Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

normalny

tinakristina
19.08.2016 09:41:44

to iba niektori muzi. A niektore zeny nevedia podakovat, ked im robi veceru muz. Co sa tyka kalkulovania - tak kalkuluje vacsinou neschopny muz, alebo vela zien. Budu hovorit, ako im nezalezi na majetku, peniazoch atd. ale pre muza je casto problemom najst si partnerku, ak nema auto, byt, postavenie. Ked uz to ma, tak zrazu je ziadany... a zienky svorne tvrdia, ze im nezalezi na aute,byte, dome... ale sonduju a vedome, alebo podvedome sa rozhodnu pre muza, ktory to ma.

Je to pochopitelne - aj v praveku zena sondovala, ktory ma lepsiu jaskynu, kde sa mozu ubytovat a vychovat deti. Takze svet sa zas tak moc nezmenil. Ale aj ked je tu emancipacia, lahsie je najst si nieco hned a hotove, ako povedat pod, skusime s tym obaja nieco urobit.

Fantasyi

Osvietenec, ale tu spolocnost si vytvarame sami, aj hodnoty. Preto treba ludom otvarat oci. Nechciet to, co ma sused. Ved ak nie som celebrita, naco mi je vystavny kus, s ktorym sa budem ukazovat? Tak asi chcem cloveka, s ktorym si budem hlavne rozumiet. Ak chcem vztah, tak musim zo seba, zo svojho aj obetovat. Ludia nevedia, co chcu. Pridaju sa ako stado k spolocnosti. Nemaju odvahu mat to, co chcu oni a nie spolocnost.
Mne tiez mnohi povedali, ze moj partner nie je bohac, namakany svalovec a i. Poslala som ich do prdele, lebo ho lubim prave preto, ze taky nie je, ze ma odvahu postavit sa spolocnosti a hlavne si rozumieme.
Ja s nim budem zit a nie spolocnost.

ivobrick

To vies, kazdy pise len z vlastnej skusenosti. Podla mna len poznate malo ludi. Tie skarede a sikovne su vsetky vydate. A tie pekne jebacky, skoncili same /s dietatom/ v tom horsom pripade.

Ako aj ty, cavo ktory tu prvy reagoval, neviem co si cakal z jednej fotky. To neni realita ktoru si si vysnival. Nikto ti neda fotku ako sere na hajzli - neboj sa smrad ostane po kazdej/kazdom.

Róz Marín

suhlasim s Oveckou a ja doplnim ze si myslim ze vacsina tychto stazujucich sa ludi, muzov i zien, vychadzaju len z maleho mnozstva skusenosti s opacnym pohlavym a vsetko ostatne je zalozene na ich predsudkoch a predstavach. muzi pisuci vsetky zeny su rozmaznane a nevedia co by uz pytali, zeny pisuce vsetci muzi su kurevnici alebo mamickiny maznacikovia byvajuci doma = mozete si pdoat ruky. ste rovnaki a ani to nevidite popritom ako tu na seba plujete. tak vam treba. my ostatni ktori to vidime trosku realnejsie sme aspon trochu kludnejsi a vieme si to lepsie zariadit.

osvietenec

mna netrapi co kto vie alebo nevie ponuknut. Mna trapi to kde je dnes nasa spolocnost. TO ze sa tu vytratila ucta,laska,pokora,skromnost prirodzenost uprimnost. TO ze dnes ked nezapadate do urciteho modelu idealu ktory si tato spolocnost vytvorila ste na jej okraji. To ze dnes su priatelstva manzelstva partnerstva zalozene len na tom s koho mam viac vyhod a kto je normalny ten je osamely. TOTO riesme. NIe co si ponukneme. Ziadna laska city len vyhody ake z koho mam. Ludia uz sa kurva zobudte

tinakristina

fantasy uplna pravda slovensky muzi vedia len kalkulovat vela vyzadovat a zenu ani nepochvalia. Presne ziadne dakujem hoc aj za tu posranu veceru s ktorou sa zena pinda hodinu ked pride z roboty. Proste nic. Fakt.Vsetko beru ako samozrejmost + halba poziadaviek.

adr1a.

Viete. Tu sa neda vyhrat. Lebo kazdy ma svoj kus pravdy. Ci muzi alebo zeny. Ved vztahy by mali byt hlavne o tolerancii spolupatricnosti sudrznosti porozumeni laske ucte respekte a este o vselicom inom.
No takmer stale sa tu dookola v diskusii omielaju len: financie, a nepomer vydaju/prijmu ci uz ide o pracu povinnosti starostlivost pochvaly uznania pozornost ai.
Ekonomicky stare zname: ma dat - dal.....
No malo by toto platit aj vo vztahoch? Vsak nie sme stroje roboty. Sme ludia a zive organizmy bytosti. Kazdy mame svoje potreby tuzby sny emocie city trapenia i bôle.
Situacia v state, v rodinach, vo vztahoch - je aka je. Moji obaja rodicia su ekonomovia. Obaja narabaju s financiami. Otec mozno v mensich fin.obratkach obnosoch transakciach nez mama. Ale aj tak zaraba viac, lebo je muz. To je fakt. Je to dane este minulostou-staci si nastudovat sociologiu, ze preco je tomu tak. Zial je tomu takto stale aj v sucastnosti. No je chyba ludi, ze netlacia na politikov vlady ai, aby sa aj toto zmenilo. No zatial musime hrat s kartami ake mame. Takze je fakt, ze zeny v spolocnosti za tu istu pracu zarabaju neraz menej nez muzi. Plus este ine znevyhodnenia, napr.: tehotenstva deti materske, lebo za ten usly cas si nemozu budovat zarovna muzov kariery, profesionalny rast, ziskavat posty ohodnotenia ai. Su potom radi ak ich vobec zoberu spat na pracu poziciu z akej odisli. Ak vobec.

Moji rodicia maju napr. spolocne peniaze a vzdy tomu tak aj bolo. Aj spolocne rozumne s nimi narabaju hospodaria. Spolocne si postavili dom, spolocne si kupovali auta, spolocne robia aj doma, spolu riesia dobre ci zle, radosti i trapenia, uspechy aj choroby, zdary nezdary, spolu na dovolenky ai. Ziju hl. pre seba, pre rodinu, deti. A nikomu nikdy nic nechybalo, kazdy vedel kde je jeho miesto ci ulohy, praca povinnosti odmeny pochvaly uznania laska ai. A to su vyse 45r spolu.

Lenze ked aj citavam toto forum tak to chodi vo vztahoch skor inak. Kazdy uznava len 50:50. Fifty fifty. Vo vsetkom. Hlavne v peniazoch. Potom je samozrejme, ze niekto ma viac a iny menej. A potom si jeden dopraje uziva a ma toho vsetkeho viac nez ten druhy, tomu druhemu uz nedopraje, a uz vznika nepomer a zavist) A zavist je fakt svinska vlastnost)
Potom si uz len vykrikuju: ja nebudem robit vo ztahu nic navyse. Preco?? Nie som tvoja sluzka kucharka prostitutka ai. Potom su hadky konflikty nespokojnost frustracia nevery, zeny a muzi nesexuju spolu ale mimo domova a s inymi)) no jak u magorov.
Muzi aj zeny sa snazia ako keby len na zaciatku. Kym si niekoho najdu. To vedia dvorit aj davat, byt milymi pozornymi stedrymi ai. Lenze potom zrazu vacsina uz na vsetko ako keby kaslala. Su si tymi druhymi ako keby istymi. Prestanu sa snazit. Prestanu sa navzajom chvalit motivovat odmenovat, navzajom sa podporovat pohanat smiat a davat.
Vacsina dnesnych vztahov partnerstiev neziju a nie su spolu ako jeden celok. Nie je a neexistuje MY. Ale len on a ona.

Cim je nas tu na zemi ludi viac, tym sa vacsmi odcudzujeme. Zeny musia pod tlakom spolocnosti byt ako keby len vecne mlade stihle krasne. A muzi zas ako keby tovaren na peniaze. Nieco sa tu dobre po5ralo.

Celosvetovo sa robil vyskum, kde ziju a su najstastnejsi ludia. Viete ktore krajiny dopadli najhorsie? Prave tie ekonomicky najviac za vodou a prosperujuce. No a div sa svete, najlepsie dopadol daky kmen "nahacov" tam niekde v pralese, kde sa este ruka civilizacie az tak nedotkla.
Ten kmen narod ludia, ziju sice len v dakych chatrciach, ziju z toho co si sami najdu ulovia dopestuju vyrobia vymenia, no obklopeni panenskou prirodou a este tak "postarom" jednoducho zijuci, ze muzi aj zeny vedia co je ich ulohou a kde je ich miesto, no zaroven sa vsetci navzajom respektuju uctievaju miluju, nehraju sa na dake blbe hry o vojny pohlavi, proste jednoduchy a prosty obycacjny zivot vedu a ziju - tak prave oni boli vyhodnoteni ako najstastnejsi najspokojnejsi ludia na zemi)

Takze ak niekomu neklapu nevychadzaju vztahy, ma niekto smolu na partnerov a je jedno ci ide o muza ci zenu, tak treba zacat sam sebou a od seba. Hlavne sebaanalyzou: Kde robi dotycna/dotycny chybu, ci viete davat a nielen brat a zaroven, akych partnerov a podla coho si ich vyberate hladate a mate....
A s tym suvisi aj vychova geny osobnost hodnoty priority ai ai

Filip TT

Dobre, tak nech tu je aj jeden pozitívny príklad: ja mám perfektnú manželku. :) Ja sa pri nej akurát tak hanbím, lebo robí pre rodinu oveľa viac ako ja. Keď nie je doma, deti hovoria: tu sa nedá žiť. S mamou sa jednoducho dá žiť.

Všade, kde niečo robila, ju chcú. Profesori zo strednej aj z vysokej si ju pamätajú po x rokoch, že akú mali dobrú študentku. Keď sa blížila jej fakt dlhá materská ku koncu, len som na jednej návšteve poznamenal, že na budúci rok si už začne hľadať prácu, hneď tam na mieste dostala ponuku, že či by nešla robiť do ich firmy. Keď súhlasila, zrušili už prebehnuté výberové konanie aj s víťazkou, zobrali tam ju a sú s ňou max spokojný.

Vyzerá úplne mlado. Ako sme boli toho roku pri mori, urobil som takú fotku, kde sú v plavkách spolu s našou 14 ročnou dcérou. Spolužiačky sa potom dcéry pýtali, že s akou kamarátkou to tam bola. "To je moja mama." :)

No a pointa: manželku som poznal 4 roky predtým, ako sme začali spolu chodiť. Bol som do nej celý čas zaľúbený, ale prežíval som tie roky silnú depresiu, takže som nemohol uvažovať o vzťahu. No a celé tie 4 roky som si hovoril - ako to, že o toto dievča nebojujú žiadni chlapci, nevidia, že toje poklad? Majú zastreté pre očami? Tomuto som celý ten čas nerozumel. Keď sme boli prvý krát spolu na rande, mala 22 a bolo to jej prvé rande v živote.