ahojte, áno, som tehotná. som presne v 8TT. brala som hak, no niekde sa stala chyba. písala som do spoločnosti kde sa lieky vyrábajú, no v letáčiku je že 1z1000žien otehotnie, a ja som jedla z nich. mam 21 rokov, som po maturite a idem na výšku. môj priateľ tiež, no je o rok mladší. sme spolu už 4 roky. bábo sme plánovali, teda- rozprávali sa o budúcnosti. no nečakali sme že to príde už teraz :(
na portrat nechcem ísť kedže som zásadne proti, ale asi o tom budem musie't uvažovať. bojím sa rodičov, ich reakcie. veľmi. moja mama je riaditelka na zakladnej škole. takže si viete predstaviť jej reakciu :( otec workoholik a 3 vysoké školy. asi ma zabijú...
nasporených mám asi 3 000E, z brigád a sviatkov, no viem že mi to stačiť nebude.na nič. :( neviem čo dalej. priatel sa zrútil ešte viac ako ja. naozaj nevieme čo dalej..on sa bude musiet asi vzdat vysky a najst si pracu. a ja tiež zatial. :( a neviem kde budeme byvat, atd atd. mám strašne vela nezodpovedaných otázok. ale myslím že sa všetko dozviem ked to poviem rodičom a oni mi strašne vynadajú a pošlú k priateľovi, pravdepodobne :(
prosím, ak tu je niekto, kto má podobnú skúsenosť, napíšte. alebo niekto, s kým by som si mohla popísať o tom. ďakujem!!!!
21 a tehotná, HAK zlyhala :(
myslela som tyzden, nie mesiac :) a pohlavie sa za zistit z krvi uz v 10.tt :D to by ste mohli vediet:)
a prosim aby ste to tu Vy, zakomplexovani ludia, nekomentovali blbymi komentarmi, naozaj ma nezaujimaju Vase pochybnosti a to ze mi neverite. naozaj neviem ci mi zavidite alebo ci Vas bavi pisat taketo hluposti.
pridem sem tak o mesiac, pridam fotku, napisem co nove, pre tych, ktorych to zaujima, a drzia mi palce.
Vy ostatni si sem piste co chcete, zavidte, neznasajte ma, pochybujte. je mi to jedno, ale viditelne mate so sebou nejaky problem, ktory by ste mali riesit :)
pekny den :)
A este vôbec gynda tak skoro nevie zistiť akého pohlavia je či budú takže tema fake
Si v 15 mesiaci a začínaš 16? Ty si nejaké zviera alebo tema is fake.
Si v 15 mesiaci a začínaš 16? Ty si nejaké zviera alebo tema is fake.
Dievčatko a chlapček? Úžasné! Držte sa a nenakupujte priveľa. Oveľa viac budú detičky potrebovať, čím budú staršie.
Nato že si túto tému zakladala v auguste máš moc veľké bruško takže je to fake
Tak sme sa aj fotky dockali :), no pekne, nech sa vám darí. Všetkým štyrom. :)
15. konci, za dva dni 16.:)
V ktorom mesiaci si?