Ahojte,
chcela by som sa s Vami podeliť o svoj problém. Pred rokom a pol som sa rozišla so svojim posledným priateľom. Mala som vtedy 26 rokov. Asi po pol roku, ked zo mna vyprchal ten najvacsi smutok z rozchodu som sa zacala obzerat a tzv. hladat si noveho partnera. Vedela som, ze to nebudem mat lahke, nakolko muzi v 26 a viac rokoch su uz davno zadani, prip. maju rodiny a pod. Ale, ze to bude az taka zufala situacia som si nemyslela :( vsade okolo seba (ked vylucim tych zadanych) stretavam len same ponuky na sex a "ulet" na jednu noc a nic viac.. kazdy kto ma zavola von (nielen podnik, ale napr. aj sport, divadlo, kino a pod.) si automaticky pod tym predstavuje, ze ked sa dana aktivita skonci, ideme hned do postele. O muzoch s ktorymi som sa bavila cez net ani nehovorim- tam ked spomeniem, ze chcem chlapa na vztah, tak ma automaticky vysmeju.. ziadne kamaratstva, iba ak friends with benefits, ziadne spoznavanie, iba ak za tym bude aj sex; ziadna aktivita, ktora by sa neskoncila sexom, lebo akonahle spomeniem, ze chcem chlapa na lasku , vztah a pod. tak mi povedia, ze oni na take niesu. Ze radsej nahanaju baby na sex atd... Vidite to aj vy tak, ze ak baba ostane v takej situacii ako ja, tak je predurcena na samotu do konca zivota len zato, ze sa nechce vyspat s chlapom bez lasky?? :( dakujem za nazory :)