Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
Normálne, skromné a pracovité ženy už dávno neexistujú.
úprimne nečudujem sa že dnes ženy chcú študovať,cestovať žiť iný život a nechcú sa viazať. Načo aby za pár rokov skončili same s deckami u späť rodičov lebo ich manžel sa nechá namotať nejakou mladou čo ho len využije nebude sa vôbec starať o deti a ona skončí na všetko sama? Napíšem nato svoj pohľad. Vždy som bola milá dobrá starostlivá túžila som po rodine no dnes po všetkých kopancoch od života už netúžim vôbec. partnerovi som vždy pomáhala dala by som mu aj posledné ked bol nejaký problém a vždy som skončila tak že ma odkopol a našiel si inú nevážil si čo pre neho robím. Ked je baba dobrá snaží sa to je fakt to najhoršie čo môže byť. Taká potvora čo nevarí, nepomôže partnerovi chodí po večeroch po vonku nechá decká chlapovi a ide sa baviť takú si jedine muži vedia vážiť. Fakt čo si všímam . Normálne ženy stratili v spoločnosti cenu lebo nerobia doma nervy,nekurvia sa a muž na nich potom kašle.
"Nechcú prijať tradičný postoj k životu, že majú hlavne prebrať výchovu detí a starostlivosť o domácnosť."
A chlap nemá vychovávať svoje dieťa, alebo čo?
Doslova poznám rodinu v ktorej vychováva dieťa len matka a chlap chodí do roboty na týždňovky príde na deň na dva a zase do roboty.
Toto je čo za choré zmýšľanie? Ak by som mal dieťa chcel by som ho aj ja vychovávať, prečo to prisudzujeme len ženám že vždy to bola ich povinnosť a manžel chodieval zarábať (áno toto mi hovorila tá rodina o ktorej som tu písal)
Aká je potom tá výchova? Nepodceňujem výchovu manželky, ale nie je to úplná výchova, už ste vo vzťahu není len vy dvaja, ale ste tam traja už máte hlavne povinnosti oproti tomu malému človeku.
A medzi finančnými povinnosťami máte povinnosť mu zabezpečiť správny vývoj, a dobré detstvo.
Bude ho mať ak ho bude vychovávať len jeden rodič a toho druhého uvidí len 1-2 krát do týždňa?
Veď myslite aj na to dieťa pre boha, aké bude mať spomienky?
Ako malý sme na tom finančne neboli dobre, ale tie zážitky ktoré sme prežili s rodinou všetok ten materiálny blast prekonali.
Chcel by som aby aj môjmu dieťaťu ostali také spomienky.
exwhyz
To myslis vazne ? Mala by sa podobat na tu na fotke z toho videa, kde je asi nejaka 13-14 rocna adolescentka /aspon podla tej detskej tvare/ ?
Stacilo by, ze pekne spieva ? Napr. keby si bol hladny, nemal co jest, deti by vam plakali od hladu, pomohlo by, keby zanotila tu francuzsku pesnicku ?
Alebo keby ta pritahovala, ale zaroven bola asexualna, ci frigidna a odmietala by sex, ale len by ta rada drazdila a provokovala a nic z toho ? To by sa ti v dlhodobom zvazku asi tiez pacilo ?
A v tazkej zivotnej situacii, kedy by si cakal oporu od cloveka, by ti miesto pomocnej ruky, alebo pochopenia zaspievala, pozerajuc sa do zrkadla ?
Keby ani neupratovala, nenavarila, valala sa v posteli a spievala by si a po zemi by liezlo placuce hladne dieta, ktore by sa hralo s elektrickymi zasuvkami alebo rychlovarnou konvicou... a ona by si len spievala ?
Sup, sup... mozno take maju este v cvokarni.
Keby som mal ženu, ktorá by mi vedela tak krásne zaspievať, tak by už nemusela mať žiadne iné prednosti. Nielen z chleba je človek živý:-)
O čom asi tak sníva jedno dievča, že?
www.youtube.com
a preco by zena ktora je menej atraktivna nemala uzivat vsetky krasy zivota? ci zivot je len pre tie pekne a stihle a druhy clovek je odpad ci co? ludia uz sa kurva nad sebou zamyslite co trepete...preco ludia vo vztahoch musia byt len seberovny?preco nemoze byt uspesna zena stastna po boku obycajneho muza a zase obycajna zena po boku uspesneho muza? to si ozaj budeme vycitat aj tie posledne kraviny...
zaujímavé, na mňa to neplatí :-)
Sú ešte aj šikovné ženy, len ich je oveľa menej ako v minulosti. Dnes už aj tie menej atraktívne a intelektuálne menej obdarené chcú tip top muža a samé za nimi zaostávajú. Nechcú prijať tradičný postoj k životu, že majú hlavne prebrať výchovu detí a starostlivosť o domácnosť. Chcú hento, chcú tamto, dovolenka sem dovolenka tam ale ten protivklad to už teda nie veď sú predsa emancipované a keď im chlap povie, že nech si teda na ten dovolenkovy život zarobia tak začnú fňukať, že to je úloha chlapa a oni nezarábajú toľko lebo sú ženy a podobné drísty.
Proste dnešné ženy si chcú hlavne užívať aj tie menej atraktívne a to kedysi nebolo.
A co ocakavas, ze ti zena ponukne? Sam si na to odpovedz, zacni sa na take zameriavat a najdes ich. Ak hladas len zasun tak potom sa tvojmu prispevku necudujem.
všetci si dnes zakladajú na peniazoch a na majetkoch + na kráse a pozrite sa nikto tu nieje šťastný aj tak rozvodov tolko že za celú históriu sk tolko nebolo každá druhá baba sama na decko toto má byť to čo ma má urobiť šťastným človekom?? ludia už zabudli žiť normálne sa teším na koniec sveta pri týchto hodnotách...