Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
Pištek mne posledná sem tam svrbenie po jebačke na take 3 dni...lebo sa nevedela dotrepat k ženskej na kontrolu...dobre vyberaj
Alebo tu je ďalšia: www.youtube.com
www.youtube.com
Toto hľadajte keď hľadáte ženy s hodnotami
Toto je žena podľa môjho gusta: www.youtube.com
Zasvätila život dobrej veci.
Tu sooom
A ja s tebou odľud náhodou súhlasím, mne ten pojem požiadavky na partnera príde dokonca niečo také, ako keď si niekto vyberá auto, nábytok, dom, nové topánky....musí byť také, také, také, inak idem do iného obchodu...lenže tú ide o ľudí, živé bytosti, nie veci.....ale tak zase sto ľudí sto chutí, a preto to, že adr1a súhlasí s tým, čo hovoril semtex, je úplne v poriadku, pretože rozmýšľajú podobne a to, že ty s tým nesúhlasíš (ani ja) a zdá sa ti to divné, je tiež v poriadku, lebo ty rozmýšľaš inak a nemôžeme inému človeku nanútiť svoj spôsob zmýšľania, spôsob života a tak....ale to samozrejme neznamená, že si nemôžem myslieť svoje, povedať svoje a podľa toho sa v živote aj riadiť....
Neodpustím si na záver...nie som predavačka v Kauflande, som trošičku "vyššie" ale predavač v Kauflande by mi nevadil :-)
ale neboj. kašlem na túto diskusiu lebo nemá zmysel niečo vysvetlovať nech to vysvetlím akokolvek :-)
máte pravdu len vy :-)
Ja som pisala vseobecne. Nie ze ty si ho atakoval. Ty tu praveze diskutujes az moc)
ty to máš nejaké dopletené. ja na neho neútočím ja konštruktívne argumentujem. a hlavne s vami. o neho mi ani nejde, on len predstavuje určitý typ uvažovania na ktoré poukazujem ako na chybné a do vzťahov neužitočné. a možno ani nie je reálny ;-)
ty taktiež argumentuješ a píšeš dlhé príspevky. nepovažujem ťa preto za útočnú.
a ano viem si predstaviť že zrovna tebe aj ked by bol vymyslený učaroval.
Preco by tu stracal cas? Vyriesil to inteligentne) Aj tie reakcie boli skor atakujuce urazajuce a nie konstruktivne, "nadvecou". Ked sa do mna v niektorych prispevkoch obcas tiez takto "obuvali", vtedy je najlepsie neprispievat tam vobec. A chudacik isto nie je. Nahodou je fajn)
no chudáčik