Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šoférovanie v žabkách

Príspevok v téme: Šoférovanie v žabkách
Mončiiii

Ahojte,

chcem sa spýtať, či je podľa vás šoférovanie v žabkách naozaj nebezpečné? Včera som mala skúšky v autoškole a policajt sa na mňa osopil, že by ma najradšej vyrazil. Prešla som, ale počas celej autoškoly som jazdila v žabkách a nevadilo to ani rodičom a ani inštruktorovi. Čo myslíte?

Jax

Ovecka- trestne je zabit niekoho kvoli svojej blbosti

Monci- kompetentni ti pisali aj tu, aj min.jeden policajt . Snaz sa zabit len seba, lebo ak ublizis niekomu z mojich blizkych...

Mončiiii

Ďakujem vám veľmi pekne za názory. Aby som celú debatu ukončila, tak preistotu som sa dnes pýtala na polícii keď som si bola pre VP a tam mi iný policajt ako minule povedal, že mu je jedno, čo má vodič na nohe a vyhláška nikde nepíše v čom má vodič šoférovať, takže je to moja vec. Povedal mi, že ani také niečo neexistuje, že pokuta za žabky a nič podobné. Podotýkam bol to policajt, nie mimozemšťan a asi vie čo hovorí.
Ďakujem všetkým, ale vyprosím si, aby ma niekto urážal, len preto, lebo "povedal" a nadával do mimozemšťanov. A zato, že niekto "povedal" ja si budem jazdiť tak, ako mi to povedali múdrejší, kompetentní.

0vecka

Jax jazdit na boso alebo v zabkach neni trestny cin :)

Kycera ukludni sa lebo ti praskne zilka boze sak ide len o to ci niekto ma na sebe topanky lodicky alebo nic jak ta toto dokaze tak vytocit?

Jax

Lenze toto nie je akademicka debata o nazoroch a meranie si internetovych vtakov. Toto je de facto debata o pachani trestnych cinov s otrasnymi nasledkami. Plne kyceru chapem, jej reakcie su opravnene, toto nie je sranda.

nedotknuteľný

Poniektorí sa tu naozaj hrajú na najmúdrejších na svete. Neviem, ale múdry človek nebude urážať ostatných a nadávať im do mimozemšťanov. Váš názor je Váš, nikto Vám ho neberie, ale neberte ani Vy názor iným, každý naň má právo. Od Vás sú tu možno aj múdrejší a nevystatujú sa tým.

MatúšK.

Myslím, že aj iní môžu vedieť hodne vecí lepšie ako jedna jediná osoba, ktorá si myslí, že zhltla všetku múdrosť sveta.
Mnoho poškodených pri DP ani nevie načo má nárok a skončí veľakrát celá vec v prospech iného. Znalec je prítomný naozaj málokedy a o tom, čo kto má na nohách veľakrát nemá ani poňatia.
Inak, najazdiť 150 tis. km za 3 roky nie je žiadne umenie. Ja som chodil na VŠ do Prahy a som z východného SK a domov som chodil každé 2 týždne, kvôli určitým povinnostiam. Pomimo toho som každé leto bol 2 mesiace na cestách a problém to nebol. Dnes sú už rôzny dealeri, ktorým deň nekončí o 16-tej, ale vtedy ak zarobia aspoň na benzín a tam sa točia kilometre.
Ja som názoru, že môžeš mať na nohách čo chceš, ak nemáš šťastie, nič vás nezachráni. Dokážem len súhlasiť s tým, že najväčším zabijakom sú mobily, tablety za volantom a arogancia. To, či je niekto debil, nemá nič spoločné so žabkami. Ak chceme, aby zmysli žabky z nôh za volantom, treba začať edukáciu pri autoškolách.

Kýčera

Mesačný princ a ostatní, prepáčte, že som v rozčúlení, zamenila poradie a nespomenula vás. Ty si ako prvý varoval a upozornil na následky.
Dúfam, že sa do témy už žiaden mimozemšťan nenasťahuje, stačí, že jazdia na cestách.

adr1a.

Viete, co je najsmutnejsie? Ze vacsinou to byva tak, ze to hovado co vlastnym zavinenim sposobi havarku, tak taky neraz vyviazne bez ujmy, s dakym skrabancom, a iny sofer ine auto, co havarku nezavinili len boli v nespravny cas na nespravnom mieste, tak taky neraz zaplati za chybu blbost ineho vlastnym zivotom ci zivotami svojej rodiny priatelov kt.v tom aute boli s nim, prip.tazkymi zdravotnymi ak nie celozivotnymi postihnutiami tazkostiami problemami.
Zboznujem havarky dakych mladych uch co maju vodicak sotva par dni tyzdnov ale jazdia/frajeria ako majstri F1, prip.alkohol nepozornost mobil mikrospanok nevhodna obuv ai za volantom

Kýčera

Ovečka, a Ty si skús raz a navždy vtĺcť do svojej makovičky, že "ale kycera to vie lepsie". Kýčera to VIE lepšie!!! A nielen Kýčera, máš tu kopec ľudí, kt. to vedia lepšie ako Ty. Takých, kt. požívajú to, čo majú v hlave. A mnohí z nich nepotrebujú ani titul!

"Non in legendo, sed in intelligendo leges consistunt!"

Kýčera

...a keby dopredu rozmýšľali nad následkami svojich činov.
... keby najskôr mysleli, až potom konali.
...a keby dokázali pochopiť slovíčko "myslieť".
Len príčina následkom vecí má byť...

To si vážne myslíte, že sme tu všetci naivní a zhltneme vám všetky kraviny aj s navijákom, kt. tu popíšete? Znalca z odboru dopravy môže policajtovi nariadiť prokurátor, ten má dozor nad vyšetrovaním. Právo na znalca má poškodený, obvinený, obhajca, aj v prípravnom konaní!!! Pribrať alebo zmeniť znalca môže svojím uznesením nakoniec aj súd. A sme doma.
No a tých 150 tis. km najazdených za 3 roky, to je tiež dobrá sranda. Partner jazdí každý boží deň, po celom Slovensku, robí aj Budapešť, Viedeň, Čechy... A ročne najazdí max. 50 tis.
Ja mám 40 - ročnú prax za volantom, jazdila som v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, Francúzsku, Poľsku, Maďarsku, Taliansku, v noci neraz serpentínami Juhoslávie a nedovolím si o sebe tvrdiť, že som skúsená vodička.
Len tak mimochodom, rieší sa tu OBUV, len a len OBUV!!! Tak tu netliachajte svoje infantilné názory! Alebo svoje zmýšľanie zmeníte až po tom, čo vám takýto šofér spôsobí ťažkú ujmu na zdraví, či zabije niekoho blízkeho???
Toto je vážna téma, tu ide o životy a zdravie ľudí! Choďte sa zabávať do iných tém alebo si svoje pubertálne názory nechajte sami pre seba a nešírte ich do éteru!!! A jazdíte si trebár aj nahí! Ani to nie je upravené v cestnom zákone!