Šoférovanie v žabkách

Príspevok v téme: Šoférovanie v žabkách
Mončiiii

Ahojte,

chcem sa spýtať, či je podľa vás šoférovanie v žabkách naozaj nebezpečné? Včera som mala skúšky v autoškole a policajt sa na mňa osopil, že by ma najradšej vyrazil. Prešla som, ale počas celej autoškoly som jazdila v žabkách a nevadilo to ani rodičom a ani inštruktorovi. Čo myslíte?

Fantasyi

Zenam, ktore soferuju v zabkach, cizmickach, lodickach, bose by som zobrala vodicak. Nemaju na ceste, co robit. Pri soferovani mas mat bezpecnu pevnu obuv!!! A vies preco moja zlata? Aby si dokazala rychlo reagovat a nie, aby sa ti nozicka smykala, ci zasekol opatok. Dnes uz daju vodicak fakt kazdemu, ved biznis a potom to na ceste tak vyzera. Stretnes taku sliepku oproti a nepomoze ti nic. Na tvoju bezpecnost kaslem, ale kvoli obuvy nezabijaj ludi na ceste, dobre moja?

Filip TT

Mne sa stalo, ze sa mi plynovy pedal dostal medzi podrazku a prsty na nohe a nemohol som prehodit nohu z plynu na brzdu. Berie to dost casu uvedomit si co sa deje a ako rychlo dostat nohu na brzdu. Nebola to nastastie urgentna situacia, chcel som len normalne zastavit.

henka545

ak chceš šoférovať stále, a nikomu neublížiť, tak fakt tie žabky nechaj doma, alebo ja mám v aute stále náhradnú pevnú obuv na šoférovanie. veľa šťastných kilometrov

ANGEL-DEMON

ja by som sa ho opýtala či mám šoférovať v gumákoch?!
to ked nevie za čo ta zjebať...tak si vymysli niečo... a keby si mala tenisky tak by mu mozno vadila farba tvojich vlasov...

Mesačný princ

Daj si tenisky alebo inú pevnú obuv!!! Ja byť policajtom a zastavím ťa niekde, tak ti dám z fleku pokutu.

henka545

myslím si, že inštruktor ti mal výrazne podotknúť, že na skúškach pred policajtom sa nešoféruje v žabkách ale v teniskách.... a ak si prešla načo to riešiš...

Mesačný princ

Tak nie je to najbezpečnejšie, keďže to nie sú pevné topánky a môže sa stať čokoľvek. Policajt mal pravdu!!!

Jeden môj kolega takto havaroval, noha sa mu vyšmykla zo žabky a nestihol včas zareagovať. už nikdy nebude chodiť a to má 26 rokov.