Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

adr1a.

prezyvkaprezyvana. Zrejme si nepochopila spravne, ako to semtex myslel. Lebo on neurazal predavacky ako take (rozumovo ludsky ai). Tam bola ohladne nich pointa o niecom uplne inom. Skus si to pozorne precitat este raz a pochopis....

prezyvkaprezyvana

semtex na margo tych predavaciek a lepsich pracovnych miest a vzdelavania -v dnesnej dobe na vysokych postoch a dobrych miestach sedia tak jebnuty ludia ze by si neveril nechcem to tu do detailu rozoberat mam bohate osobne skusenosti co za debilov skutocnosti sedi na super placoch. Takze neni vsetko zlato co sa blisti a neni kazdy inteligent co na Slovenku sedi na dobrom miestecku je to aj o protekcii a o stasti. Aj ludia co si porobia vysoke skoly su casto menej inteligentny ako ti co maju strednu skolu.Lutujem ze sa povazujes za inteligenta a neviem akeho supermana ale podcenujes ludi co maju mozno viac co ponuknut ako ti o ktorych si to ty myslis. Ale zivot ta nauci. Viac k tomu nemam co dodat. Tiez som bola taka sprostucka za mlada a mala take nazory. Dnes sa na svet pozeram uplne inak.

Lulu2011

skus nejaky klub osamelych zien, mozno sa najde taka co ti bude denne varit, upratovat po tom co pride vystavena z roboty a vecer pred spanim bude diskutovat o zaujimavych temach ako politika v Australii

adr1a.

Az teraz som sa sem dostala a citala ta, semtex) a akoby som o sebe citala))
Tak nech najdes co hladas. Urcite najdes, len to niekedy sakra dlho trva. Tak vela stastia

Fantasyi

No dobre a ake masielka mas ty?
Lebo stale citam ken partnerka toto a tamto.
Uz davni nie som dievcinka, ake v kategorii, ktoru uznavas

normalny

Fantasyi - chcel som ti len ukazat, ze "tadial cesta nevedie", t.j. ze neni problem u mna a schopnostou urobit jej dobre. Moja zienka mala predo mnou viacero partnerov /niekolkonasobne viac, nez ja partneriek/ a zo zaciatku tvrdila, ze sex najlepsie prezivala so mnou /nejdem spekulovat, ci klamala/. Hovorime spolu otvorene a nemam si problem povedat ani o svojej sexualnej minulosti a ja som otvoreny clovek a tato tema mi nerobi problem.

Lenze ty dievcinka asi iba provokujes, miesto aby si sa priamo opytala a tak hodis nejaku udicku a sondujes, ked trepnes nejaky vymysel a cakas, ze ti ho bude druhy vyvracat a pritom ti vysvetli ako to je. Uhadol som ? Proste nie vzdy je zena ten chudacik a nie vzdy za vsetko moze muz. Kazdy clovek ma svoje masielka.

Fantasyi

Normalny,
Ty kazdu temu zmenis na: podme sa bavit o svojich problemoch, zacinam si mysliet, ze zo seba robis obet a snazis sa nejaku zbalit na to, aky si ty nestastny chudacik. Alebo si vyslovene masochista, ktory sa rad bahni vo svojich problemoch.
Nie, nikde si nepisal, ze si sexualna masina, len si nezabudol podotknut, ze nemas problem so sexualnym vikendom :D

normalny

Fantasyi 19.08.2016 16:15:46 - zase vkladas nieco do ust, co som nepovedal. Nie som ziadna sexualna masina. Pred nou som maval skvely sex. Dokonca dobry sex bol, kym uzivala aj HAK. Ale kedze jej HAK zle robila, tak som jej kazal HAK vysadit. Ona si ho totiz davala svojvolne, aj ked jej to doktor vyslovene zakazal, ze mala zle krvne vysledky. Co sa tyka mna, nemam problem ani so sexualnym vikendovym maratonom, ale je rozdiel, ked citis, ze partnerka to chce a ked citis a vidis, ake jej jej to protivne a len caka na to, aby bolo potom stylom "rychlo sa urob". To je rozdiel v pristupe, ale asi mas problem to pochopit a vidis vsetko iba bielo-cierno.

lombardo1981

normalny, s tým blokom nemáš pravdu. Ak žena zažila traumu, to neznamená, že svoju nechuť k sexu nedokáže prekonať. Ak má partnera, tak by sa na tom mali podieľať obaja. Ale netvrdím, že je to práve tvoj prípad.

normalny

lombardo1981 - isteze. Som komunikativny clovek a problemy riesim, neodchadzam od nich. Ona rada problemy zameta pod kobercek a "schovava hlavu do piesku". Proste - nema chut. Ona cokolvek co chce robit, musi mat na to chut. Ci chce pracovat, ci upratovat, ci cokolvek ine. Musi mat na to chut. Ked na nieco chut ma, tak si ide po to. Ked nema, tak to nechce. V minulosti uzivala HAK a robilo jej to zle. Tak prestala a odkedky vysadila HAK, tak stratila chut. Robili jej vysetrenia a nic nezistili. Jej to vyhovuje ako to je a jedine, zeby uzivala HAK, co jej znici zdravie. To zas nechcem ja - predsa pre sex si nebude nicit zdravie. A tak sme v patovej situacii, kedy jej hormon povie ci ma chut. Uzavrela to, akoze neni ziaden problem, lebo jej to nevadi. A ze to vadi mne, je moj problem.