Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

21 a tehotná, HAK zlyhala :(

Príspevok v téme: 21 a tehotná, HAK zlyhala :(
darinkamandarinka

ahojte, áno, som tehotná. som presne v 8TT. brala som hak, no niekde sa stala chyba. písala som do spoločnosti kde sa lieky vyrábajú, no v letáčiku je že 1z1000žien otehotnie, a ja som jedla z nich. mam 21 rokov, som po maturite a idem na výšku. môj priateľ tiež, no je o rok mladší. sme spolu už 4 roky. bábo sme plánovali, teda- rozprávali sa o budúcnosti. no nečakali sme že to príde už teraz :(
na portrat nechcem ísť kedže som zásadne proti, ale asi o tom budem musie't uvažovať. bojím sa rodičov, ich reakcie. veľmi. moja mama je riaditelka na zakladnej škole. takže si viete predstaviť jej reakciu :( otec workoholik a 3 vysoké školy. asi ma zabijú...
nasporených mám asi 3 000E, z brigád a sviatkov, no viem že mi to stačiť nebude.na nič. :( neviem čo dalej. priatel sa zrútil ešte viac ako ja. naozaj nevieme čo dalej..on sa bude musiet asi vzdat vysky a najst si pracu. a ja tiež zatial. :( a neviem kde budeme byvat, atd atd. mám strašne vela nezodpovedaných otázok. ale myslím že sa všetko dozviem ked to poviem rodičom a oni mi strašne vynadajú a pošlú k priateľovi, pravdepodobne :(
prosím, ak tu je niekto, kto má podobnú skúsenosť, napíšte. alebo niekto, s kým by som si mohla popísať o tom. ďakujem!!!!

KarinkaDarinkaMandarinka

Ako tehotná si nejak moc rýchlo našla prácu! Ja si myslím že je to fake. Inak by sem už bola dávno hodila foto z usg

Kýčera

Áno, zameraj sa na stravu (Biela Kobra), vyhýbaj sa ako len môžeš chémii, veľmi DOLEŽITÁ je aj tá kyselina listová (Taký jeden), to ale preber s lekárom, príp. aj ďalšie vitamíny. Dávaj na seba pozor, aby si neochorela, aby si nemusela užívať ATB, ani žiadne doplnky stravy.
Na ostatné kašli, aj na ľudské heyny! Zapamätaj si, že ak tu niekto niečo o Tebe tvrdí, musí to dokázať on, nie TY! Nereaguj na to! V žiadnom prípade nemusíš dávať na seba kontakt ľuďom, kt. Ti veria. Oni Ti veria aj bez toho a budú Ťa aj naďalej podporovať. Dobrí ľudia ešte žijú...
Tak sa držte! : )

darinkamandarinka

nikoho som o peniaze ani o nic neziadala !!!! ziadala som akurat o rady, skusenosti, to je vsetko. peniazky mam nasetrene a uz som zacala aj pracovat takze si budem moct viac menej vsetko kupit za svoje a neprosit o to rodicov a buducich svokrovcov. a je mi luto ze teba by za to rodicia zmlatili, a ze by ti nepomohli.. podla seba sudim teba. vidno hned z komentara postoj, vychovu, povahu. zelam ti vela stastia v zivote

Biela Kobra

No, takto. Kto sa tu este neodbavil, dozaista sa odbavi, ale teba, mandarinkadarinka, to uz nemusi zaujimat. Vsetko okolo prvotneho soku sa uz vyriesilo a nove konstruktivne veci sa uz tak skoro neobjavia. Geneticke testy ti spravia na poziadanie na najblizsom pracovisku v blizkosti tvojho bydliska, urcite ich robia v krajskych mestach v nemocniciach. Vylucit sa nimi da ale len obmedzeny subor ochoreni, resp. poruch, tak by som sa na tvojom mieste sustredila skor na zdravu zivotospravu a aby si bola vpohode, nezatazovala sa somarinami a sustredila sa na dolezite veci. Ako som vravela na zaciatku, mas idealny vek na donosenie zdravych deti - ak toto zvladnes, ostatne, co pride potom, zvladnes urcite. A potom sem prilep tie fotky.

realita

Nechapem, preco by sme mali lutovat a pomahat nejakej zasranke, ktorej zlyhala HAK. No este nech nam sem da cislo uctu, aby sme jej mali kam posielat peniaze. Byt jej rodicom tak ju zmlatim ako zito, urcite od nej ocakavali, ze vystuduje VS a ona takto. A ked jej bude HAK takto pravidelne zlyhavat, tak ani sa nenazda, a bude mat deti ako smeti, ale ved zacina pekne - v 20tke uz s dvoma detmi. Len tak dalej, Darinka.

Jenna621

Karinka111, trápna si jedine ty, keď chceš, tak jej pomáhaj, nikto ti nebráni, ale nebráň ani ty ostatným napísať sem svoj názor. Darinka sa bude musieť v najbližších mesiacoch a rokoch vysporiadať s oveľa náročnejšími situáciami ako je čítanie negatívnych komentárov, tie sú myslím len slabý odvar toho, čo ju ešte čaká.