Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
Mozeme to povedat aj inak - od normalnej zeny ocakavam to, co mozem ocakavat od seba alebo adekvatnu nahradu v tom, co dobre neviem.
Velmi rozmyslam, ale je to tazka otazka "co vedia dnesne zeny ponuknut". Doteraz som nenasiel ziadnu, co by nieco ponukala, len chcela. Takze zeny ponukaju "ich chcenie" tamtoho, hentoho :) Cest vynimkam a zenam nad 35/40 a viac rokov.
ked vas tie vase krasky kopnu do riti tam by vam bola dobra aj ta ,,tucna truba s deckom,, jebnuty chlapi
Obláčik - hlavne, ze zeny chcu supermana, aby robil to, co si ty popisovala, ze dnes robi zena. Neviem po ktorej zene to chcu, ale vzhladom na zensku populaciu to bude len mala vynimka z pravidla u zien pod 35 rokov.
je mi blbo z niektorych komnetarov
fantasyi tebe inak ležia v žalúdku tie pekné ženy, prijmi konečne svoje telo a to ako vyzeráš (je to znak dospelosti) lebo len okolo seba frustrovane kopeš
Dnšné ženy majú v prvom rade nároky na chlapa a nie na seba v tom vidím najväčší problém.
fantasyi veta ktoru si napisala vystihuje dnesnu dobu uplne do bodky a nikto by to fakt nenapisal lepsie- existuju, ale nie su to tie kurvicky, po ktorych slintate a to vas stve presne presne
Semtex, ja mám len o 2 centimetre viac ako spomínaná žena s ktorou si sa stretol, rovnaký počet kíl a nemám pocit že by som bola tučná, dokonca NEMÁM na brucho ani vrstvu tuku, či mi veríš alebo nie.
A k téme - dnes aby ženy stíhali aj chodiť do práce, vedieť uživiť rodinu, variť, prať, žehliť, vychovať deti a po tom všetkom mať ešte aj chuť a silu na sex - a supermanku by ste nechceli? Treba si uvedomiť že kedysi sa ženy starali o domácnosť, ale nemuseli popritom ešte chodiť aj do práce - o to sa staral muž. Takže predpotopný názor "žena sa má starať o domácnosť" si strčte niekam za klobúk a s prepáčením si môžete kúpiť (muži) nafukovaciu Anču - tá vám nie nepovie.
Štefan Orech okrem vaginy este ponukaju poprsie.... a to je ti akoze malo? ty si nejaky divny...
vy veľa od nás žien čakáte
Existuju, ale nie su to tie kurvicky, po ktorych slintate a to vas stve. Lebo take vas bud nechcu, alebo vas vyuzivaju a podvadzaju. Tak to proste je a vy to viete, ale ani za nic to nepriznate. Nadavate na zeny kvoli vlastnemu zlemu vyberu. Muz, ktory dospel, hlada u zien ine hodnoty a ten ich aj najde, no a je stastny.
Ani my, zeny, nemozeme mat vsetko: skvely sex, zodpovedneho chlapa, pekneho borca, dobreho muza, ktory neplacka za kazdym centom a neslinta po kazdej sukni.
Vsetci mame svoje naroky, poziadavky, no ako clovek dospieva, hlavne mentalne, tak si urci, z tych svojich, priority, no a zvykne si.
Chlap, ktory takto dokaze nadavat na zeny, ma v sebe vely problem, takemu by sa mala rozumna zena vyhnut, lebo raz sa tak bude spravat k nej.
Kludne odmietajte realitu a nadavajte jazdej, ktora vam to povie priamo.A nezabudnite vytiahnut vasu oblubenu platnu peniaze. Kazdy ich zaraba tazko, muzi a aj zeny.
Dvaja vhcu byt spolu, lebo dvom sa zije lahsie, delia sa o radosti, no i starosti, problemy, delia sa o vydavky, no aj prijmy, dekia sa o vsetko. Vzdy bola dvojka delitelne cislo a jednotka nie.