Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?

Fantasyi

Pobox alias semtex,
Vobec mi nelezia v zaludku a ja som so sebou spokojna, aj moj partner.
Proste, ked dospejes, tak pochopis, ze zena, alebo muz, ktori maju co ponuknut, to nevystavuju prvoplanovo. Mnohe zeny svojou prehnanou starostlivostou zakryvaju to, ze okrem toho nemaju, co ponuknut a to, co ponukaju ich vela stoji, cize na to potrebuju sponzora.
To je proste fakt, realita z vlastnych radov.
Este nieco, chcete aby vam zeny nieco ponukli, ale dokazete to ocenit? Mna moj partner dost casto chvali a preto mu ponukam vela. Lebo ..

hehe1

ovecka ty tu uz hovoris o manzelskych paroch a o tom, ze si to maju ludia zariadit....ved o tom to je, ze ked si zariadis, tak to nedojde ani do vztahu dlhodobejsieho, nie este do manzelstva ....no a ked to tam pride, tak vznikne to, co popisujes...lenze neda sa vypichnut jeden priklad z kazdeho pohlavia, to je alibizmus nie realna statistika....realita je taka, ze ludia si chcu dnes uzivat zivota, ale zeny to chcu robit na ukor muzov, teda za ich peniaze, nazvu to, ved si chlap, tak sa snaz, co ale neplati v dnesnej ekonomickej realite na slovensku... vyletiky, dovolenky, dom, auto, to nieco stoji...tolko tu chlapi nezarabaju, no a keby aj toto mali, tak cakaju od zeny tu jej porciu teda starostlivost o domacnost, varenie a pod. nie uplne celu, ale ked chlap by mal vacsinu zabezpecit materialne, tak zena vacsinu to druhe, ale to sa nedeje....ze zoberiem ta moja na vylet a ona muza to navari, to urcite, ved vacsina ani caj nevie uvarit.....cakaju od chlapa pozornost, ale sami neponukaju to, co od nich priroda vyzaduje...o tom, je to cele....

Filip TT

Verím tu prítomným sťažujúcim sa mužom, že u nich doma niečo nie je v poriadku a sú z toho frustrovaní, ale dávam za pravdu Ovečkovi.
Trebalo sa riadiť starým známym:

Nepozeraj na dievčatko ako tancuje, ale pozri do kuchyne ako hrnce pucuje.

Inak priamo tu na fóre písalo dosť dievčat hlboko pod 30, ktoré pracovali, boli obetavé a dokázali napríklad si platiť štúdium. Len to nejak nevnímate, lebo sa pozeráte zaujato. Ja také poznám aj v reále a dosť ich je. Vďaka Bohu.

0vecka

ja osobne poznam par kde manzelka sa stara o dieta robi na polovicny uvezok a potom ju jej manzel zdrbe ze vysava iba 2 krat tyzdenne a ze vysavat sa ma kazdy den....pritom on zarobi za cely uvezok len to co ta manzelka na polovicnom a deotm sa venuje minimalne.. radsej si ide s kamaratmi vypit..

a potom par kde manzel maka manzelka je na materskej deti v jasliach/skolke a ked treba ist nedajboze s jednym k lekarovi tak si musi chlap zobrat dovolenku..

imho je to len o tom kto komu co dovoli a akceptuje a tieto ufnukane komentare niesu nic ine len vlastna neschopnost si najst poriadneho partnera a nastavit si kazdodenny zivot tak aby tam nikto netrpel.. v podstate by ste sa za to mali hanbit a nie to tu vykrikovat

pobox

normalny super si to vystihol tým číselným vyjadrením, ja by som sa ako tak uspokojil aj s pomerm 6:4, aby to nemusela byť úplná rovina
Mám ale pocit, že tunajšie frustrované krásky uznávajú jedine 10:0 a s dodatkom, že pekné ženy sú všetky k..vy

realistka

bože, sledujem túto diskusiu už dlho a mám dosť. Normálny, tak napíš konkrétne čo očakávaš. Ja som sa napríklad stretla často s tým, že dnešní muži sa chcú ako keby predbiehať v kariére so ženou + samozrejme žena nech je použiteľná aj v domácnosti. Čiže chlapi chcú superženu, ktorá im bude obskakovať zadok a bude sa rovnakým dielom podielať aj na domácnosti. Kde je tu spravodlivosť? Chlap dojde po robote domov, vyvalí sa na gauč zapne telku a spokojne si ležká, kdežto žena príde domov uťahaná rovnako niekedy možno aj viac a musí opäť len drieť. Samozrejme nech aj vyzerá, nech je stále usmiata a nech sa na nič nesťažuje. Táto doba je fakt chorá.

normalny

bodeckab - precitaj si celu temu. Zistis, ze muzi nepisu o fiflenkach, ktore zbieraju na kazdy prst 10 chlapov. Ale ze ich skusenosti so zenami a ich poziadavkami sa tykaju uplne normalnych a priemernych zien. Ziadne krasotinky. Ale uz je to v generacii zien /pod 35 rokov/ taky "standard".

Bud existuje nieco ako delba prace, kde kazdy robi to v com je dobry, alebo sa snazi najst kompromis, ze to robia priblizne rovnako obaja. Ale je nieco ine, ak zeny funguje v pomere 9:1, ked muz urobi 9 a zena /pod 35r/ iba 1. Treba porovnavat aj to co robi zena a nerobi muz a oboje by malo byt vyvazene. Ale zial, vyvazene to neni. Nedivim sa, ze dnes sa vela muzom nechce viazat, ked vidia co sa okolo deje so zenami a ako reaguju.