Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

odľud

adr1a prirovnávaš sa sama k semtexovi. a semtex žije v snobskej bubline. hovoríme o velkých nárokoch a náročnom hladaní niekoho kto ich splní. to je tá bublina v ktorej žije semtex a s ktorou sa sotožnuješ. a on ešte aj verí že predavačka z kauflandu musí byť zákonite o ničom kvôli tomu kde pracuje.

odľud

k semtexovej a adriinej predstave o láske sa vyňadrím. osoba ktorá nám pasuje nie je tá ktorá zdiela všetky naše chute, záluby, názory, ale je to osoba ktorá sa vysporadúva s rozdielmi ktoré medzi nami sú, rozumne a múdro. kompatibilita je výsledkom lásky, čiže sa k nej ludia majú dopracovať. nie predpokladom lásky. možno aby človek lúbil správne, musí najprv vykonať pohreb. musí pochovať mnohé z velkých očakávaní od druhej osoby. možno je to tá najromantickejšia vec akú môže partner urobiť. myslím že to človeka oslobodí a vráti ho do sveta.

normalny

peniaze bezdomovcovi nie su pomoc. Vacsinou si za to kupia cigarety. Nedavno pred obchodakom jeden pan zastavoval ludi a pytal od nich peniaze. Bolo mi ho luto, ale ignoroval som ho. Potom mi to nedalo a pytal som sa ho, co potrebuje. On, ze peniaze, ze aj 20 centov staci. Opytal som sa, ze naco mu budu peniaze ? Ze potrebuje na jedlo. Tak mu hovorim, ze za 20 centov sa nenaje. Tak som ho zobral do obchodaku a urobil som mu nakup potravin. Zvacsa co chcel. Ale peniaze som mu nedal. Uz som to tak par krat urobil a potom som lutoval, ked som videl, ze si kupuju chlast a cigarety. Ked pomoc, tak naozaj. Nie naoko. Vo vacsine pripadov ti ludia nechu zmenu a ten zivot im aj vyhovuje. Je to ako vidiet rozne skupiny obcanov, ked sotanu socialne davky, tak hned maju v rukach chlast, cigarety, premiove jedlo atd. To si bezny clovek nedovoli a takyto chudak moze ? Ak ano, tak potom to neni taky chudak.

adr1a.

O dakej imaginarnej bubline sa tu bavis jedine ak ty, odlud.

Princ, nevies, co som presne robila a ake konkretne ukony ai som vykonavala. Takze nesud, ked nevies