Kazdy znas by chcel mat dobreho partnera,a preto by som chcel vediet kto zvas sa modlil za najdenie si partnera a ci vam to vyslo,lebo mam pocit ze pravy veriaci hlada srdcom ,hlada skutocne hodnoty,akosi bezny ludia na toto zabudaju sex pred manzelstvom a tak dalej sam hriech!
Modlitba za najdenie partnera
A keď len jednoducho o také niečo poprosím dia.la, tak mi dohodí nejakú ku.vičku?:-) Keď niet poctivej, tak aj ku.va dobrá, či nie?:-)
Ako sa treba zariadiť?:-) Najlepšie je asi hrať mŕtveho chrobáka.
Ja. Vyšlo. Nemyslím si však, že modlitba je nejaký biznis s Bohom, ale vyjadrenie, že to myslíš úprimne, a istá duševná a citová príprava, aby človek nebol zaskočený, keď to raz príde.
Tak Boh ma pre nas pripravenu svoju cestu, pre kazdeho cloveka. Ked ten clovek sa nemodli a nedoveruje Bohu, tak Boh nemoze darovat uplne milosti. Kazdy mame na vyber, mame slobodnu volu.
Inak tiez sa modlim za dievca a tiez som za sex po manzelstve.
ked to ma pre teba pripravene, preco sa modlis?
Anjelik robis dobre ked takto uvazujes,asi budes spravna zena ,ja sa tiez modlim asi to vela muzou nerobi ,ale uz nechcem hladat niekoho na diskoteke asi ma vela ludi odsudi ze kde mozem strenut tu pravu ked nie na diskoteke ,tak sam som zvedavy co ma pre mna boh pripravene ,ludia piste snat este nevymreli pravy krestania ktory sa modlia
tyyf ja sa zato modlím každý deň a verím že všetko je tak ako má byť a keby to tak nemalo byť tak to tak nieje...ono to niekedy aj trvá kým nnájdeme ale všetko má svoj význam a zmysel. :)