Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
jezis maria jozef sem chodia tak zakomplexovani ludia a najhorsie je ze si to nedokazu ani priznat. zatial som prispel len do takych tem. dost nechutne a primitne. najma tie posledne prispevky od tychto stalych prispievateliek. fuj. niektori ludia dokazu byt nechutny svojimi mindrakmi podobne ako ked je niekto spinavy a smradlavy. prisaham bohu hehe. fuj
Hovorím, semtex chce supermanku. Ženu, ktorá bude dobre vyzerať, bude úspešná ako v práci tak i v živote, ktorá bude mať niečo v hlave, po príchode z práce bude domov letieť ako fretka, rýchlo uprace, navarí a večer s rovnakou vizážou oduševnene bude na neho čakať v posteli. Bravo semtex, tlieskam ti!
Chlap, ked pride domov ma volno. Od zeny sa ocakava, ze musi obriadit seba, uz len vsetko oholit da zabrat, vyzerat tip top, co zahrnuje celozivotne odriekanie dobreho jedla, kadernicku, kozmeticku, handry, kozmetiku, chodit do roboty, aby nebola zlatokopka, do toho musi citat a sledovat dianie vo svete, aby ste sa s nou mali o com rozpravat. 24 hodin denne je zene malo, aby splnila vase ocakavania. Muzi maju soplik a su strasne chori. Zena musi fungovat v chorobe, kazdomesacnych menstruacnych bolestiach. Muz ma jedinu starost. Zarabat peniaze a uspokojit partnerku, no a udrzat si vtaka v nohaviciach pri inych. A ze zeny su narocne na muzov. Nie nie pani, vy ste. Mali by ste si vyskusat byt zenou, uz nikdy by ste na nas nepindali.
Pekny prispevok lombardo.
Ono staci citat prispevky normalneho, ktory do kazdeho vklada svoju frustraciu zo svojej partnerky. Sam sa nechal nachytat na krasu a vaginu svojej partnerky, ktora ho presne dostala kam chcela. Teraz prezije zvysok svojho zivota pisanim na fora, kde sa moze vyplakat. Neskoro zistil, co ma.
Ak chcete takto doadnut pani, prosim.
Vasa volba.
slovaci si tie pice co maju doma zasluzia.. lebo oni si nevedia vazit normalne baby ... nech ich tie baby dobre vyuziju lebo nasi chlapi si fakt nezasluzia milujucu vernu partnerku.
semtex kopa inteligentnych bab robi dnes aj predavacky v obchodnych retazkoch pretoze nie kazdy ma taky stastny zivot a moznosti ako ty. VIdim fakt ze tebe sa v zivote nic zleho nestalo ze si si len uzival vsetky krasy nemusel si riesit nejaky velky problem lebo tie tvoje nazory maju presne taky ludia. Tym sa najlepsie hodnoti mali uplnu rodinu ktora im zacvakala studium na vysokej skole potom mali stastie na robotu a idu rozdavat rozumy. Stavim sa ze ty si vyberies za partnerku nejaku krasavicu ktora ti spravi to iste co tvojmu bratovi lebo karma ti otvori oci.
neviem111111 nahodou tie protiklady funguju... ja sa idem teraz stat nezamestnanym, peniaze rozmlatim v kasine... priberiem tak 50kg proste poriadny pupok a to hned sa na mna nalepi nejaka stihla blondyna ss dobrym zadkom ktora bude pri peniazoch :-D
semtex, určite NEzľavuj zo svojich nárokov a predstáv.
Teraz budem strieľať naslepo, ale vieš čo môže byť príčinou toho, že sa ti nedarí nájsť vhodnú partnerku? Vo svojom okolí máš dosť príkladov, kde vidíš že to nevyšlo alebo nejde nájsť si hodnotného partnera a navyše sám stretávaš jednoducho ženy, ktoré ťa ničím neoslovujú, naopak, znechutia. A keď máš pár alebo veľa negatívnych skúseností, namiesto toho aby si sa zameral a sústredil a držal si v sebe čo CHCEŠ, zameriavaš sa/ rozmýšľaš a tým si aj priťahuješ k sebe ženy, ktoré nechceš. Všímaj si vo svojom okolí páry, ako sú tvoji rodičia - šťastné, na rovnakej rozumovej úrovni, na rovnakej vlnovej dĺžke. Ak sa ti nepáči baba s ktorou si sa stretol vypichni na nej aspoň JEDNU vlastnosť, niečo čo bolo fajn a NERIEŠ ju viac. Písalo sa ti s tou kočkou dobre? Ano. To že celkovo bola pre teba úplne mimo misu, nerozoberaj. Prečo? Lebo čím viac budeš riešiť "odpad" tým viac smetí nájdeš až dôjdeš ku smetisku. Nie tam, kde by si chcel. Skús to teda inak.
Ale možno je pes zakopaný niekde inde, neviem. Buď trpezlivý, užívaj si stretávanie so ženami a VER, že jedna jediná úžasná kočka, podľa tvojich predstáv existuje a vy sa stretnete. Máš úplne normálne požiadavky na partnerku (podľa ma). A ak sa tvoji rodičia dokázali nájsť, dokážeš to AJ TY! Aj George Clooney to dokázal, Bill Gates síce už na výške, ale on si dokázal manželstvo aj udržať... Hlavu hore chlape, ideš. Držím palce.
ved ale nech si hlada partnerku aku chce, sam povedal, ze kludne bude radsej sam, nez by sa mal uspokojit s niecim inym, tak nechapem co ho riesite. a teda dovolim si tvrdit, ze ak clovek cita, ma nejaky vseobecny rozhlad, zaujima sa o dianie v politike a pod, tak ze je idealne, ak si najde podobneho partnera. na tie protiklady a doplnanie neverim, videla som prilis vela prikladov toho, ze to tak nefunguje a lepsie je, ked su ludia rovnaki.
semtex, prečítaj si svoj dlhý príspevok ešte raz a porozmýšľaj, prečo si nedokážeš nájsť pre teba adekvátnu partnerku. Je kopu žien, ktoré sú rozhľadené, sčítané, inteligentné a ja neviem ešte čo. Len vyvstáva otázka, či ťa taká na prvý pohľad zaujme a čomu dávaš prednosť.
U teba je problém v tom, že si si vytvoril určitú schému toho, akí ľudia sú. Príkladom je práve tá predavačka. Na jednej strane tvrdíš, že ju nepodceňuješ, ale na druhej nezabudneš podotknúť, že naisto vieš, že si s ňou nemáš o čom hovoriť. A ten záver je prosím ťa čo?