Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

Mesačný princ

adr1a. - a možno tí ľudia potrebovali úplne niečo iné, ako to, čo ste pre nich robili.

Vieš, aj ja sa môžem postaviť na ulicu a rozdávať jedlo bezdomovcom. Ale je to vôbec pomoc? Robím to preto, aby som pomohol alebo preto, aby som mal ďalšiu čiarku v domnení, že čím viac takýchto skutkov spravím tak sa mi bude lepšie žiť?

ale takto to nefunguje

normalny

Fantasyi - neviem co chces pocus. Ziadne masielka typu podvadzanie, zahybanie a pod. nemam. Mam len chyby, ako kazdy clovek - ale ci su to chyby tazko povedat. Skor otazka preferencii.

Co moze vadit mojej partnerke je skor, ze som sexulane narocny /mam slusny sexualny apetit a musim sa uskromnovat/. Bez sexu/milovania som zase nervozny. Na druhu stranu to nekompenzujem podvadzanim, lebo nieco take odsudzujem. Nerobim nic druhemu, co by sa mne samemu nepacilo.

Som clovek, ktory nema rad zmeny. Teda zmeny k lepsiemu ano, ale pri zmenach sa to deje malokedy a zmeny casto prinesu male plus a vela minusov.

Urcite si o mne mysli partnerka, ze som skrt /ktora zena si to nemysli o muzovi/. Ale ja sa len snazim dodrziavat zakladne financne principy a pravidla. Na druhu stranu dostala ona, moja i jej rodina mnozstvo nakladnych darov, sporenia, atd - takze v nasom rodinnom rozpocte su najvacsou polozkou prave darceky /i ked nie vzdy take ake by chcela/. Napr. auto som nekupil, ked ho nepotrebujem.

Co jej asi vadi najviac je, ze nerad cestujem a nie som romanticky. Mam vsak pracu, kde sa denne autom nacestujem dost a kazdy clovek ma ine zaujmy. Cestovanie naviac negativne ovplyvnuje moju pracu, ak taka dovolenka mimo mesta trva dlho. Romantiku si zas kazdy predstavuje po svojom. Jednostranna romantika ma prechadza, pokial neni opatovana.

A este mam jeden "velky neduh" - kedze nechce riesit nase problemy /ktore nie su problemy podla nej/, tak ako si pisala, mam take maslo, ze miesto toho, aby som sa rozisiel ako tu na fore radi kazda druha rada, tak neutekam z boja a vylievam si srdce anonymne na fore /kedze uz sa s nou o tom neda komunikovat, nechce o tom ani pocut/.

Nie som maly chlap, taka priemerna postava, vazim cca 80kg a vraj tucniem /podla zienky/ i ked mi vsetci ostatni hovoria, ze mam chudu postavu. Ja jej vahu neriesim, ked ma depky, ze pribrala faldiky.

Este jeden neduh by sa nasiel. Ak ide o neduh. Ked je nejaky problem, tak sa ho snazim riesit prv, nez prerastie do vacsieho. A nedam si pokoj a ako buldog sa zahryznem a riesim, riesim, kym ho nevyriesim. Takze to, ze nechce riesit ona problem, pre mna nekonci... nevzdavam to.

Z chlapskeho hladiska by zase niektori chlapi povedali, ze som divny. Nemam rad fotbal, alkohol, vino, pivo, dokonca ani kavu a pivne reci chlapskeho bratstva.

Staci tolko popola na hlave, spokojna ? :-D

adr1a.

Odlud. Tiez som posobila roky v charite a pomahala: detom, bezdomovcom a utulku zvierat. Dokonca aj v zdravotnictve (na oddeleni "nikoho", tazko zdravotne postihnutych, imobilnych, umierajucom na aids, starych ludi kt.ani vlastne rodiny nechceli ai). A kazdorocne uz 15r jednemu bezdomovcovi pravidelne pred nasou vianocnou vecerou nosime nase komplet menu aj jemu. A to nehovorim o obleceni a topankach. Sem tam peniaze. No to neuznavam-vacsinou to minie aj tak na alkohol cigarety. Preto radsej jedlo a obuv, oblecenie. A je toho viac. Kazdy by mal vsak zacat od seba konkretnymi skutkami. Lebo ak chce niekto zmenit svet, mal by zacat sam od seba. A sme doma....

miro30

ide o to ze pekne zeny su fakt najvacsia zrada. Sam som taku mal minule leto a priznavam ze sa mi potvrdilo co sa rozprava . Vyslovene ma vyuzivala pre peniaze doma nic nevedela spravit ani caj vraj ona my vysoku ona doma nic nerobila ani nebude. Bol som taky nahnevany ze som nikoho nechcel ani vidiet.Cca po roku som na nete spoznal jedno dievca uplne obycajne ziskalo si ma svojou inteligenciou nazormi tym ze bola ina ako ostatne..ziadna stetka bez hodnoty.. A sme spolu :) Stastny.. pekny obal naozaj neni vsetko,

odľud

nečakám že niekto ako on pôjde hladať lásku do kauflandu. ano človek tam nájde aj vela plytkých primitívov. ale to nájde aj medzi tými na vyšších postoch, ibaže o nich takto nikto neuvažuje, pretože sa dostali na také pozície. to je ten klam. stačí však zložiť klapky z očí a človek hned objaví zaujímavých ludí na miestach kde by to nečakal. a hned sa razom otvoria aj možnosti pri zoznamovaní. ja som našiel zaujímavých ludí medzi dobrovolníkmi ktorí pomáhajú tým najúbohejším umierajúcim alebo tým ktorými najviac pohrdame bezdomovcom. bárs kto dnes pomáha zvieratám, psom najmä a vystatujú sa tým na sociálnych sietach, ale ľudom pomôcť, to už nie. a dokonca aj medzi bezdomovcami sa nájdu vzdelaní a inteligentní ludia. lenže vzdelanie a inteligencia nie sú všetko. preto nadaných ludí nájdeme aj v montérkach, alebo hrabať sa v kontajneri. život sa uberá rôznymi smermi. a niektorí ludia majú proste iné hodnoty, inú predtavu o živote. ale to kde robia, ako žijú nemusí hned vypovedať o tom že sú tupci.

prezyvkaprezyvana

odlud konecne normalny komentar klobuk dole. Presne take skusenosti mam aj ja lebo som si toho prezila vela. Nemala som dokonaly zivot viem pochopit ludi a viem ze sudit ich na zaklade toho kde momentalne robia co robia a za kolko je blbost. Preto hovorim ze nevie preco ta obycajna predavacka s kauflandu musela vziat tu pracu preco nesedi na ministerstve ako nejaka bohata dcerenka . Ja som tiez vzala upratovanie vo vyrobnom podniku lebo mi zomrel manzel a nemala som cas vyberat si kralovske miesto . Musela som uzivit syna a seba. Aky kratkozraky su slovaci. Vidia len to co vidiet chcu. Vobec sa nedokazu vcitit do druheho a sami chcu vela

odľud

Lulu to si zabila :---)
prezyvka každý má iné tempo dospievania. on a asi aj adr1a žijú v bubline. nežijú v realite ale v predsudkoch a domyslenych predstavach o druhých ludoch ktorí žijú inak. ja som robil tiež všelikde aj medzi sakovými aj medzi montérkovými a môžem potvrdiť že inteligentných rozhladených a talentovaných ludí som našiel v oboch sférach. ale ked hovoríme o tých montérkových tak musím napísať že som bol prekvapený kolko takých šikovných ludí som tam našiel ktorí by vedomostami strčili možno do vrecka aj semtexa. nie je to pravidlo že by sa tam vyskytovali nejak často, ale pravidlo to nie je ani u tých sakových. no nie je to ani taká rarita. a zas opačne tí vzdelaní neboli tak vzdelaní na akých sa hrali. preto je už neodsudzujem človeka podla toho čo robí, kolko zarába, čo dosiahol. viem že všade stretnem všelijakých ludí, na oboch stranách a aj medzi nimi. posudzovať osobu, intelekt a život človeka podla nejakej jednej črty, napríklad kde robí a kolko zarobí je jeden z prejavov snobizmu.

jediným legitímnym argumentom je že sa investoval do seba vela. ale aj tu treba podotknúť že čoho sa investície týkali a čo má pre koho akú hodnotu. on tvrdí že chcel viac. podla akých merítok viac ? podla jeho ? poznám nadpriemerne inteligentného chlapíka ktorí má široké a hlboké vedomosti o všeličom, brat mu podniká je pracháč, ale on aj ked mohol nešiel tou cestou. robil robošské roboty a žije nomádsky. niekto by povedal že chce málo v živote. pre neho však takýto spôsob života má hodnotu.

prezyvkaprezyvana

ad1a ja som to pochopila. On proste nevie preco nejaka dievcina robi predavacku a hned si mysli ze by si s nou on nemal co povedat popritom ju ani nepozna mozno je ta baba vzdelana mozno ma vysoku (kolke su take dnes nie kazdy ma hned po vs uzasne miesto snov) a hned ju odsudi ze nejaka predavacka ho neni hodna ze by si s nou nemal co povedat co mozno ani neni pravda . Aj ja mam vs a chodila som upratovat. A nehambim sa zato. Pokial si niekto o mne mysli ze som preto menejcenna takeho cloveka do svojho zivota fakt nepotrebujem.

Mesačný princ

www.youtube.com

Niekedy sa divím sám sebe, že som to tu ešte doteraz všetko prežil.

Nejestvuje na tomto svete tolerancia, porozumenie, spolupatričnosť, nezištnosť.....a ľudia ako keby zabudli na to, ako byť ľuďmi a prečo sme vlastne na tomto svete?

Prečo ste vlastne na svete? Ak si každý z Vás položí túto otázku a bude mať asi rok na premýšľanie, tak možno na to príde.

ale tak, aj tak je to úplne jedno....ľudia už dávno zabudli na to, čo chcú sami, nevedia samostatne uvažovať a rozhodovať sa podľa vlastných návodov.

je predsa oveľa jednoduchšie aby prebrali návody druhých a viezli sa s davom. Ale tak v dave sú aspoň v bezpečí...no či žijú skutočný život je otázne