...a keby dopredu rozmýšľali nad následkami svojich činov.
... keby najskôr mysleli, až potom konali.
...a keby dokázali pochopiť slovíčko "myslieť".
Len príčina následkom vecí má byť...
To si vážne myslíte, že sme tu všetci naivní a zhltneme vám všetky kraviny aj s navijákom, kt. tu popíšete? Znalca z odboru dopravy môže policajtovi nariadiť prokurátor, ten má dozor nad vyšetrovaním. Právo na znalca má poškodený, obvinený, obhajca, aj v prípravnom konaní!!! Pribrať alebo zmeniť znalca môže svojím uznesením nakoniec aj súd. A sme doma.
No a tých 150 tis. km najazdených za 3 roky, to je tiež dobrá sranda. Partner jazdí každý boží deň, po celom Slovensku, robí aj Budapešť, Viedeň, Čechy... A ročne najazdí max. 50 tis.
Ja mám 40 - ročnú prax za volantom, jazdila som v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku, Poľsku, Maďarsku, Taliansku, v noci neraz serpentínami Juhoslávie a nedovolím si o sebe tvrdiť, že som skúsená vodička.
Len tak mimochodom, rieší sa tu OBUV, len a len OBUV!!! Tak tu netliachajte svoje infantilné názory! Alebo svoje zmýšľanie zmeníte až po tom, čo vám takýto šofér spôsobí ťažkú ujmu na zdraví, či zabije niekoho blízkeho???
Toto je vážna téma, tu ide o životy a zdravie ľudí! Choďte sa zabávať do iných tém alebo si svoje pubertálne názory nechajte sami pre seba a nešírte ich do éteru!!! A jazdíte si trebár aj nahí! Ani to nie je upravené v cestnom zákone!