21 a tehotná, HAK zlyhala :(

Príspevok v téme: 21 a tehotná, HAK zlyhala :(
darinkamandarinka

ahojte, áno, som tehotná. som presne v 8TT. brala som hak, no niekde sa stala chyba. písala som do spoločnosti kde sa lieky vyrábajú, no v letáčiku je že 1z1000žien otehotnie, a ja som jedla z nich. mam 21 rokov, som po maturite a idem na výšku. môj priateľ tiež, no je o rok mladší. sme spolu už 4 roky. bábo sme plánovali, teda- rozprávali sa o budúcnosti. no nečakali sme že to príde už teraz :(
na portrat nechcem ísť kedže som zásadne proti, ale asi o tom budem musie't uvažovať. bojím sa rodičov, ich reakcie. veľmi. moja mama je riaditelka na zakladnej škole. takže si viete predstaviť jej reakciu :( otec workoholik a 3 vysoké školy. asi ma zabijú...
nasporených mám asi 3 000E, z brigád a sviatkov, no viem že mi to stačiť nebude.na nič. :( neviem čo dalej. priatel sa zrútil ešte viac ako ja. naozaj nevieme čo dalej..on sa bude musiet asi vzdat vysky a najst si pracu. a ja tiež zatial. :( a neviem kde budeme byvat, atd atd. mám strašne vela nezodpovedaných otázok. ale myslím že sa všetko dozviem ked to poviem rodičom a oni mi strašne vynadajú a pošlú k priateľovi, pravdepodobne :(
prosím, ak tu je niekto, kto má podobnú skúsenosť, napíšte. alebo niekto, s kým by som si mohla popísať o tom. ďakujem!!!!

darinkamandarinka

Ahojteee, hlasime sa Vam po nejakom case :). Rastieme ako z vody, vsetko je v poriadku.
Budeme mat dievcatko a chlapca :)
Uz sa pomaly na to pripravujeme, nakupujeme, vela citame. Zacala som chodit pomahat a ucit sa od maminej kamaratky, ktora ma teraz novorodeniatko, nech mam aspon trochu praxe :)
Stale pracujem, a teda budem este do konca novembra. V škole mi povolili odklad na tri roky. Vraj to je bezne, ze dievcata odchadzaju na matersku:D Priatel pracuje tiez ako o zivot, no uz nastupuje na skolu, ale pracovat sa bude snazit stale.. Velmi sa snazime, aby sme malym vedeli vsetko poskytnut, a aby sme priatelovym rodicom platili v tom byte kde nam dovolili byt energie a vsetko ostatne.
Posielam fotku v prilohe, nech malých vidite aspon takto v brusku:))
Majte sa,
dakujem este raz za podporu, ktoru ste mi dali:)
ozvem sa neskor :)

taky jeden

Karin - srdce zacina bit v 6 tyzdni tehotenstva, takze v 10 tyzdni by sa mohlo dat rozoznat, ze biju dve srdcia, nie?

darinkamandarinka

Zitka dakujem :) potesila si ma :) testy si dam urobit, a ano mas pravdu, za deticky som doteraz bojovala tak budem aj napriek hociakemu vysledku. :) peniazky teraz setrime, odkladame kazde euro.
Ozvem sa, ked budem mat novinky, dakujem este raz :)

zita 05

Ahoj, Darinka,
dostala som sa tu po troch dňoch a nestíham sa čudovať...
Som veľmi rada, že Ti to všetko tak pekne vychádza a dúfam, že to tak pôjde aj ďalej.
Neviem, či Tvoje rozhodovanie sa ohľadom testov je ešte aktuálne, ale aj tak - ja si myslím, že potrebuješ predovšetkým pohodu a žiadne testy k tomu neprispejú. Tak, ako Ti to tu už písali, testy nie sú 100%. A keby Ti teraz, nedajbože, povedali, že niečo možno nie je v poriadku, čo by si urobila? Za svoje detičky si doteraz statočne bojovala a ja verím, že po takej nestopercentnej predpovedi by si si ich aj tak nenechala vziať. Takže ja si myslím: "Šetri si nervy a peniažky, ešte ich budeš veľmi potrebovať."
A čo sa svadby týka, neodkladaj ju. Ja som síce rozvedená, ale ver, manželstvo nie je len papier...
...a rodina má nosiť spoločné meno.
Maj sa pekne, dievčatko, šetri sa a daj zasa o sebe vedieť. Budem sa tešiť!

KarinkaDarinkaMandarinka

Keďže sem nechceš dať foto t.z že táto téma je fake a ešte nieco v 10 TT ti lekar ešte nezistí že čakáš dvojičky sry

anonym000

Ja nechapem tych blbcov co stale striekaju dnu a potom placu :-D Pokial chlap strieka dnu mozes mat vsetky mozne antikoncepcne metody ale vzdy sa moze stat ze to zlyha :-D

darinkamandarinka

dakujem za rady, vitaminky pojdem dnes kupit :)) a s tymi chorobami- davam si pozor, na vsetko sa snazim dbat, az si sem tam myslim ze to prehanam:)

a ano, zamestnavatel vie ze o par mesiacov nastupujem na MD, bol velmi ochotny, a na tych par mesiacov ma prijal bez nejakych problemov :D nerozumiem co je na tom take divne . a nejdem Vam uz nic dokazovat. kazdy mame predsa svoj zivot :) pekny den :)

soleil.

Tak ty uz mas aj pracu? Nehovor. A dufam, ze si pri pohovore nezabudla povedat, ze o par mesiacov ides na MD... neverim ti, darinka, ale ved su prázdniny, nejaka teenagerka sa dobre bavi.