čo nestojím. ale o to nejde. nech dáva čo chcete, ale ide tú o radosť s dávania. ja tu celé dni čítam len požiadavky a radosť z príjimania. ja chcem toto ja chcem tamto a bolo by super keby mi to druhý dal ja by som potom bol šťastný. ako keby druhý mal byť s vami automaticky spokojní lebo podla vás na sebe makáte a ste drahocenní, či už po duševnej, alebo materiálnej stránke. alebo ste tak nespokojní so sebou že zároveň neviete byť spokojní s nikým iným. myslím že ak hento hore bolo základom lásky tak aby niekto mohol byť zaláskovaný tak by mal mať zdravý vzťah k sebe. a s tým idú ruka v ruke aj zdravé nároky na druhých.

odľud

neviem111
nie si jediná kto semtexovi rozumie. nikto nehladá osobu úplne odlišnú než je on sám, každý si hladá niekoho kto mu je blízky. ale problém tkvie v inom. je to jednoduché. nemôžeš mať privela nárokov pretože ťažko ak vôbec nájdeš niekoho kto ich spĺňa. ani ty nikdy nebudeš spĺňať všetky nároky niekoho iného doparoma. preto treba mať realistické očakávania od druhých a k tomu je treba mať realistický pohlad na seba. ak si fixuješ do hlavy že - chceš aby partner spĺňal toto toto toto a hento a ešte tamto...nechcem aby to bolo na 100% ale ak to nebude spĺňať tak nebudem štastná - tak nedokážeš byť šťastná ani ked si nájdeš niekoho o kom si myslíš že to zrejme spĺňa. lebo budeš mať vždy ten kritický prísny pohlad na všetko čo robí, stále budeš v podvedomí alebo aj vedome nesvoja. tento problém mávajú dva typy ludí. jedni ktorí majú stále obavy ohladom vzťahu, spolužitia s niekým a druhí ktorí sa berú moc vážne. ale vlastne oboje je kludne možné nájsť v jednej osobe. sú to takí veční hladači tých pravých partnerov. je chybou niekoho lúbiť iba vtedy ak spĺňa také a onaké body lebo prídu dni a chvíle kedy ich spĺňať nebude, alebo niektoré body vôbec nikdy splniť nedokáže a potom čo. láska nebude možná ? také zmýšlanie vedie len k porovnávaniu, napätiu a hádkam.

podla môjho skromného mladého názoru je dôležitejšie ako sa tá osoba vysporadúva so vzájomnými rozdielmi, nie so zhodami. ako rieši konflikty, alebo problémy, nie len pekné chvíle.

a potom je tu dalšia vec a to je radosť s dávania ktorá by mala byť vo vzťahu s niekým väčšia než radosť s príjimania. však ved partneri sa môžu vzájomne obohacovať a pomáhať si v tom čo druhému chýba alebo čo nevie. no nie ? tým viac sa k sebe môžu priblížiť a byť kompatibilnejšími čím viac budú aplikovať tento prístup.

pravý obranca

neviem11111..o co ti vlastne ide na tomto fore ked len cisto hypoteticky davas nazory?tu ľudia pisu a radia so skusenosti a nie s hypotetickeho nazoru..dakujem

Mesačný princ

,,Existujú dve základné voľby v živote:
Prijať podmienky, ktoré existujú
alebo
prijať zodpovednosť za ich zmenu.,,

Anonymkaka

Akde su normalni muzi? Budem mat 24, chcem uz mat niekoho, s kym sa osamostatnim, a potom podnikneme z lasky dalsie zivotne kroky, no muzi zatial ponukaju len sex, audiny kt. Maju na leasing kt. Nemaju ani z coho splacat pretoze robit sa im nechce, hlavna vec ze su vystajlovani lepsie ako my zeny.. V hlave hmla no grccc. Klinec nevedia pribit ale nagelovani su.. Wtf????

Filip TT

off topic pre Neviem111111: Pitna voda by tu za 100 rokov mala byt bez problemu. Krajiny ako Izrael alebo Saudska Arabia vyrabaju pitnu vodu odsolovanim morskej. Existuju membrany, cez ktore ked sa pretlaci voda, vyjde taka cista, ze do nej musia naspat pridavat potrebne mineraly. Odsolenie jedneho m3 stoji menej ako jeden dolar. Takze mas o starost menej :)

neviem111111

ale ja nikoho nehladam, ja tu len filozofujem v cisto hypotetickej rovine :) len som tym chcela celym povedat, ze semtexa chapem, viem, ako to myslel. nie, ze mam ten isty problem. (aj ked keby som hladala, asi by som mala)