Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

Fantasyi

Tinakristina pravdivy prispevok. Na Slovensku sa vsetci hraju, ze na to maju. Ci uz majetok, alebo krasu.
Cudujete sa, ze dnesne zeny vam okrem krasy a vaginky nic neponukaju? Ved ked vidia, ze to staci, ze jedna, len stoji a vyzera a ma, jym druha je dobra, verna, mudra, sikovna, starostliva a nik si to nevazi.
Ako som pisala a nie je v tom ziadny komplex, muzi by chceli z kurviciek urobit zienky domace a odmietaju pochopit, ze sa to neda. Je to bud, alebo. Ja teraz nepisem o skutocne krasnych zenach, lebo skutocna krasa vyviera z vnutra. Hovorim o prazdnych, krasnych nadobach.

Ano, vyberajte si cudzincov, nie Slovakov. Ti si zeny nevedia vazit, len na ne nadavaju. To, ze im zena robi sluzku a roztiahne nohy, beru ako samozrejmost a povinnost. Kolko z vas zenu pochvali za to, ze navarila skvelu veceru, za jej mudry nazor a i.? Ak tak dokazete pochvalit, ked dobre vyzera, no a ta zena je potom motivovana, len dobre vyzerat, alebo nerobit nic. Nema motivaciu. Chvalte svoje zeny, svojich muzov a svoje deti ! Vazte si ich, spravajte sa k nim z uctou a oni si to zasluzia, ponuknu vam najlepsie z najlepsieho.

Flavia28

Chlapi nehádžte všetky ženy do jedného vreca. Nie každej ide o peniaze, drahé autá, kabelky a pod. Pre mňa je na prvom mieste, aby bol chlap milý, verný, pracovitý, vedel prejaviť lásku, občas kúpil žene kvety pre radosť...A zdá sa, že takých už moc nie je čo ma deprimuje. Žijeme v hroznej dobe, kde ľudské vzťahy stratili hodnotu. Keď vidím tie vymachlené pipky čo nevedia doma ani prstom pohnúť tak sa mi dvíha žalúdok.

tinakristina

co mam ja kamaratov kazdy okolo 30tky stary mladenci nemaju deti nezadany. Niesu to ziadny extra fesaci uplne priemerne typy ale naroky na babu take ze koniec. Slovaci by si mali uvedomit ze treba sa pozriet aj na seba sem tam ze to nieje na skodu. O priemernu babu (nehovorim skaredu) ani nezakopnu ale chceli by to najlepsie bez pohladu na seba . Fakt nikde inde vo svete niesu tak povrchny ludia ako na Slovensku. Ani briti ani nemci niesu taky ako slovaci. Lebo som tam zila a videla som to. U nas je tak sprosta mentalita ze koniec. Ked vidim u nas v ba tych chlapcov s mladymi kurvami jak chodia po nakupnych centrach neviem ci sa mam smiat ci plakat. Oblecene ako stetky minisuknicky imidzovky okuliarky steklicky no co ze ma cajka v hlave nakadene hlavne nech sa za nou vsetci otacaju. Toto su slovaci. Inteligentna baba pokial nema konfekcnu velkost 36 dokonale nohy je v riti v dnesnej dobe. Lebo na slovensku je vsetko len o tom ako vypadas a co mas za majetky . Pre inteligentneho cloveka je tato doba zaberak lebo ten je v prdeli . Ozaj malokto ho oceni v dnesnej dobe. Muzovi uplne staci ked je baba pekna takej toleruje vsetko fakt nic ine neni podstatne. Mam zive priklady z okolia chalani maju pekne frajerky a tym odpustaju nevery,davaju im peniaze len zato ze ju proste maju.. nemam slova kde sme dneska...

normalny

realistka....

>>normálny, väčšina chlapov si nevie vážiť to čo majú.

Nemyslim si to. Skor dobre vedia, co maju. Samozrejme, musia existovat aj vecne nespokojne vynimky.

>> Žena chodí do roboty, zarobí okolo 500 eur, chlapovi to je samozrejme málo, on nosí podstatne viac.

Malo, ako malo. Mne je jedno, ci zena zaraba 0, alebo 500. Kludne moze ostat aj doma. Otazne je, ci rodina na to ma, dovolit si zarabat takto... Cize - ci ich naklady nie su vacsie, alebo ich poziadavky nepresahuju ich moznosti. Ak ano, potom to samozrejme bude malo. Ak to staci, tak je jedno, ci zena zarobi 500 ci 300 alebo 0 EUR.

>> To že má full servis doma sa samozrejme nepočíta, lebo upratujú škriatkovia, starostlivosť o deti zabezpečuje imaginárna pestúnka, jedlo sa pripravuje samé, samé sa všetko perie, žehlí a upratuje.

Full servis doma od dnesnych mladych zien ? To je akoby si hovorila, ze si stretla Yetiho :) Dnesne zienky upratovaniu vela nedaju, miesto starostlivosti o deti sedia pri facebooku, ci modromkonovi a vychovava deti digitalny svet. Jedlo pripravia obcas, radsej nech to urobi muz /ved je to take zlate, ked chlap obskakuje zenu, ze to treba vyuzit/, atd atd. Hlavne, ze v satnikoch su tony oblecenia a kupuju sa dalsie.

>>Povedz mi akú motiváciu má mať mladá baba ktorá toto vidí vo svojom okolí?

Asi kazdy vidime nieco ine. Vidim samozrejme vela zien, ktore zarabaju malo, ale to neni hlavny problem vo vztahu. Tym je ich postoj, co do vztahu davaju a co ocakavaju a chcu od muza.

>>Čo má žena z toho že sa vždy len snaží a stále je v očiach muža nula?

Znovu Yeti... Ako sa dana zena snazi ?Snazit sa a snazit sa je rozdiel. Ak sa snazi v niecom, na com druhemu vobec nezalezi a ine zanedbava, tak sa moze snazit kolko chce. Tiez, ked zanedbava uplne zaklady fungovania domacnosti.... To zenske snazenie je vacsinou len take, aby sa nepovedalo. Vysledky - tie ukazuju snahu.

Je celkom moznne, ze muzi aj zeny si hladaju partnera ako protipol, ktory ich pritahuje. A tak dobra zena si najde zleho chlapa a opacne. Potom mozeme diskutovat, ze zeny toho, chlapi tamto... ale kazdy ma svoje okolie, svoje prostredie a v nom su uplne ini ludia. V okoli nevidim snaziace sa zeny /pod 35 rokov/, ale skor snaziacich sa muzov, co nieco dokazali a zeny lenive. Ale nad 35 rokov, to je uplne ina kategoria zien.

Fantasyi

Je mi uplne jedno,ci mi veris.
Niekde som pisala, ze neexistuju krajsie zeny nez ja? Argumenty chlapce, tie ti chybaju.
Adrii to veris, lebo s tebou suhlasila :) ake plytke a povrchne. Si nestastny cloviecik. No a preco uz nepouzivas svoju prezyvku semtex?
Celkom by som verila tomu, ze ta ta zena odmietla, ked zistila aky si povrchny a samoluby.
Zlatik, tu nie si na svojej trapnej zoznamke, tu si z nas nevyberas, takze ja sa budem vyjadrovat ako ja chcem, lebo na tvojom nazore mi vobec nezalezi.

pobox

Tak ty máš partnera jedine vo svojich predstavách a ešte Ťa aj chváli, fantasyi iný sebaklam
tvoje predchádzajúce reakcie na krajšie ženy ako si ty sama o tom vypovedaju: ku...čky, potom vulgarizmy chlapi vtaky je.b.t atď.
Takto by vyrovnaná a vraj šťastne zadaná žena nereagovala, ale budiš adria tej to uverím tebe nie, ale vlastne už Ťa nejdem riešiť ty si ten hádavičny typ čo musí mať vždy pravdu asi.

realistka

normálny, väčšina chlapov si nevie vážiť to čo majú. Žena chodí do roboty, zarobí okolo 500 eur, chlapovi to je samozrejme málo, on nosí podstatne viac. Pre neho je ona chuderka, ktorá zarobí "len" 500 eur. To že má full servis doma sa samozrejme nepočíta, lebo upratujú škriatkovia, starostlivosť o deti zabezpečuje imaginárna pestúnka, jedlo sa pripravuje samé, samé sa všetko perie, žehlí a upratuje. Povedz mi akú motiváciu má mať mladá baba ktorá toto vidí vo svojom okolí? Čo má žena z toho že sa vždy len snaží a stále je v očiach muža nula?

normalny

realistka 18.08.2016 17:08:54 - co by som ocakaval... Ze ked ma niekto poziadavky na druheho, malo by mat rovnake, alebo podobne aj na seba. Ze partnerstvo je o partneroch a nie o jednom, ktory taha a druhy, ktory sa vezie.

neviem111111

hehe, no ja teda neviem kde sa pohybujes v akych kruhoch, lebo ano, samozrejme, su aj take priklady, ale podla mna je ich tak 10%.